Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 I naravno SPC bi trebala da pokrene slične kampove, doduše bez oružija ipak je to za nešto starije dečake i devojčice. Kod dece treba razvijati spartanski, sportski duh a ne duh razmaženosti i egoizma. Uostalom, šta će s nama biti kada nagrnu agarjani kroz koju godinu ako smo nespremni na bilo kakav vid otpora... Спортски и образовни кампови су супер ствар. Овде није проблем код "кампа" већ код сврхе кампа. Замисли да те неко ухвати као клинца и учи "православље или смрт" и неком тешком милитаризму. Verujem ti na rec jedino ako zivis na Karaburmi. Ил галеници хаха сваки крај има такве клинце, неки крајеви више неки мање. Поента је да је у 99 % крајева у Србији такво понашање минимално. ?????? Molim ? Шта конкретно? Владика који "води" ову екипу, је скинхед, па је затим зилот. Човек је оспеднут екстремизмом, у овом или оном облику. Не знам шта ви мислите да раде та деца тамо и чиме их уче - ничим другим до екстремистичким идеологијама. NemanjaVa and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Да ти пријтељски саветујем овде причаш са маторцима од 40так или 50так година од којих слабо ко зна "стање ствари" овако на улици међу клинцима. Тешко да можеш да им објасниш неке ствари. Најбоље је да играју баскет, фудбал, шах, да читају књиге, свирју гитате, пливају.... итд... А то што их неко тамо учи да играју КР КР и то не неки имагинарни већ са првом идеологијом... ко зна кога их уче да је исправно убијати у том каампу.... то је већ болест. Ако ти мислиш да то није болест, онда ок. Прво, љут сам на тебе што си рекао да су људи од 40-ак година маторци. Срам те било Милосављевићу . Друго... И ја сам као и сви моји вршњаци играли КР КР (као што рече ти) па нисам приметио да смо имали обуку од неких имагинарних са некаквом идеологијом... Брате минли!!! БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Decu nikako ne uciti bilo cemu poztivinom. Patriotizam , jok, himna , kome to treba, sklekovi , ma kome danas trebaju zdravi i jaki ljudi. Najbolje da im se izbrise svaki osecaj nacionalne pripadnosti i da budu opet jugosloveni , potpuno nesposobni da brane sebe i svoje, trebace uskoro da se budni raska oblast , presev i bjanovac, vojvodina pa kako bi to bilo da se opet ne ponovi oluja i da opet Srbi ne nastradaju u ogromnim kolicinama. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 ?????? Molim ? Штa конкретно? Konkretno za matorce od 40 - 50 godina ... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Деци, поготово мушкој је војска у крви. Моја генерација није имала "Одбрану и заштиту" и ми смо сами од себе правили војнике. Верујем и ти и сви овде. Били смо индијанци и хаубоји, партизани и Немци... Правили смо лук и стреле, имитацију оружја. Девојчице су се играле спремања јела, торти и колача од блата. Превијале повређене птице, псе и мачке. Касније су игрице замениле реалније игре рата у којима смо опет замишљали да смо војници. Ако то не уради држава урадиће неко други. Ти други увелико и раде. Само уђи у неку играоницу или собу неког клиње да видиш како ратују праведни Амери против терориста или наци Немаца. Чешће против зомбија и свакојаких акрепа. Ту можеш и ти бити у улози акрепа, али праведног. Можеш сећи главе и остале ствари. Зар је учење како се одбранити од непријатеља и помоћи рањенику или ближњима у разним опасним ситуацијама супротно Јеванђељу? То је у нашој природи и само се треба усмерити у правом смеру. Ово је Балкан а ми потомци бораца и напађеног народа. Баш зато су зли владари то користили за зло. Али добри могу на добро. Зато брате ко воли, лепо иде у војску... Војска није укинута, и даље може да се служи... Па ко воли... Не треба нека секта да воспитава децу... RYLAH, Н И Н Е, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Спортски и образовни кампови су супер ствар. Овде није проблем код "кампа" већ код сврхе кампа. Замисли да те неко ухвати као клинца и учи "православље или смрт" и неком тешком милитаризму. Ил галеници хаха сваки крај има такве клинце, неки крајеви више неки мање. Поента је да је у 99 % крајева у Србији такво понашање минимално. Шта конкретно? Владика који "води" ову екипу, је скинхед, па је затим зилот. Човек је оспеднут екстремизмом, у овом или оном облику. Не знам шта ви мислите да раде та деца тамо и чиме их уче - ничим другим до екстремистичким идеологијама. Akakije je samo kontra krajnost raznih antifa likova koje ne videh da se bune protiv vahabijskih kampova po Balkanu. Ovo ovde sa slika mi iskreno ne deluje ozbiljno, više mi liči na neko druženje nego li pravi kamp. Jedino me brine kad danas sutra SPC napravi neki kamp sportsko-+rekreativnog karaktera da će gradjanisti to dovesti u kontekst sa ovim Akakijevim preterivanjem. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 I naravno SPC bi trebala da pokrene slične kampove, doduše bez oružija ipak je to za nešto starije dečake i devojčice. Kod dece treba razvijati spartanski, sportski duh a ne duh razmaženosti i egoizma. Uostalom, šta će s nama biti kada nagrnu agarjani kroz koju godinu ako smo nespremni na bilo kakav vid otpora... Kako mislis da SPC pokrene kampove? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 @NemanjaVA Mislim da svake godina ima Moba u manastiru Soko http://www.manastirsoko.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=56 i nisam cuo da se neko zalio. Neko je rekao da nam je normalnije gejovi kako se vodaju po gradu gologuzi nego ovi akakijevi mali borci. Ne valja ni jedno ni drugo! Sto ne mozemo biti normalan narod? A inace, velika je korist da se detetu od 10godina daje vojna obuka. Totalno nategnuto i besmisleno. RYLAH, Agaton Vuzman and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Зато брате ко воли, лепо иде у војску... Војска није укинута, и даље може да се служи... Па ко воли... Не треба нека секта да воспитава децу... Није то војска. Том логиком може да се каже и да ко воли историју нека иде да је студира, а не да га муче од малих ногу. Опште образобање треба бити одбрана и заштита. Сам назив каже да се ради о учењу одбране. а не напада и агресије, и заштите, а не терорисања и прављења експлозива са нападе. Деца воле да се играју ратних игара и да помажу у невољи. Много је боље и здравије да то раде у природи по урађеном програму него да се уче из игрица и филмова седећи у месту уз грицкалице и газиране сокове. Suncokret54 and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Kako mislis da SPC pokrene kampove?Isto kao sto je i aKaki pokrenuo kamp није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Kako mislis da SPC pokrene kampove?Isto kao sto je i aKaki pokrenuo kamp није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Verujem ti na rec jedino ako zivis na Karaburmi. ili zemunu ili novom beogradu ili na banovom ili na zvezdari zivim inace na vozdovcu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Akakije je samo kontra krajnost raznih antifa likova koje ne videh da se bune protiv vahabijskih kampova po Balkanu. Ovo ovde sa slika mi iskreno ne deluje ozbiljno, više mi liči na neko druženje nego li pravi kamp. Jedino me brine kad danas sutra SPC napravi neki kamp sportsko-+rekreativnog karaktera da će gradjanisti to dovesti u kontekst sa ovim Akakijevim preterivanjem. Не делује ти, али оно .. размислли.. бивши скинхеаад, после монах зилотски.... размисли... који је менталитет људи који их "уче ту" .... И чиме их уче... ком гледишту на свет. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 zivim inace na vozdovcu И одговорно тврдиш, значи, Вождовац је најјачи? Deki992 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука