Jump to content

Koliko forumaši imaju godina ? ANKETA

Оцени ову тему

Koliko imate godina ?  

134 члановâ је гласало

1. 1. Koliko imate godina ?

• manje od 18
      0
    • 18-22
      21
    • 23-28
      26
    • 29-35
      36
    • 36-44
      35
    • 45-54
      11
    • 55-60
      1
    • preko 60
      3

Препоручена порука

и ти ћеш да одмориш. ако наставиш да се "умараш" мало олади
:good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja 36-ta covece u poslednjih par godina uvek moram da se zamislim par sekundi dok ne izracunam... u trenutku nemam pojma koliko god imam...nebi me ni bilo puno briga da bioloski sat ne otkucava...

...ali me kao i Draska tretiraju na salterima i u prodavnicama kao devojcicu obracaju mi se sa ti  :-D !!!   (uuuu al sam ovo srocila ... ko razume shvatice )

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

26

nemoj da lazes, imas 27! :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

:) Nikako da skontam u cemu je fora sa umanjivanjem godina, prikrivanjem godina, itd. Nego jos nedostatak kljucnih informacija (tipa godine, izgled, status veze sto b' rekli) uz razne avatare i druge sadržaje koje eksponiramo često dovode do fantazija i projekcija, i nesporazuma... Eto npr. Double-a.su 'napali' da ga neko konkretno zanima pa je zato ovo pokrenuo, a on decko oženjen, skoro bebce dobio, tj. samo voli da se igra... :) (Narocito je status veze postao bitan zbog preletaca s 'Kane Galilejske'). A ja, dok sam skontala kako chat da zatvorim, pa onda da iskljucim automatsko dodavanje prijatelja :)... 

Подели на овим сајтовима

pa i rekla sam da imas zenu i dijete (djecu). S moje tacke gledista, sve ispod 40 je decko/cura, a ispod 30 djeca :D

Подели на овим сајтовима

Nego jos nedostatak kljucnih informacija (tipa godine, izgled, status veze sto b' rekli) uz razne avatare i druge sadržaje koje eksponiramo često dovode do fantazija i projekcija, i nesporazuma...

Ово је и више него занимљиво... Можда би отварање нове теме било добро... О томе колико су кључне информације заиста кључне за зближавање. :) Некако, баш би било занимљивије кад не би било слика и истицање година, брачног статуса и тсл. Питам се на основу чега би расуђивали, тј. колико би поштовања показали (првенствено не знајући године других). :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...