Jump to content

Malezijski "boing 777" oboren na granici Ukrajine i Rusije, 295 mrtvih, od čega 80 dece

Препоручена порука

Inace, o celom dogadjaju postoji vec i clanak na Wikipediji. Na mycity military forumu su uporedili vreme kad je clanak postavljen, i vreme udesa koje stoji u izvestajima. Prema tom poredjenju izlazi da je clanak ladno postavljen nekih 11 minuta nakon pada aviona. Pametnome dosta...

u 15:31 (srednjeevropskom vremenu), 17 July 2014‎ je kreirana stranica a avion je oboren u 16.20 (ukraijnskom) tj. u 15:20 po srednjeevropskom vremenu, tj. samo 11 minuta posle nesrece.

http://www.mycity-military.com/Vesti-i-aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Ukrajina-kao-novo-globalno-odmeravanje-snaga_975.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, o celom dogadjaju postoji vec i clanak na Wikipediji. Na mycity military forumu su uporedili vreme kad je clanak postavljen, i vreme udesa koje stoji u izvestajima. Prema tom poredjenju izlazi da je clanak ladno postavljen nekih 11 minuta nakon pada aviona. Pametnome dosta...

http://www.mycity-military.com/Vesti-i-aktuelna-vojna-desavanja-u-svetu/Ukrajina-kao-novo-globalno-odmeravanje-snaga_975.html

Imaš istoriju svakog članka na vikipediji. Prva verzija (objavljena u 16:01 po valjda GMT vremenu) se sastoji iz četiri rečenice šturih informacija. Pametnom jeste dosta, ali svih ovih budalaština...

Подели на овим сајтовима

Глупости? А да нећеш можда поверовати Америма и њиховој верзији причи коју пласирају као истиниту? 

Не знам што се трипујете на тај 9/11 зверу. Авиони су сигурно кокнули, нису постојле ракете ни експлозиви, сваки "видео" има дебунк који јсно показује колико у документарцима и текстовим који промовишу идеју звере - лажу.

Можда лажу американци, али јасно је да лажу и заверолози.

Те теорије завере су емпиријски дебункован глупост. Оно што може емпиријски да се преиспита. Ко је послао те људе да отму авионе, да ли је то Бин Ладен или је то урадио неко други... то једноставно не може д се провери. Али све остало, теорије о ракетама и експлозивима може, и заверолози лупетају и отворено лажу о неким стврима. О томе колико прећуте... то је тек прича за себе. 

Да је алкаида кокнула, врло вероватно јесте, не видим ко би други урадио, они имју дубок проблем са америком, који је почео са првим доласком американца на Блиски Исток, и искрено не видим како би Америчка влада успела да натера неког на такав екстремизам. 

Није немогуће, али мало веровтно.

Евентуално, је могуће, по мени најреалнија могућа завера, да су Амери знали раније да ће то да се деси - па допустили ... јер им је ишло на руку. Али да су испланирали, извели, обманули јавност на тај начиин - тешко. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не знам што се трипујете на тај 9/11 зверу. Авиони су сигурно кокнули, нису постојле ракете ни експлозиви, сваки "видео" има дебунк који јсно показује колико у документарцима и текстовим који промовишу идеју звере - лажу.

Можда лажу американци, али јасно је да лажу и заверолози.

Те теорије завере су емпиријски дебункован глупост. Оно што може емпиријски да се преиспита. Ко је послао те људе да отму авионе, да ли је то Бин Ладен или је то урадио неко други... то једноставно не може д се провери. Али све остало, теорије о ракетама и експлозивима може, и заверолози лупетају и отворено лажу о неким стврима. О томе колико прећуте... то је тек прича за себе. 

Да је алкаида кокнула, врло вероватно јесте, не видим ко би други урадио, они имју дубок проблем са америком, који је почео са првим доласком американца на Блиски Исток, и искрено не видим како би Америчка влада успела да натера неког на такав екстремизам. 

Није немогуће, али мало веровтно.

Евентуално, је могуће, по мени најреалнија могућа завера, да су Амери знали раније да ће то да се деси - па допустили ... јер им је ишло на руку. Али да су испланирали, извели, обманули јавност на тај начиин - тешко. 

Па не кажем ја да је холографски авион ударио у близнакиње и они онда активирали експлозив у згради, него говорим да то није нешто што медији пласирају, већ може бити да су је Амери срушили. Па Ал Каида је била њихова, креирана да се бори против Руса у Афганистану. Шта више, после убијања Бин Ладена никад до сад нисмо видело његов леш нити снимак убијања истог, што је јако чудно за једне Американце који воле да се хвале свуда по свету. 

Ипак такве ствари не можемо знати, ал не треба одбацивати могућност завере какве такве и прихватити оно што се пласира. 

Подели на овим сајтовима

Najverovatnije neko je mislio da se radi o vojnom avionu i srusio ga. 

Sada koliko su rebeli zbunjeni bas mi deluje ko da je njihova greska.

Sta ne znaci da sam ja u pravu.

Прочитај на претходној страни линк који сам поставио где човек објашњава да не постоји могућност да сепаратисти оборе авион. 

Исто пре неки дан је шпански контролер лета објавио на Твитеру да су примећена два украјинска авиона поред обореног. Међутим, тај твитер налог је дан после обрисан. Нисам сигуран да ли је тај контролер био озбиљан или је у питању спрдња. 

Подели на овим сајтовима

Jutrosnje skoro pa jucerasnje naslovne strane medija na zapadu. Dakle jos se nista cinjenicno ne zna ni veceras u 23:34,a kamoli da se znalo sinoc dok su te medijske strane stvarane,ali evo da vidimo sta se pise

Još jedan dokaz da su mediji uopšte daleko opasniji od raznih terorista i diktatora...

Подели на овим сајтовима

Прочитај на претходној страни линк који сам поставио где човек објашњава да не постоји могућност да сепаратисти оборе авион. 

Исто пре неки дан је шпански контролер лета објавио на Твитеру да су примећена два украјинска авиона поред обореног. Међутим, тај твитер налог је дан после обрисан. Нисам сигуран да ли је тај контролер био озбиљан или је у питању спрдња. 

Tviter nalog i prica da seperatisti to ne mogu (zbog cega ne mogu) nisu mi dovoljno. 

Подели на овим сајтовима

Tviter nalog i prica da seperatisti to ne mogu (zbog cega ne mogu) nisu mi dovoljno. 

''Ако је авион летео и оборен на висини од преко 10.000 метара, онда је оборен ракетом земља-ваздух каквом проруски побуњеници на истоку Украјине не располажу, барем не исправним ракетним ПВО системом тог типа. Наравно, Кијев је одмах пожурио да саопшти како је „боинг 777“ оборен системом „бук“, којег устаници немају, а што би требало да значи да су авион оборили припадници руске ПВО. Како је авион пао неких 60 км од руске границе то би опет требало да значи да су руски војници са ракетним системом „бук“ ушли на територију Украјине и оборили путнички авион у којем је било и британских и америчких држављана. За нову фазу медијске и политичке сатанизације Русије дивна подлога и одлична прича.''

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Ko-je-izgubio-zivce.sr.html

Ако је ико уопште читао шта сам поставио. 

Подели на овим сајтовима

Još jedan dokaz da su mediji uopšte daleko opasniji od raznih terorista i diktatora...

Mislim da ti je greska sto razdvajas jedno i drugo. Pa u Srbiji su mediji zestoko kontrolisani od vlasti i za svaku "bitnu" po vlast temu pisu po direktivi,zasto mislis da na zapadu je puno drugacije?

Moje vidjenje,orkestriran napad i smicalica i igrarije protiv Rusije i mozemo mi dubiti na glavi,pljuvati,prozivati,govoriti ko tako misli da je lud,ali to je cinjenica koja se vidi iz prilozenog.

Setite se slucaja Racak na Kosmetu koje je postao povod za bombardovanje 1999,setite se preoblacenja ubijenih siptarskih terorista u civilnu odecu,da bi se pokazalo kako eto Srbi ubise civile i obicne ljude,setite se sta posle 10tak godina od toga da je sam zapad priznao da je to bilo sve iscenirano. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:154512-p-%D0%A1%D0%9B%D0%A3%D0%A7%D0%90%D0%88-%D0%A0%D0%90%D0%A7%D0%90%D0%9A-%D0%9F%D0%95%D0%A2-%D0%93%D0%9E%D0%94%D0%98%D0%9D%D0%90-%D0%9F%D0%9E%D0%A1%D0%9B%D0%95-%D0%98%D0%9D%D0%A1%D0%A6%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%A0%D0%90%D0%9D%D0%9E%D0%93-%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%90%D0%9A%D0%A0%D0%90-%D0%92%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%B6-1-p

E sad zamislite tada nekog coveka u npr Britaniji koji bi tvrdio da je to sve iscenirano i da se nije odigralo onako kako je zvanicno prikazano,verovatno bi bio ismevan isto kao i ovde,verovatno bi ga pljuvali i govorili da je glup,lud ili teoreticar zavere a da je za sve kriv zli Sloba ili ko vec,e tako i sada...slobodno verujte u "zvanicne" podatke,niko vam ne brani.

Подели на овим сајтовима

I jos jednom jutarnje naslovne strane na zapadnim medijima,dakle dan posle se nista ne zna,ali se znalo jutros sve bar po njihovom pisanju. Udubite se i citajte te naslovne strane,pametnom i previse.

Jutrosnje skoro pa jucerasnje naslovne strane medija na zapadu. Dakle jos se nista cinjenicno ne zna ni veceras u 23:34,a kamoli da se znalo sinoc dok su te medijske strane stvarane,ali evo da vidimo sta se pise

C001-1-Dejli-Mejl-18-07-2014.jpg

C002-2-Dejli-miror-18-07-2014.jpg

C002-3-San-18-07-2014.jpg

C002-3-San-19-07-2014.jpg

C002-4-Liberation-19-07-2014.JPG

C001-5-Dejli-Telegraf-19-07-2014.JPG

Подели на овим сајтовима

Seperatisti su svakako mogli da to ukradu, dobiju od Rusa ili da kupe negde. 

Ипак, како пише на линку, посада на радару од Бука може да утврди да ли је реч о обичном авиону или о транспортно-војном. Због тога сепаратисти би користећи радар могли видети који је авион у питању. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...