Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 link ti nije dobar... Ali ako ih ima onda je super ... Organizuju li kampove? I daj pravi link da vidimo to. Колико знам имају све. Чак и такмичења у сналажењу итд. http://www.lola.org.rs/ ја сам лично ишао на спортске кампове и припреме. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Колико знам имају све. Чак и такмичења у сналажењу итд. http://www.lola.org.rs/ ја сам лично ишао на спортске кампове и припреме. Najzad i od tebe da cujem dobru vest... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Najzad i od tebe da cujem dobru vest... Шта да ти кажем, дугујеш пиво... крај ко у биоскопу Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Boli me uvo bas sto je na celu ovoga Akakije,ovih 20 minuta odgledanih je bio melem za dusu i verujem da bi bio melem svakog pravog Srbina. Не знам за вас праве Србе али нама страни плаћеницима је ужас благи. Izgleda da je opet na delu halabuka samo zato sto ovo nije bas u prilog europskoj i demonokratskoj Srbiji i njihovim medijima i za nas sve pokazatelj da ipak treba prvo svojim ocima nesto da vidimo,pa onda komentarisemo a ne da pozajmljujemo svoje oci blicu,telegrafu i ostalim marionetskim medijima. Не бураз већ то што секташи и јеретици индиктринушу децу у велику јерес. Ко да ми Данило Перановић учи децу психолошко терапеутским методама лечења наркомана. Пу пу пу далеко било.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Aj onda da idemo sa subotarima, mormonima, ili sta ti ja znam sa kojima na takve izlete, mogu deca svasta da nauce... a samo kod Akakija mogu da nauce u koga da ciljaju sa puskom kad malo stasaju, znaci ipak onda kod Akakija... Милан Ракић and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Prvo ta deca imaju siguran sam nekako je prirodno svoje roditelje,drugo nisu oteta od njih i dovedena u taj kamp,vec su ti roditelji poslali svoju decu tamo,tako da ta prica ajoj ko nam uci decu,ajoj sta nam uce decu i slicno pada u vodu (osim ako neko odavde stvarno nije poslao dete tamo). Trece to sta ko uci tamo decu ne znam a cisto sumnjam da se uce dogmatikom i anti papskim predmetom,znam ono sto sam video svojim ocima i na to mogu da kazem da mogu samo pozeleti svima takvu decu. I da je to pevanje ponosno Dostojno jest,metanisanje,molitve,pevanje Cica Drazi,Oj Kosovo Kosovo,Boze pravde,Onamo namo iz usta dece koje imaju jedva 10tak godina i znaju sve to napamet pravi melem za dusu i pokazatelj da ipak i mi stariji treba da se ugledamo na decu. Ma нека их шаљу, њихова деца, нико није споменуо да треба забрањивати. само је болесно. Што се мене тиче праве психичку штету својој деци. Ако оће нека их. A Danila ne znam,mozda Branislav. Да Бранислава. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Aj onda da idemo sa subotarima, mormonima, ili sta ti ja znam sa kojima na takve izlete, mogu deca svasta da nauce... a posebno mogu da nauce u koga da ciljaju sa tom puskom. Ako i oni organizuju ovako nesto slicno onome sto sam video na klipu,a da nema nista skriveno,tajno ja sam za. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ako i oni organizuju ovako nesto slicno onome sto sam video na klipu,a da nema nista skriveno,tajno ja sam za. Za sta si? Da okrenu pusku ka onome na koga Akakije i kompanija upere prstom jel? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ako i oni organizuju ovako nesto slicno onome sto sam video na klipu,a da nema nista skriveno,tajno ja sam za. brate to su zloti u pitanju, da li ti stvarno verujes da oni tamo decu uce da raspoznaju biljke i pevaju patriotske pesmice? Nemoj da si naivan pa nisu oni bezveze oterani iz crkve.. plus ovo vojno univormisanje dece... pa gde to ima? To ni hitlerova omladina nije furala vojne uniforme. Za sta si? Da okrenu pusku ka onome na koga Akakije i kompanija upere prstom jel? pa oni bi prvo na crkvu i sve koji im se suprostavljaju u crkvi uprli prstom. Deki992 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Iskljucujem se sa teme,jos jednom ponosan sam na tu decu,svaka cast. To si u pravu, ali moguce samo za sad... Idite slusajte Akakija, to sto mitropolit Porfirije prica to su gluposti... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ne nego da decu uce veri како бре секташи који су јеретици могу да уче децу вери!?!?! О чему ти причаш? Они могу да уче својој секташкој вери само.Анти православној Чим неко уради нешто што спомене патриотизам ви се за то залепите ко да је светиња... далеко вас било.... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 To si u pravu, ali moguce samo za sad... Idite slusajte Akakija, to sto mitropolit Porfirije prica to su gluposti... Niko ovo poslednje nije rekao,izmedju ostalog mitropolit Porfirije mislim da je tako reagovao jer je za nas to sekta i jer su mnogi mediji obelodanili da se to desava pod pokroviteljstvom SPC mesajuci stvari. Ali pravo da ti kazem da vidim ovako nesto pod pokroviteljstvom nase crkve,bio bih ponosan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Pa ako uzmemo pretpostavku da su to deca roditelja koja vec uveliko pripadaju toj Akakijevoj crkvi,sekti,ne znam sto bi oni tamo ucili decu i deci punili mozak da budu ono sto vec jesu?! И шта је сад, то је океј.. нема везе што уче нешто што је противно православљу, теби је ок јер је ок са патриотизмом? Ali pravo da ti kazem da vidim ovako nesto pod pokroviteljstvom nase crkve,bio bih ponosan. нећеш видети јер су такве болести противне црквеном учењу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Sve što nije umereno..... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ali pravo da ti kazem da vidim ovako nesto pod pokroviteljstvom nase crkve,bio bih ponosan. Niko te ne sprecava da organizujes... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука