GeniusAtWork Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Crkva je svedska Možda joj promene ime... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Сад бих и ја као и ти мени могао да ти пребацим за субјективност критеријума, али ја то нећу јер знам да то није истина. Нисам ја убацио Цркву да бих је исполитизовао, већ да се ми деполитизујемо, макар за време поста. Kako mozes da depolitizujes temu o politicaru? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Kao da Eshatonu prethodi raj za tebe. Kao da tvojim besmislenim replikama prethode smisleni postovi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ti si jos i moga da odes na ovo uzivo. Tada jos nije bilo konfrontacije sa USA. Први пут сам их гледао у Будимпешти 1988,на џастис фор ол, турнеји... Иначе Уса има сво моје поштовање што се музике тиче... :good2: Aquilius Cratus and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Kao da tvojim besmislenim replikama prethode smisleni postovi. Šta radi ovaj post. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Први пут сам их гледао у Будимпешти 1988,на џастис фор ол, турнеји... Иначе Уса има сво моје поштовање што се музике тиче... :good2: Postace i ti kokakola iluminat.. saljemo mi tajne poruke kroz to satanisticko zlo oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Саммо за Аквилиуса и Зоскета: Aquilius Cratus and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Први пут сам их гледао у Будимпешти 1988,на џастис фор ол, турнеји... Иначе Уса има сво моје поштовање што се музике тиче... :good2: Kontam ima i knjizevnost i gluma. Ako drugo ne zbog Martina, Dinklage-a i Headey :D Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Šta radi ovaj post. Ovaj tvoj post na koga repliciram je napisan zarad samog repliciranj. A zasto ja repliciram na njega, to ni sam ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Manolis је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Dolazi vreme otvorenog sukoba između ''liberala'' i Crkve. Bilo da su liberali hrišćani, ateisti ili komunisti. Tesko moze biti sukoba izmedju liberala i bilo koga. Liberal je covek koji ne zeli da drugima nista namece, vec da sve ostavi na miru i da svako zivi u miru kako zeli. Ko ima nesto protiv toga nisu mu sve daske u glavi poredjane kako treba... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Kontam ima i knjizevnost i gluma. Ako drugo ne zbog Martina, Dinklage-a i Headey :D i tehnologija, i servisi, i preduzetnistvo, i sudstvo, i autoindustrija... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Moja procena je da ce se Rusija raspasti sama od sebe Manolis and Дуња је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 i tehnologija, i servisi, i preduzetnistvo, i sudstvo, i autoindustrija... Dobro ja sam sad govorio ono sto znam da se Zosketu sigurno svidja narocito sada kad ceka 12. April samnom zajedno da vidi protiv cega je to tako protestovala RKC u Dubrovniku. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Kontam ima i knjizevnost i gluma. Ako drugo ne zbog Martina, Dinklage-a i Headey :D Заиста се некад упитам,шта ће америма сва та *рања по целом свету,бре нека праве филмове,музику,нека унапређују медицину,ит технологију,који ће им бре ратови хиљадама миља далеко од куће... Grizzly Adams and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука