Nebojš.a Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 .. Confess... http://www.videotapeswapshop.co.uk/702/the-pit-and-the-pendulum-%E2%80%93-1991-%E2%80%93-director-stuart-gordon/ "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Ma siknuo sam nešto na Dijaninu ezoteriju u postu. PAmetna žena a dozvoljava sebi to. I onda sam rasudio da to ipak nije moja stvar. Satisfied? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 Junga zvanična nauka (još) ne priznaje, ali je značajan kao psiholog koji se ozbiljno bavio fenomenom religioznosti. "Arhetip boga je u kolektivnom nesvjesnom koje je starije od svijesti te stoga bog ne može biti izmišljotina ljudske svijesti." Smatram da je sjajno opisao strukturu i dinamiku psihe i upozorio na potrebu da čovjek upozna i savlada zlo u sebi radi svog opstanka. Иван Ивковић, Човек Жоја and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука