Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Питам ја једног руса, реко јесу ли и код вас Србофили вако луди и шашави као што су код нас Русофили. Он мало поћути па се почне смејати, каже јесу, тотално су нереални.

Реко и код нас су, русофили нереални, мисле да ће сад Путин да груне на Амере и да их сравни са земљом и да ће срушити Вучића и довести неког цара.

Каже рус: Можда би Путин то и могао, мислим да сруши Вучића и доведе неког свог човека али да груне на Амере тешко. Али руски Србофили су још луђи, они мисле да ће Срби то да ураде!

:))

:)) Кол'ко је ово све лудо... Ал' на крају крајева, што да не? Победили смо једном, можемо опет!

Подели на овим сајтовима

Па вероватно ће прво кренути са радиоактивним облацима( јер од силе не треба очекивати памет).

Па кад буду видели да не иде, онда ће се вратити на медијско ратовање.

Некако ће већ освојити свет.

То је план и програм.

Можда ће и доћи до неке симбиозе Амера и Руса, ко ће то знати. Ја нешто много не разликујем Русе и Амере па и Римљане на крају све је то мени исто.

Ево сад су ти Руси неолиберални капиталисти, код њих је све приватно и струја и гас и нафта и рудници. Ми смо за њих још увек бастион социјализма.

Руси полако купе све америчке фазоне.

А опет Амери већ сад осећају да им фали неко као што је Путин.

Ako oblaci zaista budu bili radioaktivni onda tu gde pocnu tu ce i da zavrse. To moze da pocna tako samo konvencionalnim

ratovanjem.

Ok, ovde ima dosta stvari sa kojima se ne slazme ali nisu bitne za ovu temu. Pretpostavljam da aludiras na to da je u Americi sve veci trend da se ObMana trampi za Trampa. Sto ne mora da bude tako losa ideja kako levi liberali zele da prikazu

ali ne mora da bude ni tako tako dobro u ekonomskom smislu kako neki ocekuju. Sve u svemu mnogo manje lose nego Hilari, sto se mene tice.

Тако да је могуће лако једног дана када се уједине Руси и Амери у једну велику евроазијскоамеричку државу да на чело те државе дође један ауторитативан лидер кога ћемо ми Срби пљувати на пасја кола јер ми не волемо авторитете и прозваћемо га за антихриста па таман нек се он презива и Романов.

To bi bila odlicna stvar ako razmisljas iz nase forumske perspektive. To bi prakticno znacilo da je mogucnost nuklarnog rata ako ne iskljucena onda zaista svedena na minimum. Ekonomski i tehnoloski bi svi profitirali a verovatno bi taj car po uzoru na careve proslih vekova zadrzao neke gubernije gubernatore. Za Balkan bi svakako bio zaduzen Vucic koji bi tada vec odavno zavrsio Beograd na vodi i pripremao zicaru Dunav - Tisa- Dunav. Mi bi na forumu, kojem bi tada pristupali kroz neke holografske touch monitore, imali stotinu jednu temu o Americko-Azijskom caru i o tome kako uopste ne verujemo u Vucicevu zicaru. :)

Подели на овим сајтовима

И дан данас у појединим српским домовима стоје иконе Св. Саве и Титове слике једна поред друге.

Има у улици до моје један лик што може да лизне сопствени лакат.

Подели на овим сајтовима

To bi bila odlicna stvar ako razmisljas iz nase forumske perspektive. To bi prakticno znacilo da je mogucnost nuklarnog rata ako ne iskljucena onda zaista svedena na minimum. Ekonomski i tehnoloski bi svi profitirali a verovatno bi taj car po uzoru na careve proslih vekova zadrzao neke gubernije gubernatore. Za Balkan bi svakako bio zaduzen Vucic koji bi tada vec odavno zavrsio Beograd na vodi i pripremao zicaru Dunav - Tisa- Dunav. Mi bi na forumu, kojem bi tada pristupali kroz neke holografske touch monitore, imali stotinu jednu temu o Americko-Azijskom caru i o tome kako uopste ne verujemo u Vucicevu zicaru.

Какве смо „среће“, плашим се да бисмо ми некако остали изван те државе, али ипак са (вечно) отвореним преговорима за приступ.

Подели на овим сајтовима

Petrogradskoj slikarki Irini Romanovskoj bila ukradena umjetnička slika koju je 7.10. 2015.

predsjedniku RF Putinu naslikala za njegov 63. rodjendan svojim sopstvenim golim prsima.

Na njoj je predsjednik Putin bio naslikan sa zagonetnim poluosmijehom pripominjući na taj da Vinčijeve Mona Lise.

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/skradziono-najs%C5%82ynniejszy-portret-putina/ar-AAfiQmP?li=AAaGjkQ&ocid=SK2MDHP

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niecodzienny-talent-maluje-portrety-putina-swoimi-piersiami/mvelf7

https://www.youtube.com/results?search_query=Irina+Romanowskaya+Putin

Подели на овим сајтовима

Много сам размишљао на ту тему; то је патриотизам у најбољем, најздравијем смислу те речи. Љубав према отаџбини треба развијати” — казао је руски председник. По његовом мишљењу, у томе посебну улогу треба да одиграју предавачи друштвених дисциплина

Idite i naucite sve narode na svetu :)) 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Тако да је могуће лако једног дана када се уједине Руси и Амери у једну велику евроазијскоамеричку државу да на чело те државе дође један ауторитативан лидер кога ћемо ми Срби пљувати на пасја кола јер ми не волемо авторитете и прозваћемо га за антихриста па таман нек се он презива и Романов.

Ma jock propustice antihrist da vlada celim svetom. Ne dade mu se ta vlast, vec ce iz jagodinu da krene. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Putin: Temelj zapadnog pogleda na svet - interes

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je govoreći o razlici između Rusije i Zapada da je temelj zapadnog mišnjenja interes i pragmatičnost.

27639512756293c6133dba437792377_v4_big.j

Sa druge strane, on je naveo da je u osnovi “ruskog pogleda na svet predstava o dobru i zlu, o višim silama, božanski princip“.

Putin je na završnoj plenarnoj sednici Međunarodnog diskusionog kluba "Valdaj" u Sočiju rekao da se Rusija protivi "mesijanskoj" politici i isključivosti u međunarodnim poslovima, preneo je TASS.

"Nama je teško da vodimo dijalog kada u osnovi aktuelne politike stoji neko mesijanstvo i isključivost, jer to zaista odudara od naših zajedničkih tradicionalnih vrednosti, u čijem temelju je, nesumnjivo, jednakost svih ljudi pred Tvorcem", kazao je Putin.

Ruski predsednik je rekao da Rusija ne traži od SAD da menjaju njihove zakone a protivi se da to čini Vašington.

Putin je rekao da se Rusija protivi državnim prevratima i skrenuo pažnju da se zvanične vlasti SAD "ne ustručavaju da govore da troše milijarde dolara na podršku opozicije".

"Direktno se u zakonu SAD, mislim da se on tiče Ukrajine, pominje i Rusija - cilj je demokratizacija Ruske Federacije. Da li moguće zamisliti da mi svojim unutrašnjim zakonom postavimo cilj demokratizacije SAD", rekao je Putin.

Prema njegovim rečima, bivši SSSR raspao se iz unutrašnjih razloga - neodrživog političkog i ekonomskog sistema, ali ne bez pomoći geopolitičkih protivnika.

Putin je ponovio da je raspad bivšeg Sovjetskog Saveza bio tragedija, jer se 25 miliona etničkih Rusa našlo izvan ruskih granica protiv svoje volje.

"Ruski narod je najbrojniji podeljeni narod na svetu, a to je, bez sumnje, tragedija", kazao je on.

Ističući da Rusija nije protiv demokratije, Putin je ponovio da se Rusija protivi pomeranju vojne infrastrukture prema njenim granicama i da sistem protivraketne odbrane SAD predstavlja pretnju nuklearnom potencijalu Rusije.

"Ako jedna strana smatra da je stvorila protivraketni 'kišobran' i da može da se osigura od kontraudara, tada ima odrešene ruke u primeni svih vrsta naoružanja. To i predstavlja narušavanje strateške ravnoteže", kazao je Putin.

"Čitav taj sistem pravi se radi redukovanja nuklearnih potencijala drugih država, osim SAD, na nulu", rekao je ruski predsednik, podsećajući da je ranije za instaliranje PRO korišćen argument o navodnoj pretnji nuklearnog oružja Irana, međutim se "ispostavilo da te pretnje nema, ali se razvoj sistema PRO nastavlja".

Klub "Valdaj" formiran je septembra 2004. godine, objedinjava vodeće strane politikologe i eksperte, specijalizovane za istraživanja u kulturno-humanitarne i privredne sfere Rusije a u njegovom radu za 11 godina učestvovalo je više od 900 predstavnika naučne zajednice iz 62 zemlje sveta, podseća TASS.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=22&nav_category=78&nav_id=1054539

Подели на овим сајтовима

Izlupao se Putko zesce, al dobro verovatno je svestan sta prica posto je to sve u propagadne svrhe. Osim ovo za protivraketne stitove i slicno, to ima smisla mada moze da se interpretira i drugacije kao defanzivna strategija SAD-a, ne samo kao ofanzivna i agresivna. 

Не бих рекао да су ракетни штитове ни  НАТО-а а ни Русије ни офанзивне ни дефанзивне природе. На све то најрпије гледам као на стално позиционирање као и тестирање друге стране. 

Подели на овим сајтовима

Амери су једини који употребили нуклеарно оружје, па зато и имају страх од других...

Они су сјајан пример силеџије коме понекад исплива потиснута кривица, па се појави безразложан страх који је (пре)зачињен спрженом савешћу...

Али сад како је Русија ојачала, и како Питин показује да може да парира силеџији, убрзо ће се  видети ''прагматичност'' силеџије...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Амери су једини који употребили нуклеарно оружје, па зато и имају страх од других...

Они су сјајан пример силеџије коме понекад исплива потиснута кривица, па се појави безразложан страх који је (пре)зачињен спрженом савешћу...

Али сад како је Русија ојачала, и како Питин показује да може да парира силеџији, убрзо ће се  видети ''прагматичност'' силеџије...

Ударили утук на утук...

Подели на овим сајтовима

„НИКАД НЕ ГРИЈЕШИ“: Путин разоткрио намјере Запада и постао најпопуларнији свјетски политичар

26.10.2015. - 13:06
ИСКРА на Фејсбуку
Vladimir-putin-11-750x563.jpg

Фото: РТРС

Руски предсједник зна како да савршено „одигра на дипломатске карте“ и „никада не гријеши“, каже експерт Прес ТВ-а. Владимир Путин је интелигентно разоткрио лажи Запада о иранском нуклеарном програму и лажни рат против ИД.

Џим Дин, уредник „Ветерана данас“, каже да ће се сада сви ујединити око руског лидера, с обзиром на то су да његов рејтинг и популарност достигли нови рекорд. Можда ће сада Путин постати најпопуларнији свјетски лидер у посљедњих 50 година.

„Управо смо прошли кроз разговоре о нуклеарном програму Ирана, након више од десет година лажи о тајном нуклеарном програму које су сада разоткривене, али медији не пишу пуно о томе. То је један од сјајних резултата преговора. На крају крајева, ни САД ни Израел нису успјели да обезбиједе доказе који би оправдали њихове тврдње да Иран посједује нуклеарни програм“, рекао је Дин за Прес ТВ.

Експерт наводи да је „сваки таксиста на планети, па чак и у некој забити у земљи Трећег свијета, свјестан игре коју игра Запад о лажним терористичким покретима који су неопходни како би се створила пријетња. А онда, због наводно безбједносних разлога, САД организује државне ударе са циљем да сруше пријатељску владу“.

Али, сада су ти планови разоткривени, јер када је Путин говорио о својим циљевима у Сирији, понудио је да сарађује са Западом и рекао да је добродошао свако ко жели да се придружи напорима Русије у борби против ИД. Експерт истиче да су сви одбили сарадњу са Путином, осим споразума о координацији ваздушних напада.

„Како руска кампања постаје успјешнија, видимо да НАТО, Турска — све земље које спонзоришу тероризам, нису срећне због тога. Путин је успио да пажњу људи усмјери на њих и сада сви знају ко се служи тероризмом да би свргавао режиме и ко је у ствари права пријетња“.

Дин наводи да очекује уједињење око Путина.

„Његов рејтинг у Русији достигао је 90 одсто, а у свијету може достићи и 95 одсто. За сада је он најпопуларнији свјетски политичар, а могао би чак да постане и најпопуларнији лидер на свијету у посљедњих 50 година“.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...