Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Али наша, а и не само наша, је навика да тражимо вође, опште место.

Nije navika, sve se vrti oko: ili Cara, ili cara. :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Потпуно разумем форумске либерале,они мрзе русе у сваком облику, али у сваком случају,неизмерно сам срећан,што је Русија стала на ноге,показала да је јака и стала на пут Уса-нато битангама...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

На земаљске вође мислим. Тешко да Цара можеш свести на вођу.

Pa, ne svodim Ga, napisa' lepo: ili-ili. :D :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Потпуно разумем форумске либерале,они мрзе русе у сваком облику, али у сваком случају,неизмерно сам срећан,што је Русија стала на ноге,показала да је јака и стала на пут Уса-нато битангама...

Poptuno te razumem, ti mrzis forumske liberale u svakom obliku i formi, ali u svakom slucaju neizmerno sam srecan da ovaj forum moze da stane na noge i pobedi letargiju pa makar i sa ovakim Tri karte za Holivud temama.

Подели на овим сајтовима

Poptuno te razumem, ti mrzis forumske liberale u svakom obliku i formi, ali u svakom slucaju neizmerno sam srecan da ovaj forum moze da stane na noge i pobedi letargiju pa makar i sa ovakim Tri karte za Holivud temama.

Увек се обрадујем кад људи почну да користе моје форе и фазоне :)

Подели на овим сајтовима

Ах ево изгарам од мржње  :)))

Напротив, мени је Путин један од најспособнијих политичара на свијету ( упркос његовим ауторитарним манама ). У међународној политици игра око Обаме као Мухамед Али око своје жртве. А иза себе има успјешну економску и државотворну политику и успјео је добити рат против тероризма у Чеченији и чак је јаче везати за Русију ( иако је то урадио на макијавелистички начин ).

А сад, највише бих волио да ИСИЛ падне због Русије. Можда би то опаметило САД да промијени коначно своју спољњу политику, макар на Блиском истоку.

У потпису:

Твој омиљени млади либерал  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Ах ево изгарам од мржње  :)))

Напротив, мени је Путин један од најспособнијих политичара на свијету ( упркос његовим ауторитарним манама ). У међународној политици игра око Обаме као Мухамед Али око своје жртве. А иза себе има успјешну економску и државотворну политику и успјео је добити рат против тероризма у Чеченији и чак је јаче везати за Русију ( иако је то урадио на макијавелистички начин ).

А сад, највише бих волио да ИСИЛ падне због Русије. Можда би то опаметило САД да промијени коначно своју спољњу политику, макар на Блиском истоку.

У потпису:

Твој омиљени млади либерал  8086.gif

И не само то.

Путин и Обама заправо и нису за поређење.

Обама долази на власт једне уређене државе, са јаком и стабилном економијом уназад 70 година, државе која је светска сила, државе која већ контролише пола света и нешто мало више.

Путин долази на власт једне руиниране државе, која је у економском колапсу, којом владају олигарси у спрези са криминалцима, чије покрајине крећу да се отцепљују и која има рат унутар својих граница и на својим границама, која је окружена војним базама Обамине државе. Долази на власт државе која је протеклих 70 година терорисана од стране једне идеологије и чији народ је уморан од свега. И онда прави јаку економију, војску, и политику за једну деценију.

Реално Путин и Обама нису за поређење.

На месту Обаме Путин би до сада већ имао цео свет под својом чизмом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...