Solomon Kane Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Sve što nije umereno..... ...памећу је померено. Deki992, Suncokret54, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Za sta si? Da okrenu pusku ka onome na koga Akakije i kompanija upere prstom jel? Za pocetak da znaju uopste sta je puska a gde ce je okretati zavisi i da li ce je okretatati takofje zavisi od okolnosti... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 И шта је сад, то је океј.. нема везе што уче нешто што је противно православљу, теби је ок јер је ок са патриотизмом? нећеш видети јер су такве болести противне црквеном учењу. Pa nije ok,ali je realnost,dakle tamo nema otete dece,vec su roditelji slali decu,sto objasnjava da su roditelji pripadnici te sekte jer ko bi drugi saznao za taj kamp?! i trece protivna je pravoslavlju,kao i islam kao i katolicizam,protestantizam,budizam pa se necu sigurno zgrazavati kad neki budista posalje svoje dete u budisticki hram da ga uce nekim vestinama.Koliko znam nijedan pripadnik te sekte nije ubijao nikoga. A da ok mi je zato sto je rodoljubstvo u pitanju,kao sto bi mi bilo drago i da vidim Srbina muslimana koji peva sve te pesme tako ponosno,a jos ta deca nemaju ni 10 godina. Inace ne znam sta je iz vidjenog protivno crkvenom ucenju,da se deca mole? da pevaju pesme? da marsiraju sumom? da pucaju iz igracki? sta je to toooooliko strasno,ja ne znam zaista. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Za pocetak da znaju uopste sta je puska a gde ce je okretati zavisi i da li ce je okretatati takofje zavisi od okolnosti... а од личности и од уверења не зависи? ОД вредности које дете заступа? Много је битније да се научи правим вредностима, коришћење пушке се савлада за 10 дана. i katolicizam,protestantizam,budizam pa se necu sigurno zgrazavati kad neki budista posalje svoje dete u budisticki hram da ga uce nekim vestinama. А кад муслиман уџи дете џихаду? То ти није гадно? A da ok mi je zato sto je rodoljubstvo u pitanju,kao sto bi mi bilo drago i da vidim Srbina muslimana koji peva sve te pesme. Родољубље ти је кад ти је земља богата и када људи добро живе, кад деци не треба оружије већ могу да се баве спортом, шахом, науком, филзофијом. То је за мене родољубље. А за тебе не знам, али ми делује да нам се поглед на родољубље фундаментално разликује. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Niko te ne sprecava da organizujes... Pa ja nisam niti svestenik,niti vladika...inace bi rado. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 И шта је сад, то је океј.. нема везе што уче нешто што је противно православљу, теби је ок јер је ок са патриотизмом? нећеш видети јер су такве болести противне црквеном учењу. Ima li koji crkveni velikodistojnik u nas srbalja da je organizovao otpor naroda protiv bilo kog okupatora u bilo koje vreme? Mislim na vojnicki otpor, oruzjem ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 а од личности и од уверења не зависи? ОД вредности које дете заступа? Много је битније да се научи правим вредностима, коришћење пушке се савлада за 10 дана. . Naravno. Vera u Boga, ljubav prema svom narodu , drzavi , slobodi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ok sad poredis dzihad i ovu rekreativnu nastavu,malopre si u poredjenju pomenuo i Hitlera,ok nastavi sad sam. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ima li koji crkveni velikodistojnik u nas srbalja da je organizovao otpor naroda protiv bilo kog okupatora u bilo koje vreme? Mislim na vojnicki otpor, oruzjem ... Суштина је против окупатора, у време када је постојао окупатор. Када ти је народ стварно поробљен тад треба да се бориш ако има смисла. А данас нико није поробљен и не постоји изгледа да ће бити. То што неки измишљају нека поробљавања, то је млаћење празне сламе. Naravno. Vera u Boga, ljubav prema svom narodu , drzavi , slobodi .. Не знам шта да ти кажем. Ја ти дадох извиђаче, а ти ако ти се више свиђа ово секташење, шаљи своје дете да учи о вери у Бога, љубави према народу, држави и слободи... од њих... Ok sad poredis dzihad i ovu rekreativnu nastavu,ok nastavi sad sam. Шта ће рад саим провизован оружијем на рекреативној настави??? Он није КР КР играње, онде их уче праве војне технике, руковања оружијем - питање са којим циљем??? Шта ће детету од 10 година да уме да рукује са калашњиковим? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Суштина је против окупатора, у време када је постојао окупатор. Када ти је народ стварно поробљен тад треба да се бориш ако има смисла. А данас нико није поробљен и не постоји изгледа да ће бити. То што неки измишљају нека поробљавања, то је млаћење празне сламе. Sustina je da si spreman za odbranu u miru, da mozes da cuvas miran san svojoj deci a ne da se opustis kao mi sto smo se opustili pre dvadestetak godina ... Uvek puska na dohvat ruke i lak san ... To je uslov i za progres... Uci od Amera ako neces od drugih, oni su to barem savladali odlicno... A i decu treba pripremiti, vec od 10-12 godina bi mogla polako da se uce samoodbrani i bez oruzja a i sa oruzjem . Vezbe, treninzi, kondicija, zivot u prirodi, eritrociti, dobar apetit, ustajanje u zoru... Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 коришћење пушке се савлада за 10 дана. E ova ti je genijalna. Samo da sad kojim čudom ne namaknem akakijevu stranu Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Sustina je da si spreman za odbranu u miru, da mozes da cuvas miran san svojoj deci a ne da se opustis kao mi sto smo se opustili pre dvadestetak godina ... Uvek puska na dohvat ruke i lak san ... To je uslov i za progres... Uci od Amera ako neces od drugih, oni su to barem savladali odlicno... Много машташ. Није ти ово 1920. Овде си спреман за одбрану у миру тако што имаш професионалну војску и високтехнолошко наоружање. То што ћеш да знаш да рукујеш калашњиковим неће пуно да ти помогне. E ova ti je genijalna. А шта је ту генијално? То је чињеница. Руковање пушком може да се савлада за десетак дана. Нећеш да будеш неки стрелац, али знаћеш да пуцаш... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Много машташ. Није ти ово 1920. Овде си спреман за одбрану у миру тако што имаш професионалну војску и високтехнолошко наоружање. То што ћеш да знаш да рукујеш калашњиковим неће пуно да ти помогне. А колико ти треба да научиш да пуцаш, склопиш и расклопиш пушку? Обука за пиштољ основна је 3 дана. Uh bajo, nemas pojma koliko moze da pomogne kalasnjikov u pojedinim situacijama ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Шта ће рад саим провизован оружијем на рекреативној настави??? Sta ce deci da im roditelji kupuju igrice gde u njima se improvizuje ubijanje ljudi? Sta ce deci da im se pustaju filmovi u kojima se improvizuju seks,nasilje,ubijanje? Sta ce deci da im se pusta muzika koja propagira seks,drogu,alkohol i nasilje? Sta ce na vasarima za decu onaj krug meta u koji se puca sa vazdusnom puskom? Sta ce igracke koje simuliraju pravo oruzje a koje mozes kupiti u prodavnicama za decu? Jeee. Ti sad nastavi da poredis Hitlera i dzihad sa ovim kampom. Crveni Baron and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Sta ce deci da im roditelji kupuju igrice gde u njima se improvizuje ubijanje ljudi? Бураз у игрицама деца су свесна да је то плод маште и да се игрице. Ови тамо ко зна шта их уче. Не знам јел си способан то да скапираш, да их овде уче Ко је ПРАВИ СТВАРНИ НЕПРИЈАТЕЉ. Је л разумеш ти то.. слабо капирам.. Чим ти неко на нешто налепи дражину песмицу и каже то је национализам, теби се мозак аутоматски искључи и све ти је прихватљиво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука