Млађони Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Niko ne kaze da bilo koja zemlja na planeti je sto posto cista i postena,pa ni Rusija da ima i od strane nje i u njoj svasta sto niko normalan ne moze da podrzava,ali zaboga svrstati sve u isti kos i govoriti kako su svi isti i kako nema nikog da prednjaci u zlu je debilizam cija je poenta samo branjenje Amerike i zapada,da ono sto oni rade radi Rusija,pa vas pola sa takvim stavom bi verovatno bilo svim silama za to da oni nestanu zauvek,tesko da bi tada imali izlive price o tome kako su svi isti i kako nije nista bitno ni ko prvi pocinje ni ko bilo sta radi. Једина разлика између Америке и Русије је то што је Америка успешнија у свом империјализму и дивљању.. успела је да дивља на више места.. Русија је дивљала мало као СССР, па је пукла ко звечка, па сад опет покушава да дивља... Ко две криминлне групе, једна успешна, друга мање успшна. Али у суштини иста сорта. Pa vi bi 1939 bili za Adolfa Hitlera,jer tesko da bi i u tadasnjoj Rusiji i Jugoslaviji i Britaniji i svuda okolo mogli da nadjete cist primer casti i pravde koji danas trazite kad se spomene Amerika i (Srbija,Kosmet,Libija,Avganistan,Egipat,Irak,Sirija...),verovatno bi i tada govorili ma isti djavo Hitler i ovi drugi sve je to isto. Као што рекох, ми не навијамо за стране. Нисмо ни за Русију ни за Америку, смо то твој мозак није способан да скапира, јер гледаш ствари црно бело.. делиш стране.. Реалност је много компликованија. Milosavljevicu ja znam da je danas,veceras u Makedoniji na ivici erupcije nasilja i da je rat blizi nego mir(sad je pitanje da li ce doci kroz mesec dana ili tri ali nije ni bitno),zanima me da li je neka Slobina nova policija maltetirala i ubijala siptare i evo nekoliko godina posle njegove smrti i to u Makedoniji pa se sada oni grupisu i masu oruzjem i govore o velikoj Albaniji? Ни Р од Рата ту неће да буде. Неколико напаљених будала направило пар демонстрација, а ти преувеличаваш да би профурао неку глупост. Фантика има увек и свуд... али да би ти покренуо народ да масвно протерује своје дојучерашње комшије... мораш д пробудиш баш неку мржњу... O tome da su zapadnjaci trenirali teroriste UCK izmedju ostalog i ljudi iz nato pakta (preterah sa onim general) to je istina koja je svima dobro poznata,ne znam cemu cudjenje. Проблем су те "добро познте (не)истине" почев од тога да се мисија звала Милосрдни Анђео, па сад ето чујем још једну.. тренирао их нато.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Imas pozdrave od Molotava i Ribentropa. Sa vremena na vreme vidim tvoju poruku i ono cisto da ne bude trulo,evo da ti se javim,hvala pozdravi i ti ekipu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Sa vremena na vreme vidim tvoju poruku i ono cisto da ne bude trulo,evo da ti se javim,hvala pozdravi i ti ekipu. Ma ne moras uopste da trosis tastaturu na mene. Jako je velika verovatno da od tebe necu cuti nista pametno ali ipak svremene na vreme cenim akte kurtoazije pa cu reci, hvala lepo. Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Grizli ti si u Americi,jel si protestvovao nekad protiv americke politike? Jel si obelodanjivao tamo makar kod komsija obicnog naroda na primeru svoje zemlje,svojih rodjaka u zemlji kako je projektovan Racak i kako su od Srba napravili zver? Ко си бре ти да мени постављаш таква питања!? Погледај себе шта си урадио и научи се елементарној култури дијалога... Pa vi bi 1939 bili za Adolfa Hitlera Ма немој... Није те стид. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Grizli ti si u Americi,jel si protestvovao nekad protiv americke politike? Jel si obelodanjivao tamo makar kod komsija obicnog naroda na primeru svoje zemlje,svojih rodjaka u zemlji kako je projektovan Racak i kako su od Srba napravili zver? Ето шта уради човеку Русофилија. Вређа неког ко је учествовао у тим ратовима. Није Гризли неки миш па да се крије по иностранству кад треба да се брани народ и земља. Он је човек јак на делима а не на причи. Зато га изузетно и ценим. За разлику од неких других тастатура-патриота. Човек тамо гласа и подржава анти ратну политику Рона Паула... И онда дође неки тастутра-патриота, интернет геополитичар да му држи буквицу и упућује оваква питања... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Milosavljevicu igrom slucaja znam ljude iz Makedonije i znam sta mi oni prenose,ta prica par napaljenih tipova i slicno to macku o rep. Situacija je kriticna i malo treba da se rat zahuhta a ti kako hoces,a naravno da ne bi voleo da do rata dodje i daj Boze da ne dodje,ali je to samo jedan pokazatelj kako je Sloba zli mucio siptare pa su oni u zadnjem atomu snage se uzdigli i pokazali na one sve nacine revolt i "odbranu" i kako nista nije odavno isplanirano u svrhu velike Albanije. Ovo sto si napisao za grizlije je stvarno za "haha" cuj ko sam ja da postavim to pitanje,Vojvodo Misicu nisam vas prepoznao. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Milosavljevicu igrom slucaja znam ljude iz Makedonije i ......................................................................................,ali je to samo jedan pokazatelj .................................... To je samo jedan mali malecni pokazatelj kako pomenuti gospodim M. ne da nema pojma .. nego mu je celo piskaranje potpuna iluzija.. zasnovana na onome od cega stalno bezi.. a to je da on kao ne drzi stranu nikome. Drzi stranu nekoj svojoj iluzionistickoj pretstavi stvari i to je jasno ko dan. ma jasno ko jegovo sme$no piskaranje ... Србадија and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 Некултура... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 20, 2014 Пријави Подели Написано Јул 20, 2014 I sta ces onda? Advokati nek se ne javljaju. A lepo sam zahtevao :0102_laugh: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Он са друге стрне није заузео ниједну страну, комплетан сукоб види онкав какав јесте.. без субјективног заузимања једне стране - Руске или Украинске. vidi lažeš a da toga nisi ni svestan. Doslovce je rekao da ako su Ukrajinci oborili avion onda su ga oborili namerno. A ja sam doslovce rekao da ako su Rusi oborili avion onda su ga oborili namerno, dok je on tvrdio da pijani rusi mogu da obore avion slučajno. E pa neće biti baš tako,Ruska vojska je organizovanija od Ukrajinske i ne treba meni niko da soli pamet. Dakle ja sam stava da su mogućnosti ko je oborio avion podjednake, pa neka to i grizli napiše ili ako hoće možeš i ti umesto njega. Objektivnost je čudna stvar. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Nije tako isto. Kad sve to gledas kroz stakla izbrusena na osmoj sednici,pa jos i mnogo ranije, onda nista nije isto. Ali to je i dalje samo tvoj problem, stvar tvojih projekcija i svi koji mantraju ovo sto si nabrojao a ne nesto sto je nepatvorena objektivna istina. A ? putujući vremeplov... strava el da Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Doslovce je rekao da ako su Ukrajinci oborili avion onda su ga oborili namerno. Не, ја то нисам "рекао" него сам објаснио зашто то логички следи када размислиш на основу онога што знамо. A ja sam doslovce rekao da ako su Rusi oborili avion onda su ga oborili namerno, dok je on tvrdio da pijani rusi mogu da obore avion slučajno. Нигде нисам употребио израз "пијани Руси" па престани да ми то подмећеш. Ако су побуњеници добили сложен против-авионски систем постоји могућност да нису били довољно искусни и обучени за употребу па направили грешку. То је исто тако логична могућност ако се користи разум уместо емоција. E pa neće biti baš tako,Ruska vojska je organizovanija od Ukrajinske i ne treba meni niko da soli pamet. Руска војска је можда организованија од украјинске, али овде се не ради о руској војсци него о побуњеницима из источне Украјине. Проблем је што ви желите само да се свађате, а не да разумно разговарате. Тај појам вам је потпуно стран. Зато је Србија ту где јесте. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Не, ја то нисам "рекао" него сам објаснио зашто то логички следи када размислиш на основу онога што знамо. Нигде нисам употребио израз "пијани Руси" па престани да ми то подмећеш. Ако су побуњеници добили сложен против-авионски систем постоји могућност да нису били довољно искусни и обучени за употребу па направили грешку. То је исто тако логична могућност ако се користи разум уместо емоција. Руска војска је можда организованија од украјинске, али овде се не ради о руској војсци него о побуњеницима из источне Украјине. Проблем је што ви желите само да се свађате, а не да разумно разговарате. Тај појам вам је потпуно стран. Зато је Србија ту где јесте. Neverovatan si. Rekao si opet ono što navodno nisi rekao Stvarno mi je više dosta licemerja. Ne postoje neobučeni "pobunjenici" dok se to ne dokaže,da li ti kapiraš šta pričaš i da pri tom nemaš nijedan dokaz?? Daj nam dokaze da su "pobunjenici" neobučeni. Da l shvataš opšte šta tvrdiš?? Nemoj logikom daj mi dokaze a do tada uživaj u mojoj objektivnost gde sa spomenu potpuno ravnopravne strane u svemu pa i u zločinu. Kako možeš da tvrdiš bez dokaza da su "pobunjenici" neobučeni?? Ponovo te pitam da li razumeš šta pričaš?? Фидер and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Нема смисла брате да ја и ти расправљамо. Буди ми здраво. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 21, 2014 Пријави Подели Написано Јул 21, 2014 Нема смисла брате да ја и ти расправљамо. Буди ми здраво. Budi i ti meni zdravo sa svojim navijačkim dresom, možda postoji cenzura na objektivnost u Americi ali ovde kod nas mi to ne šljivimo ni pet posto. Tvrditi kako je Rusija dala složen raketni sistem neobučenim ljudima u ruke je bezobrazluk. Živ ti i meni bio brate. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука