Jump to content

Признајем да...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Признајем да сам ПАРТИЗАНОВАЦ. :) 

(Јој, убиће ме Зоске)  :)))

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Јеси ли ти можда код мене у комшилуку?

Njet. 

Ja zivim na pustom ostrvu.Ukoliko se zamisljeni sestar ubode u zamisljenu tacku koja sam ja i povuce pravilna zamisljena kruznica dobija se zamisljeno pusto ostrvo u cijoj blizini ne postoji nista bitno.

P.s. Priznajem da me vise ne nervirate. harp  

:351780:

Подели на овим сајтовима

Признајем да нисам никада био да се исповедим. Признајем да желим, али се плашим осуде и тога да се те информације не прочују неким каналима.  :0222_shocked:0405_feel :shocking:

Признајем да имам свашта да признам.     :(((

Иако највећим делом нисам у том старом греху, признајем да ме прогоне ти стари демони.  :smilies-vampires-00005:

Признајем да још нисам прочитао све посланице из Светог Писма и да углавном читам делове које сам већ читао и који су ми блиски. 

Признајем да је СВЕ лакше када се призна људима који су блиски и да је СВЕ могуће ако вас ти људи не осуде, већ узврате љубав. (све могуће на боље и на слободу).

Подели на овим сајтовима

Признајем да нисам никада био да се исповедим. Признајем да желим, али се плашим осуде и тога да се те информације не прочују неким каналима.  :0222_shocked:0405_feel :shocking:

Иако највећим делом нисам у том старом греху, признајем да ме прогоне ти стари демони.  :smilies-vampires-00005:

Признајем да још нисам прочитао све посланице из Светог Писма и да углавном читам делове које сам већ читао и који су ми блиски. 

Признајем да је СВЕ лакше када се призна људима који су блиски и да је СВЕ могуће ако вас ти људи не осуде, већ узврате љубав. (све могуће на боље и на слободу).

И признајем да мислим да људи нису никада слетели на Луну!

Подели на овим сајтовима

И само признање је један велики корак у правом правцу .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Признајем да имам осећај да форумом полако овладавају антисрпски елементи  :dedica:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Priznajemo svi ovakve iste strahove i slabost, bez obzira na broj ispovijedanja! naravno prva je najteza

evo ti malo pa citaj iskustva :)

https://www.pouke.org/forum/topic/1514-sta-je-zapravo-ispovest/page-48, od #568 , do 50. strane, pa od 52.opet, od #622 (spajanje tema)

Подели на овим сајтовима

И само признање је један велики корак у правом правцу .

Priznajemo svi ovakve iste strahove i slabost, bez obzira na broj ispovijedanja! naravno prva je najteza

evo ti malo pa citaj iskustva :)

https://www.pouke.org/forum/topic/1514-sta-je-zapravo-ispovest/page-48, od #568 , do 50. strane, pa od 52.opet, od #622 (spajanje tema)

Хвала на подршци  :)  :good2:

Подели на овим сајтовима

Ja sam imao isti strah kao i ti...Plašio sam se da se ne pročuje famozna priča o grehu, jer je on meni delovao najveći. Ustvari, svakom je njegov greh najveći...Ali, onda sam skupio snagu i sve ispovedio mome svešteniku, iskusnom svešteniku od poverenja. Dobio sam ogromno olakšanje. Olakšanje koje daje snagu za dalju borbu.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja sam imao isti strah kao i ti...Plašio sam se da se ne pročuje famozna priča o grehu, jer je on meni delovao najveći. Ustvari, svakom je njegov greh najveći...Ali, onda sam skupio snagu i sve ispovedio mome svešteniku, iskusnom svešteniku od poverenja. Dobio sam ogromno olakšanje. Olakšanje koje daje snagu za dalju borbu.

Мој је отишао мало даље, па ме је приликом неког обичног разговора, нешто касније питао: "А , је ли, јеси се ти оно беше некад исповедала код мене".  Дошло ми да га изљубим и изгрлим ко најрођенијег тад. .  .     

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...