Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kretanje ka nebiću ne može biti u miru. Možda bi se taj mir uspostavio da nije hrišćana.

hvala bogu imamo kompas ocovecan u Milanu Nikolicu da odredi ko se krece ka bicu ka nebicu. Njegova svetost isijava oreol iz njegove glave i pokazuje putokaz svetla i bistva...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa jeste. Zavist, neiskrenost, lenjost, lopovluk, licemerje i mnogo sta drugo - na cemu u sustini i pociva ovaj sistem koji unistava narod.

Samo ne volim generalizaciju, nisu ljudi losi. Samo su slabi i prilagodjavaju se okolnostima koje ne mogu da promene. U nekim drugim okolnostima smogli bi snage da zive dostojanstveno i jos se tome radovali. Kad izgubis nadu, onda polako gubis i veru, i ljubav...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa, na primer, meni silom uzimaju pare da bi time finansirali ratove i ubijanje ljudi po svetu.

I povraca mi se od toga. Svaki dan kad otvorim vesti mi se smuci.

Da tvoja vlast to ne radi ne biste imali najveće naftne rezerve o kojima visi ekonomija sveta. Standard u kojem ste uljuljkani bliži je prosperitetu bivše Jugoslavije, za razliku što niste samo ucenili svet nego i porobili svet.

Zaista je besmisleno osuđivati svoju vlast za ratove po svetu kao da je to samo trošak. Vazduh je zaista jeftin, ali pod vodom koja se sve više penje vazduh je sve, i kritično je to što nećeš da priznaš, da SAD obezbeđuje najvažniji segment ekonomije i održivosti pljačkanjem energenata.

Tema je Putin. Upravo on, izgleda, neće vam dati da kao narkomani odete predaleko, a već ste otišli. Konsolidacija BRIKS-a marljivo radi na tome. Nadam se da to što tvoja vlast misli, bude preveliki zalogaj.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Pa ubijaju ih i ratuju da bi taj bolesni exploatatorski sistem mogao da postoji i da ti mozes da uzivas u njegovim plodovima.Rat je najveci biznis za Amere.

Svaka cast tvom pradedi i moj je ostavio kosti u Albaniji a Srpski narod nije apstraktan pojam i samim time sto se borio za dostojanstvo svog naroda borio se i za tvoje dostojanstvo.

Pa sto onda unistavas dostojanstvo sopstvenog naroda terajuci ga svojim politcko-ekonomskim neobrazovanjem u bedu, siromastvo, jad, da nam mladi i pmetni beze iz zemlje sakom i kapom....

Birajuci Putina ipsred Srbije.....

Подели на овим сајтовима

hvala bogu imamo kompas ocovecan u Milanu Nikolicu da odredi ko se krece ka bicu ka nebicu. Njegova svetost isijava oreol iz njegove glave i pokazuje putokaz svetla i bistva...

Zvučiš kao ikstus. Verovatno nisi bio u toku tada, ali nadam se da ćeš nekako razumeti. Takvo prepiranje jeste samo destruktivno.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Суштина је да 3-4 наша сељака, домаћини људи, не могу да се договоре око елементарних ствари, рецимо да асфалтирају заједнички пут до својих кућа. Потребно је да финансирају 1/3 радова а општина, у којој имамо свог човека који добро балансира са властима, даје 2/3. Не могу да се договоре око заједничког добра, за себе и своју децу.

A sta je tu cudno? Drzava Srbija je toliko urnisala svoju privredu prvo komunisti, pa ratovi, pa milosevic i sankcije pa losa privatizacija, pa socijal demokratija.....ljudi su toliko bedi i siromasni, i prirodno je da beda i siromastvo bude u ljudima najgore osobine.

Ti oces od njih da oni asfaltiraj uzajednicki put do svojih kuca, prvo drzva treba da im vrati pare KOJE IM JE UZELA ZA ASFALTIRANJE TOG PUTA.

Oko 15 000 evra po domacinstvu GODISNJE.

Vidis, izvor svih tih problema o kojima prias je u siromastvu a izvor siromastva u drzavnom privrednom sistemu koji ne dozvoljava ljudima da privredjuju i stvaraju.

Подели на овим сајтовима

Mislim na uskladištenu naftu, brate moj mili. Katastrofa kako razgovaramo.

Ne mislis ti puno, jer da mislis znao bi da vecina njihove ekonomije nema veze sa naftom. 16 triliona bdp od toga 70 % u uslugama....

sa druge strane, Rusija ima 2 triliona bdp...... pa ti vidi.. amerika je 8 puta jaca od nje.... ekonomski...

Подели на овим сајтовима

Ови су људи домаћини. Имају, имућни су, могу то да ураде. Па шта сад треба, да чекају да се политички и екномски систем промени па да онда нешто раде, а до тада ће упирати прстом у другог-државу, и говорити ви сте криви што ми не можемо да се договоримо, вратите нам паре. А до тада њихова деца добила унуке. А не могу да се договоре ни да заједнички од државе траже оно што је њихово.

Ствар је ту много дубља, у бићу нашег народа, него што то на први поглед изгледа. 

Ne problem je u ekonomskom sistemu. U zivotu nismo imali neoliberani ekonomski sistem. Ono trenutka kada ga dobijemo napredovacemo kao i sve zemlje koje su impletirali neoliberalni ekonomski sistem u svoju privredu. Estonija, Cile, Hong Kong.

Tada ce vredni i radni domacini da krenu da isplivavaju i da zaradjuju. Pocece da zaradjuju posteni, jer trzisna utakmica nece imati milosti za nepostene. Pocece da zaradjuju radni, jer trziste nece trpeti neradne.

Nema veze sa bicem naroda. Ima veze cisto sa sistemom. Nije imalo veze sa bicem naroda u Cileu, nije imalo veze sa bicem naroda u Estoniji, nije imalo veze s bicem naroda u istocnoj nemackoj, nije imalo veze sa bicem naroda u Kini - nema ni u Srbiji.

Kao i svud, medju nam Srbima postoje razni ljudi, posteni, neposteni, radni i neradni, problem je to sto je sistem takav da radni i posteni ne mogu da uspeju, a neposteni i neradni mogu.

I to je sustina problema, koga sistem selektuje - a ne sa bicem naroda.

Zmisli recimo da imamo libelarizovan ekonomski sistem kao jedna nemacka....

државу, и говорити ви сте криви што ми не можемо да се договоримо, вратите нам паре.

Nema sta oni da se dogovaraju. Onnosi su izbarali politicare kojima je duznost da asfaltiraju puteve, za to su uzeli pare. Svoj posao ne rade, putevi nisu asfaltirani - dakle novac za asfaltiranje puteva trebaju prestati uzimati.

Jel ti placas nekom kada ne radi posao za koji si ga platio?

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Samo da se taj dolar smiri i da ne bude petrodolar sve i svja. Misliš li da su Husein, Gadafi i danas Asad iz čista mira protivnici SAD-u, nego samo ako se neko drzne da trguje energentima mimo petrodolara.

Zbog izbacivanja dolara iz tih poslova danas je Putin glavni neprijatelj zapadu. Misliš li da je zapadu stalo do naroda koje svim srcem spašavaju od Ruske invazije i agresije? Znaš i sam.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@@Млађони,

Samo da se taj dolar smiri i da ne bude petrodolar sve i svja. Misliš li da su Husein, Gadafi i danas Asad iz čista mira protivnici SAD-u, nego samo ako se neko drzne da trguje energentima mimo petrodolara.

Zbog izbacivanja dolara iz tih poslova danas je Putin glavni neprijatelj zapadu. Misliš li da je zapadu stalo do naroda koje svim srcem spašavaju od Ruske invazije i agresije? Znaš i sam.

Inace zanimljivo za istu stvar kritikujes USA za koju je LIberali kritikuju - centrlano bankarstvo, naftaaske kartele, bankarske kartele..... to samo pokazuje koliko nemas pojma o liberalizmu.....jer ti u sustini delis mnoga misljenja sa liberalima.

Ince ovo za dolar si apsolutno u pravu. Energentima se trguje u dolarima, i ko ne truguje energentima u dolarima, USA intervenise.

Ono gde gresis to nije zbog interesa USA, njenog naroda, niti joj ekonomija preterano zavisi od toga. To je zbog interesa pojedinih naftaskih kartela i bankarskih kartela koji imaju svoje predstavnike u beloj kuci.

Misliš li da je zapadu stalo do naroda koje svim srcem spašavaju od Ruske invazije i agresije? Znaš i sam.

Naravno da "zapadu" (uslovno receno) nije stalo. Ali nije ni istoku stalo do ljudi. Svima je njima stalo da poteraju vodu na svoju vodenicu. I putinove finsije i oni naftasi koji nejga saradjuju i sa kojima je on u talu - ruski naftaski karteli. 

Подели на овим сајтовима

Da tvoja vlast to ne radi ne biste imali najveće naftne rezerve o kojima visi ekonomija sveta. Standard u kojem ste uljuljkani bliži je prosperitetu bivše Jugoslavije, za razliku što niste samo ucenili svet nego i porobili svet.

Ja brate nemam nikakve naftne rezerve, niti sam porobio bilo koga.

Standard koji oni imaju ne mozes ni da zamislis jer nisi nigde mogao da vidis nista slicno. Ne u SFRJ i Srbiji, nego ni u Evropi.

da SAD obezbeđuje najvažniji segment ekonomije i održivosti pljačkanjem energenata.

SAD proizvodi vise od 50% nafte koju koristi, a ono sto se uvozi je vecim delom iz Kanade, Meksika i Saudijske Arabije. To sa ratovima nema apsolutno nikakve veze. Iz Iraka uvoze neki zanemarljiv procenat (ne znam tacno napamet, mozda 1-2%), a rat ih je kostao nekoliko triliona dolara. To znaci, kad bi iz Iraka uzeli svu naftu koja postoji u zemlji (a ne uzimaju nego kupuju) i uz to sve moguce iz Iraka sto bilo koliko vredi, ukljucujuci zene i decu, ne bi mogli da nadoknade 50% onoga sto ih je to sranje kostalo. Cisto kao ilustracija koliko su ta tvrdjenja besmislena. Oni cak izvoze naftne preradjevine vise nego sto ih uvoze.

Znaci, nemojte da slusate to sto Lozanski i kompanija lupetaju, jer nema veze sa zivotom. Moze lako da proveri svako ko oce i ima internet.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

SAD proizvodi vise od 50% nafte koju koristi, a ono sto se uvozi je vecim delom iz Kanade, Meksika i Saudijske Arabije. To sa ratovima nema apsolutno nikakve veze. Iz Iraka uvoze neki zanemarljiv procenat (ne znam tacno napamet, mozda 1-2%), a rat ih je kostao nekoliko triliona dolara.

Oko 10 -15% sve ukupno iz "zaliva" stize nafta, okacio sam tamo grafik...

Ono sto je nikolic u prvu, jeste da svi energentima moraju da trguju u dolarima..... doduse i to se polako menja nekoliko zemalja je prebacilo trgovinu energenata u zlatu...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...