Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Kao monah Artemije recino... Ili Kacavenda ... Sveti duh ih doveo na mesto episkopa, da odrade svoj psao, sveti duh ih sklonio kada su taj posao zavrsili. Da ne pominjemo ove iz druge momcadi poput Stepinca ... Sto si ti toliko opterecen Hrvatim, Ktolicima, itd.....pa ih mesas u svaku corbu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Sveti duh ih doveo na mesto episkopa, da odrade svoj psao, sveti duh ih sklonio kada su taj posao zavrsili. Da al to vazi za svakoga na svetu... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Sto si ti toliko opterecen Hrvatim, Ktolicima, itd.....pa ih mesas u svaku corbu? Pa ja sam ekumenista ... Isto bih mogao tebe da pitam zadto si opterecen sa Hrvatima jer Goli otok je napravio Stepincev zemo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Da al to vazi za svakoga na svetu... Ne, ne vazi, odakle ti to da vazi za svakog na svetu??? Sveti duh vodi saboronost crkve.... a ne zivote svakog coveka na svetu.. nismo mi muslimani pa da verujemo u sudbinu koju nam je bog zapisao.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Pa ja sam ekumenista ... Isto bih mogao tebe da pitam zadto si opterecen sa Hrvatima jer Goli otok je napravio Stepincev zemo ... Nisam ja taj koji ide po forumu i proziva hrvate i katolike..... i ubaca ih u svaku mogucu corbu.... Ti si..... ja ne bih ni diskutovao o njima da nema glupavih anti-hrvatskih propaganda koji iznedjacavaju hrvatsku 2014. sa hrvatskom 1942. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Ne, ne vazi, odakle ti to da vazi za svakog na svetu??? Sveti duh vodi saboronost crkve.... a ne zivote svakog coveka na svetu.. nismo mi muslimani pa da verujemo u sudbinu koju nam je bog zapisao.. Cek malo Sveti duh vodi Kacavendu zato sto je episkop?? Zato sto ga je UDBA znajuci za njegovu patologiju ubacila u crkvu da moze da manipulise njiime?? Crveni Baron and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Cek malo Sveti duh vodi Kacavendu zato sto je episkop?? Zato sto ga je UDBA znajuci za njegovu patologiju ubacila u crkvu da moze da manipulise njiime?? Ne ne vodi, vec je sveti duh dozvolio njegovo postavljanje. Oprosti ako sam se pogresno izrazio, sveti duh ne vodi kachevendin zivot vec crkvene odluke. Kacevenda koju god da patologiju ima, siguran sam da ima i gomilu vrlina koje su doprinele i pomogle crkvi. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 . Ti si..... ja ne bih ni diskutovao o njima da nema glupavih anti-hrvatskih propaganda koji iznedjacavaju hrvatsku 2014. sa hrvatskom 1942. Pa oni su je sami izjednacili sa preambulom ustava u kojij pominju NDH kao izraz zelje hrvata za drzavom i kao naslednika tih drzavnih tradicija vide danasnju hrvatsku ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Pa oni su je sami izjednacili sa preambulom ustava u kojij pominju NDH kao izraz zelje hrvata za drzavom i kao naslednika tih drzavnih tradicija vide danasnju hrvatsku ... Nije lepo lagati. tamo pise u "izrazavanju volje hrvatskoj suverenistva, izrazenoj NASUPROT proglasnju NDH" dakle NDH ne smatraju suverenom hrvatskom drzavom i voljom hrvtskog naroda, vec nametnutnom tvorevinom. Barone, prijateljski savet.. cim slobodno lazes da bi dokzao nesto, to znaci dve stvari, prvo da imas prejaku mrznju prema tome... durgo da ti ta mrznja nije utemeljenan a kvlitetnim argumentima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Nije lepo lagati. tamo pise u "izrazavanju volje hrvatskoj suverenistva, izrazenoj NASUPROT proglasnju NDH" dakle NDH ne smatraju suverenom hrvatskom drzavom i voljom hrvtskog naroda, vec nametnutnom tvorevinom. Barone, prijateljski savet.. cim slobodno lazes da bi dokzao nesto, to znaci dve stvari, prvo da imas prejaku mrznju prema tome... durgo da ti ta mrznja nije utemeljenan a kvlitetnim argumentima. Malo su oni to promenili Mile, kada su papci ukapirali da im nije to bilo pametno .... Nadji ti prvu preambulu pa procitaj ... Mile savet od mene, ne budi nepismen vec se informisi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Си Ен Ен открио идентитет познатог терористе verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Jos je pre 3 meseca Vilijam Endal pricao o "Jihadi John-u" na tribini Geopolitike. Cak koriste i iste glumce za tako te rezirane vesti iz raznih oblasti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Klub tinejdžera ljubitelja Putina (FOTO) | Guardian Ovi mladi ljudi pored postera omiljenih muzičara, na zidove kače postere sa likom Putina. Beta / AP Photo/Alexander Zemlianichenko Grupa mladih Moskovljana ponosno nosi majice sa likom svog predsednika i prati svaki njegov javni nastup. Fotograf Bela Doka upoznao je članove Putninovog “fan kluba”. Evo šta je zabeležio: https://www.facebook.com/238868486184857/photos/a.241468159258223.58488.238868486184857/241469005924805/?type=1 http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&dd=27&nav_id=962695 verum est in beer, Драшко and Manolis је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Фебруар 27, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 Si-En-En se izvinio Putinu Izvor: Tanjug Moskva -- Američka TV stanica Si-En-En uputila je izvinjenje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu zbog pojavljivanja njegove slike tokom priloga o Džihadisti Džonu. Tweet Foto: Beta/AP Kako navodi ruska agencija Sputnjik, CNN se izvinio ruskom predsedniku zbog toga što ga je doveo u vezu sa Džihadistom Džonom, Britancem za kojeg se sumnja da je pogubio veliki broj ljudi koje je zarobila Islamska država. U četvrtom minutu izveštaja novinara Maksa Fostera, iz redakcije Si-En-En-a u Londonu, o identitetu Džihadiste Džona, fotografija koja je pratila prilog, a na kojoj se nalazio maskirani čovek sa nožem u ruci, iznenada je zamenjena slikom predsednika Vladimira Putina.Si-En-En je saopštio da je u pitanju bila greška tehničke prirode''. Ко не зна СиЕнЕн (и њихове марифетлуке) скупо би их платио! Као случајна грешка? Збиља, потребно је врло мало знање из психологије па да буде јасно зашто су турили Путинову слику док су зборили о кољачу Британцу Џону, који је, бајДвеј, одрастао, школован и васпитан у Великој Британији! Паметном доста... Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука