Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislis, bolje da smo uz one koji su nas napali, nego uz one koji nisu mogli da nas brane, iako su njihovi dobrovoljci u velikom broju dolazili da pomognu? Mnogo zanimljivo razmisljanje, nema sta...

Jeste. Zato sto oni koji su te napali mogu mnogo da ti pomognu ili mnogo da ti odmognu. Oni koji nisu mogli da te brane, ne mogu i dalje da te brane. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mislis, bolje da smo uz one koji su nas napali, nego uz one koji nisu mogli da nas brane, iako su njihovi dobrovoljci u velikom broju dolazili da pomognu? Mnogo zanimljivo razmisljanje, nema sta...

Pa ja se tome upravo i čudim: Rusiju toliko veličate a ona tj. njena vanjska politika vam baš mnogo tako nikada nije pomogla u važnim stvarima, maximalno verbalno, to može bilo ko. A vi sve činite da udjete u EU/NATO. Ulaskom u EU se ulazi i u NATO, samo u pasivnoj roli/ulozi kad se ne učlanite zvanično što znači da morate slušat a nikakva prava tamo nemate a u aktivnoj kad se zvanično učlanite što znači da ćete o nečem moći i odlučivati i imati svoje oficire tamo.

.http://www.karelvasatko.cz/historie-ceskoslovenskych-legii/odborne-clanky/srbske-legie/cesti-dobrovolnici-v-srbske-armade-v-bojich-i-svetove-valky

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је то. Ја, на пример, никада нисам имао осећај да је неко мене напао. Нашао сам се на путу, зато што сам присилно био део нечега у чему и нисам хтео да учествујем, нити сам имао избора. Пре свега сам био жртва тог лудака и његове екипе. Па онда и последица...

Зато би ми било чудно да на читав свет гледам кроз ту призму. Против мене нико није имао ништа. Против овога што су имали, не могу да кажем да је био ни мало позитиван лик, нити - Боже сачувај - да се уврстим у његову екипу.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Jeste. Zato sto oni koji su te napali mogu mnogo da ti pomognu ili mnogo da ti odmognu. Oni koji nisu mogli da te brane, ne mogu i dalje da te brane. 

Pa o tom sam nedavno baš tu i pisao da je Srbima važnije imati jedan savez s nekim s kim ako bi ne bili u savezu ih može to koštat vrlo skupo nego 1000 saveza sa onim ko te niko neće napast nikada. Ustvari su to ta savezništva faktički prvenstveno sporazumi o medjusobnom nenapadanju a potom i zajedničkoj odbrani od trećih nečlanica sporazuma.

Подели на овим сајтовима

Vladimir Putin claims Russia is the

major support for the Islamic countries

http://english.pravda.ru/world/asia/14-12-2005/9386-islam-0/

Danas bi se to reklo: tano gdje su ti investicije tu je i tvoje srce, ko se pouzda u petrodolare

dobije onda i islamske saveznike a taj ko investuje u "nebeske dolare" ima za saveznika Boga.

Rusija hoće primamit kapital muslimanskog svijeta

Rusko chce přilákat kapitál muslimského světa

http://zpravy.e15.cz/byznys/finance-a-bankovnictvi/rusko-chce-prilakat-kapital-muslimskeho-sveta-1173597#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=e15news

Подели на овим сајтовима

@@Zayron,

Тебе друг Путин баш боли?  Не плаши се, Заки. Неће ти чика Путин ништа.

Ако којим случајем и нападне Чешку, нећеш ни осетити тај тренутак, трајаће делић секунде уз јак блиц. :)))

Добар је чика Путин... :smilies-vampires-00005:

:bleh:

Подели на овим сајтовима

Jesi ti to mozda citao sta je izjavio njegovo kraljevsko visocanstvo, ili si to sam smislio?

Ako si sam, onda znaci da si sve blize kraljevskom dvoru... grin.gif

http://www.pravda.rs/2015/03/23/karadjordjevic-bas-zato-sto-smo-ginuli-od-nato-a-moramo-da-se-okrenemo-zapadu/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је то. Ја, на пример, никада нисам имао осећај да је неко мене напао. Нашао сам се на путу, зато што сам присилно био део нечега у чему и нисам хтео да учествујем, нити сам имао избора. Пре свега сам био жртва тог лудака и његове екипе. Па онда и последица...

Зато би ми било чудно да на читав свет гледам кроз ту призму. Против мене нико није имао ништа. Против овога што су имали, не могу да кажем да је био ни мало позитиван лик, нити - Боже сачувај - да се уврстим у његову екипу.

Ja sam itekako bio siguran da sam i ja bio napadnut, ali sa 2 strane - i ove unutrasnje, i one spoljasnje.

Inace, to da su oni imali nesto navodno protiv ondasnjeg precednika je iluzija - oni su ga i stvorili, bas kao i sve te ostale sitne i beznacajne diktatore (Ortega, Husein). Takvi marginalni i besmisleni likovi su im samo bili trojanski konji...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Zayron,

Тебе друг Путин баш боли?  Не плаши се, Заки. Неће ти чика Путин ништа.

Ако којим случајем и нападне Чешку, нећеш ни осетити тај тренутак, трајаће делић секунде уз јак блиц. :)))

Добар је чика Путин... :smilies-vampires-00005:

:bleh:

O nikakvim bolovima se ne radi mili Ignjatija a bojim ga se koliko i komarca, jedino što ja nerado vidim ljude pretvorne kao on koji pričaju o jednom a rade iza ledja nešto sasvim drugo, pričaju o pravoslavnom i slovenskom bratstvu a široko otvaraju vrata islamu koji će nam svima jednom doći glave ovdje u Evropi. I nisam jedini koji to tako misli, evo uvjeri se u to sam i pogledaj šta o tom misle vaša pravoslavna braća u Češkoj, još sam ja bio vrlo blag šta o tome misle i kažu oni:

Tamo piše: Svatá Rus v praxi ....Sveta Rusija u praksi

a to je oficijalni pravoslavni forum u Češkoj/Slovačkoj

https://www.facebook.com/groups/234047490102667/permalink/431957340311680/

Komunistička savezništva se ne raskidaju tako lako, on je još tamo na vlasti, šta će nekoj pravoslavnoj državi islamski saveznici? Da ih brane od pravoslavnih Grka, Bugara, Rumuna i Makedonaca koji su praktično iako ne ioficijalno u NATO?

Подели на овим сајтовима

No, tačno da taj trenutak neću ni osjetiti jer ga neće ni biti, za razliku od vas 1999.

koje nije branio niko osim vas samih. Mi se branimo takodjer sami a brani nas i NATO.

Подели на овим сајтовима

Ja sam itekako bio siguran da sam i ja bio napadnut, ali sa 2 strane - i ove unutrasnje, i one spoljasnje.

Inace, to da su oni imali nesto navodno protiv ondasnjeg precednika je iluzija - oni su ga i stvorili, bas kao i sve te ostale sitne i beznacajne diktatore (Ortega, Husein). Takvi marginalni i besmisleni likovi su im samo bili trojanski konji...

А што би неко нападао тебе и мене?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма свака вам част. Наш народ каже "Ко са Ђаволом тикве сади о главу му се обијају"

Ko s islamom tikve sadi sutra bude jest s djavlom pitu tikvenjaču, ahahahaha. Tako to bude ko u vas!

Vama je NATO djavo a islamisti su vaši glavni savezníci? Bravo! Onda bar znamo na čemu smo s vama!

Подели на овим сајтовима

А што би неко нападао тебе и мене?

A zasto bi iko napao ikoga? Kako smo to onda mi napali hrvatsku? Zasto bi mi napali hrvate? Mislis da je neki jugoslovenski vojnik bas ciljao nekog hrvata da ga napadne? Ili zasto bi Milosevic napao nekog hrvata?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ko s islamom tikve sadi sutra bute jest tikvenjaču, ahahahaha. Vama je NATO djavo a islamisti su savezníici? Bravo!

О чему ли ти причаш, ни сам изгледа не знаш :)

Тукли су нас и једни и други. Више пута. Него, не спамај ми тему, Заки. Не спамај.... Отвори си своју о томе.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...