Jump to content

Признајем да...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Chrome - десни клик, Open link in incognito window

Firefox - десни клик, Open Link in New Private Window

:good2:

Dešava mi se da pročitam divan blog na forumu (ili se neko učini poznat ) i onda  kliknem na profil osobe koja je to pisala da vidim ima li joooš pisanja i onda ta osoba klikne na moj profil. I onda posle dva dana ne znam ko je to što mi gleda profil i  kliknem na taj profil i setim se ko je i onda ta osoba ponovo klikne na moj profil  i tako bezbroj puta  joooj Osećam se kao stalker  :))

Подели на овим сајтовима

Htela bih da priznam ono mace.

Kako je maleno i mrsavo,vidi se da danima nista nije jelo.... :(( ...nekako je cupavo,mora da mu je hladno,kad deluje tako najezeno. Pogledalo me je pravo u oci ,primetila sam da mu je jedno oko zamuceno ,mozda je palo,a mozda ga je neko drugo mace povredilo,a mozda ,ko zna sta je sa njim i gde li je sad .

Mace.

Gde li je sad ? I mjauce li... :(( ...?

Kakav je to mjauk bio,forumasi moji,a ja,ja sam grozna,htela sam da ga mazim ,a ono je bilo gladno.Trebalo je da mu dam mleko i da se sakrijem u misju rupu. Uplasilo se i nestalo.Sutra cu mu ostaviti malo mleka,ali se bojim da nece doci. Kako sam tako grozna,uplasila sam mace.Pobeze,evo i sad vidim kako nestaje iza ugla...

A htela sam da ga usvojim.Da ga okupam i nahranim i da cujem jedo srecno >Mjau.

O,Boze,cujes li me?Vrati mi moje mace,necu mu nista,neka samo jede,da ne bude vise tako gladno,a i zima ce..postaraj se da mu bude toplo,meko i da pronadje svoj dom.

Arsenija.

:351780:

Подели на овим сајтовима

priznajem da ne volim da priznajem, ne volim da pricam o svojim manama javno, tesko mi je cak i na svetoj tajni ispovesti...mnogo bi mi zivot laksi bio da ih uopste nemam, tesko mi pada cinjenica da imam mane i slabosti, a imam ih :(

Подели на овим сајтовима

priznajem da ne volim da priznajem, ne volim da pricam o svojim manama javno, tesko mi je cak i na svetoj tajni ispovesti...mnogo bi mi zivot laksi bio da ih uopste nemam, tesko mi pada cinjenica da imam mane i slabosti, a imam ih :(

Svi ih imamo, samo ovde pisemo one "svjetske" mane i slabosti, a one vece (ili velike) ostavljamo za pod epitrahilj (mislim da tako i treba da bude).

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Признајем да понекад одем код Срђана Ранђеловића на фб профил (иако тамо нисмо пријатељи) само да бих видела има ли неку нову слику :)

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

...имам танки живци, кварљиво срце....нестрпљив сам и данас ми не беше неки дан....али и беше

....свашта мож да ми прође кроз главу

..пре три дана ми је било дивно, чудо беше право, лепо :)

..надам се само да не упропастих

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...