Crveni Baron Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Tuzno je to sto pricate o bratstvu izmedju visemilionskih nacija u kojima 99 % pripadnika te nacije ne zanima Srbija ama ich.. ) Zasto tuzno Mladjoni? Pa valjda he dobro da se ljudi i narodi vole i bratime, ne valja kada se mrze valjda? Ili mislis da je mrznja pozeljnija? ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Zasto tuzno Mladjoni? Pa valjda he dobro da se ljudi i narodi vole i bratime, ne valja kada se mrze valjda? Ili mislis da je mrznja pozeljnija? Rusi i Srbi su braca isto koliko smo ja i monika beluchi u ljubavi.. ja nju volim ona nije cula za mene i to je podjednako tuzno oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 ja nju volim ona nije cula za mene То не мош да знаш. Шта ако она тамо негде у Холивуду сече вене и тајно те посматра на овом форуму док пије од туге? Човек Жоја, Juanito, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 То не мош да знаш. Шта ако она тамо негде у Холивуду сече вене и тајно те посматра на овом форуму док пије од туге? Човек Жоја, RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 То не мош да знаш. Шта ако она тамо негде у Холивуду сече вене и тајно те посматра на овом форуму док пије од туге? Sa tom nadom se uspavljujem plakajuci svako vece.... Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Rusi i Srbi su braca isto koliko smo ja i monika beluchi u ljubavi.. ja nju volim ona nije cula za mene i to je podjednako tuzno Kaako nisu culi za nas? Ko te to slagao? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Ви се зезајте, ал ја сад на овој теми видим само Монику Белучи. Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 То не мош да знаш. Шта ако она тамо негде у Холивуду сече вене и тајно те посматра на овом форуму док пије од туге? obi-wan, Crveni Baron, Manolis and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 HAHAHAHAHAHHHAHAHHAHHA KRALJU! Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 ) Mladjoni kada dovodis mladu? Manolis, Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Kaako nisu culi za nas? Ko te to slagao? Sanjaju Srbiju svako vece..... Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Sorry buddy, you're too short for her... But I'm still your BFF. Crveni Baron, Juanito, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 По мом мишљењу, они (Руси) ће надрљати јер се још увек боре са петокраком на капи. То говори да се ни близу нису вратили свом бићу и све док је тако, веома су рањиви. А не због економских проблема. Они, као и ми, никад нису живели у изобиљу тако да то ни не може бити репер. Али гледајте у надолазећим годинама запад и хаос који ће тамо да се дешава, кад не буду могли да објасне народу што се више нема пара. Komunizam po sebi nije loš. Treba ga ohristoviti. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Komunizam po sebi nije loš. Treba ga ohristoviti. Наравно да је лош. Систем који међу живим људима никако не може да функционише. Grizzly Adams, Млађони, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Samo da takvi živi ljudi ne postanu zombiji. O komunizmu lepo kaže Papa: Komunisti ukrali glavnu ideju hrišćanstva http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:498418-Papa-Komunisti-ukrali-glavnu-ideju-hriscanstva Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука