Jump to content

Владимир Путин

Оцени ову тему

Препоручена порука

Moja procena je da ce se Rusija raspasti sama od sebe zbog ekonomskih problema, poput SSSR-a.

Moja je procena da će se SAD(isti) raspasti. Međutim, lično to ne priželjkujem, nego bih voleo da se svet jednostavno promeni.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Оћеш да ти кажем нешто искрено...заболе ме за твоје објективне и без-емотивне ставове, јер ако се икад и осећам бедно,то је кад их немам (емоције)...

Jedno je imati emocije, drugo je biti njihov rob.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Moja je procena da će se SAD(isti) raspasti. Međutim, lično to ne priželjkujem, nego bih voleo da se svet jednostavno promeni.

Pa nije USA neka tvoja teolosko-kosmoloska hipoteza da se raspadne pre nego sto je napises. Hoce se svet promeniti ali ne raspadom USA nego ili stvaranjem jedne globalne drzave, u neloliko faza, ili kroz neki nuklearni rat gde ce sve ove prepirke i zavrzlame ostati nebitne.

Подели на овим сајтовима

Ти Млађо да ниси острашћен и напаљен, и да си стварно Христов, ти би разумео шта сам, како каже Гризли "свим навијачима" хтео да кажем са оним коментаром, и никада не би написао овако нешто што си написао.

Znaci kriterujum za ostrascenost i napaljenost i da li sam stvarno Hristov jest da li tebe razumem ili ne. Jer ako tvoj komentar nisam razumeo onda sam ostrasccen, napaljen i nisam stvarno Hristov....

.....

.......

.........

ok........

:good2:

Подели на овим сајтовима

Gej je okej... :)

Možda se sve vrti oko gej propagande. Tužno je to što sve manje slušamo Crkvu.

Dolazi vreme otvorenog sukoba između ''liberala'' i Crkve. Bilo da su liberali hrišćani, ateisti ili komunisti.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Дакле да резимирамо ,Путина на основу форумског гласања ,мрзе:

-Амери,марсовци,атеисти и либерали...F*ck off ,сви комплет,православни срби га воле, а то је најбитније... :bleh:

Vole ga zašto tačno, što osobe koje tvrde da to čine u ime Rusije i u njegovo ime ubijaju druge pravoslavce i Slovene?

Подели на овим сајтовима

To ne bi bilo lose, SAD je i zamisljena kao labava unija suverenih drzava. Samo za sada ne izgleda verovatno, nazalost.

Najbolje bi bilo da se svet promeni, da.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па да ниси острашћен и напаљен ти би избројао од 10 до 0, па не би написао да било ко политизује Цркву нити злоупотребљава Христа. Мој критерујум са тим нема везе.

Svako ko ubaca Hrista u pricu o Putinu i geopolitici  - politizuje crkvu.

Подели на овим сајтовима

. Hoce se svet promeniti ali ne raspadom USA nego ili stvaranjem jedne globalne drzave, u neloliko faza, ili kroz neki nuklearni rat gde ce sve ove prepirke i zavrzlame ostati nebitne.

Хехе,мало ми чудно да се либерали баве апокалипсом,или је код тебе то ипак утицај метала ... :bleh:

Еј бре,сад си ме подсетио,знаш да је прва ствар у животу,коју сам чуо од Металике била "фор хорсмен" 

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Pa nije USA neka tvoja teolosko-kosmoloska hipoteza da se raspadne pre nego sto je napises. Hoce se svet promeniti ali ne raspadom USA nego ili stvaranjem jedne globalne drzave, u neloliko faza, ili kroz neki nuklearni rat gde ce sve ove prepirke i zavrzlame ostati nebitne.

Kao da Eshatonu prethodi raj za tebe.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Хехе,мало ми чудно да се либерали баве апокалипсом,или је код тебе то ипак утицај метала ... :bleh:

Еј бре,сад си ме подсетио,знаш да је прва ствар у животу,коју сам чуо од Металике била "фор хорсмен" 

Ti si jos i moga da odes na ovo uzivo. :D Tada jos nije bilo konfrontacije sa USA. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...