Jump to content

Акакијевци направили "војно-православни" камп код Бољевца

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

PORFIRIJE O KAMPU NA KUČAJSKIM PLANINAMA:To nema veze s Hristom. Policija da ispita vojnu obuku dece http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/porfirije-policija-da-ispita-vojno-obucavanje-dece-clanak-1493429

Подели на овим сајтовима

• Одговори 308
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mислим да то нема везе са овиме... Мсм, и ти ја смо били и у комунарским школама, па нам не би пало на памет да радимо ово што овај човек ради... Мсм да је у питању "преписивање" од неких религиозних покрета из САД нарочито, премда неко помену и неке Русе, козаке свеједно, није ни битно... Заједнички им је тај неки "заверолошки приступ" свету у којем живе и верски фанатизам...

Милане, никада се сви не заразе, наравно. И међу немачким војницима, 41-45, било је изузетних племенитих људи. Али, добро си рекао - фанатизам. У томе је поента. Зар идеологија бивше државе није био фанатизам? Док су нромална деца расла и васпитавана уз Микија, Пају и Шиљу, нама су испирали мозак са Прлетом, Тихијем, Мирком, Славком, Сутјеском, Неретвом.... Скоро сам био на Тјентишту. Видео сам руине некадашњег одмаралишта. Невероватно колико смо били поседнути "патризанском борбом за слободу". Мапе битке по зидовима зграда... Болест.

Подели на овим сајтовима

Деци, поготово мушкој је војска у крви. Моја генерација није имала "Одбрану и заштиту" и ми смо сами од себе правили војнике. Верујем и ти и сви овде. Били смо индијанци и хаубоји, партизани и Немци... Правили смо лук и стреле, имитацију оружја. Девојчице су се играле спремања јела, торти и колача од блата. Превијале повређене птице, псе и мачке. Касније су игрице замениле реалније игре рата у којима смо опет замишљали да смо војници.

Црни Игњатије, кроз какве си ти трауме прошао!? :D  

Подели на овим сајтовима

Ово што раде акакијевци јесте крајње непримерено, контрапродуктивно, штетно и тотално супротно православном духу.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ово што раде акакијевци јесте крајње непримерено, контрапродуктивно, штетно и тотално супротно православном духу.

Што је најгоре, Црква ће имати индиректне медијске штете. После кад ја кажем Авокаду да не може свако, коме се то прохте, да користи име Цркве, он се чуди зашто. Ајд` сад ти Авокадо објасни већини просечно или слабо информисаних грађана Србије да ово није Црква?

Подели на овим сајтовима

Pre će biti da je nešto drugo cilj:   Цитат Омладини је потребна помоћ у отпору против тоталитарног секуларизма и либерализма –денационализације свести  и дехристијанизације душе.     link

A najjace u celoj prici, daju im kokakolu, i furaju puske napravljene zahvaljujuci libelarizmu. Licemerje na kub. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

furaju puske napravljene zahvaljujuci libelarizmu

Пресабери се мало док не почнеш да верујеш да и ми људи постојимо захваљујући либерализму. Све до термина "свети леберализам".  joooj

Калашњиков је направио комуниста Калашњиков. Играчке калашњикова нам у огромној мери долазе из комунистичке Кине. Једном речју калашњиков имамо захваљујући комунистима. И праве и играчке. А уствари захваљујући људима истраживачима и проналазачима, конструкторима... чије способности не зависе од државног уређења.

A najjace u celoj prici, daju im kokakolu

Ваља непријатеља осетити на сопственој кожи.  :D  

Подели на овим сајтовима

Овде је проблем и у првој реченици текста,

i mislili da postoji samo u izrazito militarističkim društvima poput Rusije, Severne Koreje

јер се ова вест о кампу подмукло користи за изједначавање Русије и С.Кореје.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Пресабери се мало док не почнеш да верујеш да и ми људи постојимо захваљујући либерализму. Све до термина "свети леберализам".  joooj

Калашњиков је направио комуниста Калашњиков. Играчке калашњикова нам у огромној мери долазе из комунистичке Кине. Једном речју калашњиков имамо захваљујући комунистима. И праве и играчке.

Kina je najlibelarnija zemlja trenutno sto se tice ekonomije. Ne znam koliko puta to da ti ponovim. Kod njih vise ne vlada centralno planski sistem. 

Ajd dalje: 

А уствари захваљујући људима истраживачима и проналазачима, конструкторима... чије способности не зависе од државног уређења.

Od sistema  zavise njihove(pronlazaceve) mogucnosti da svoje sposobnosti stave u praksu. Zato je Tesla, koliko god bio sposoban bio niko i nista u Srbiji dok nije otisao u Ameriku.

Prosta logika. Da je Tesla ostao u Srbiji, sad ti ne bi imao laptop. To je toliko ocigledno da bode oci. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam kao mali bio u izvidjacima, ameri to nazivaju scautima ... Imaju ih i italijanu...

Sjajna stvar za klince,priroda, sport, upoznavanje sa oruzjem i samoodbranom...

Steta samo sto neko ozbiljniji nije ovako nesto organizovao, drzava ili vojska na primer, policija ...Da se u deci razvija zdrav patriotski i vojnicki duh i zajednistvo. I naravno zivot u prirodi...

Opet su pogresni ljudi povukli prave poteze kada vec pravi ljudi nece ili ih zabole uvo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A najjace u celoj prici, daju im kokakolu, i furaju puske napravljene zahvaljujuci libelarizmu. Licemerje na kub.

Ocigledno je da ljudi nemaju problem sa coca colom poput tebe ...

Подели на овим сајтовима

Овде је проблем и у првој реченици текста,

јер се ова вест о кампу подмукло користи за изједначавање Русије и С.Кореје.

To je taj antislovenski i antipravoslavni rasizam koji nikako ne posustaje vec siri svoje lazi svakodnevno , godinama i pravi zombije od ljudi koji posle ne koriste svoju glavu za razmisljanje vec gomilu lazi koje absorbuju vremenom.

Подели на овим сајтовима

I naravno zivot u prirodi... Opet su pogresni ljudi povukli prave poteze kada vec pravi ljudi nece ili ih zabole uvo ...

Да мање лупеташ  више размишљаш. знао би да извиђачи и данас постоје у СРб.

http://www.lola.org.rs/Cene%20letovanja%20i%20raspored%20smena-26.htm

Дакле и прави људи вуку прве потезе...

Подели на овим сајтовима

Да мање лупеташ више размишљаш. знао би да извиђачи и данас постоје у СРб.

http://www.lola.org.rs/Cene letovanja i raspored smena-26.htm

Дакле и прави људи вуку прве потезе...

link ti nije dobar... Ali ako ih ima onda je super ...

Organizuju li kampove?

I daj pravi link da vidimo to.

Jer na www.lola.org meni nista ne otvara...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...