Ћириличар Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Russian cyka especially likes this Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 38 minutes ago, Ћириличар рече Russian cyka especially likes this "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 10, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2016 Dokumentarac, ima ugradjen srpski titl... ... PredragVId and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Putin pisao Nikoliću, Rusija će "pažljivo pratiti izbore" Beograd -- Ruski predsednik poslao je pismo srpskom kolegi Tomislavu Nikoliću, a ruski ambasador je naveo da će Moskva "sa punom pažnjom" pratiti izbornu kampanju 2017. IZVOR: BETA UTORAK, 27.12.2016. | 16:22 Foto: Getty Images Kako je rekao ambasador Aleksandar Čepurin, koji je predsedniku Srbije uručio pismo Vladimira Putina, Rusiji je važna stabilnost u razvoju bilateralnih odnosa i sa punom pažnjom će pratiti tok kampanje i predsedničkih izbora koji će 2017. biti održani u Srbiji. Kako je saopštilo srpsko Predsedništvo, u pismu predsednika Rusije posebno se ističe da je "odlazeća godina potvrdila strateški karakter rusko – srpskog partnerstva, da se razvijao politički dijalog i da su postignuti dogovori koji otvaraju dobre mogućnosti za realizaciju bilateralnih projekata od uzajamnog interesa". Dodaje se da je Putin u pismu poželeo Nikoliću i njegovoj porodici i prijateljima zdravlje i uspehe, a "bratskom srpskom narodu – mir, blagostanje i prosperitet". Nikolić je izrazio veliku zahvalnost na podršci koju Rusija pruža Srbiji i Republici Srpskoj i još jednom iskazao veliku žalost zbog tragedije u kojoj su u nedelju, prilikom pada ruskog vojnog aviona u Crno more, život izgubila 92 putnika i člana posade, među kojima i članovi vojnog hora "Aleksandrov". Nikolić i Čepurin su razgovarali i o zajedničkim projektima, koje realizuju srpske i ruske kompanije, dodaje se u saopštenju. Čepurin je rekao da su Srbija i Rusija u prethodnih nekoliko godina uspostavile sistem velikog poverenja i dobrih odnosa. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=27&nav_category=11&nav_id=1214647 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Jovanović: Putinovo pismo direktna pretnja Srbiji: Beograd -- Pismo koje je Vladimir Putin uputio Tomislavu Nikoliću direktna je pretnja Srbiji i najavljuje nedopustivo mešanje Rusije u predstojećim izborima. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=27&nav_category=11&nav_id=1214715 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Paljevinske "vesti" za lakomislene... kako im samo vise ne dosadi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 16, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2017 Hasta la vista kebab Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 9, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 20, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2017 John Oliver Putin some stuff into a perspective Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 6, 2017 Пријави Подели Написано Април 6, 2017 A Russian Court Ruled You Can’t Depict Vladimir Putin as a Gay Clown in Russia http://time.com/4728422/russia-putin-clown-lbtq-court/ Значи да знате - ово је забрањено: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hristina888 Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 Не знам за вас али ја сам одушевљена овим човјеком! Мислим да га је сами Бог поставио за предсједника да би подигао Русију али и заштитио цио свијет Lady Godiva and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 (измењено) Убица, тиранин, лопурда, хохштаплер, манијак. Тако некако. Едит: сад видим да си нова, добро дошла на форум. Измењено Август 25, 2017 од Џуманџи Iulianus, Благовесник, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 пре 25 минута, Hristina888 рече Не знам за вас али ја сам одушевљена овим човјеком! Мислим да га је сами Бог поставио за предсједника да би подигао Русију али и заштитио цио свијет Чим конкретно? Мислим и ја да је Русија живнула од тада. Драшко and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 25, 2017 Пријави Подели Написано Август 25, 2017 пре 33 минута, Џуманџи рече Убица, тиранин, лопурда, хохштаплер, манијак. Тако некако. Едит: сад видим да си нова, добро дошла на форум. Drzavnicima a narocito vladarima ne mozes suditi istim arsinima kao obicnim gradjanima. Kada bi to bilo tako mnogi drugi imperatori, carevi, kraljevi i despoti... ne bi zasvetleli u Bozjem oreolu, a jesu. Na primer, ista takva omalovazavanja i osude cujemo od necrkvenih ljudi prema Sv. caru Konstantinu, Sv. kralju Milutinu, Dragutinu ... Марко Цвијић and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука