Jump to content

Признајем да...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Признајем да нисам никада био да се исповедим. Признајем да желим, али се плашим осуде и тога да се те информације не прочују неким каналима.  :0222_shocked:0405_feel :shocking:

Признајем да имам свашта да признам.     :(((

Иако највећим делом нисам у том старом греху, признајем да ме прогоне ти стари демони.  :smilies-vampires-00005:

Признајем да још нисам прочитао све посланице из Светог Писма и да углавном читам делове које сам већ читао и који су ми блиски. 

Признајем да је СВЕ лакше када се призна људима који су блиски и да је СВЕ могуће ако вас ти људи не осуде, већ узврате љубав. (све могуће на боље и на слободу).

Признајем да сам пре два сата угасио ЖРУ и устао са столице, обукао се и кренуо ка оближњем манастиру. Наиме то је женски манастир и свештеник је само викендом ту. У неком тренутку ми сине идеја да посетим једну средњевековну цркву која је исто у близини, а никада нисам свратио у њу. 

Када сам излазио из цркве, од некуда се појавио свештеник, чије ни име не знам сада, и почео да прича неформално са мном. Тај прилично чудан разговор трајао је пар минута а онда сам само превалио да желим да се исповедим. 

О благог ли човека.  :icon_pop:  Бог му дао здравље!  Исплаках се ко дете тамо. Али признајем, да је осећај после исповести ФАНТАСТИЧАН!!!  

:cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :freedomsmajli:  nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Признајем да сам пре два сата угасио ЖРУ и устао са столице, обукао се и кренуо ка оближњем манастиру. Наиме то је женски манастир и свештеник је само викендом ту. У неком тренутку ми сине идеја да посетим једну средњевековну цркву која је исто у близини, а никада нисам свратио у њу. 

Када сам излазио из цркве, од некуда се појавио свештеник, чије ни име не знам сада, и почео да прича неформално са мном. Тај прилично чудан разговор трајао је пар минута а онда сам само превалио да желим да се исповедим. 

О благог ли човека.  :icon_pop:  Бог му дао здравље!  Исплаках се ко дете тамо. Али признајем, да је осећај после исповести ФАНТАСТИЧАН!!!  

:cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :cheesy3:  :freedomsmajli:  nasznak9877777777777777777

Gospod je ZNAO da vapiš za ispovesti i to ti je i omogućio... molimoli

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Priznajem da me je ova poruka bas obradovala! :good2:

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Priznajem da sam lenja i da trebam da sredjujem kucu, a ne volim to da radim. I onda sve kao, aj kasnije cu, aj neka sutra, aj drugi put...eto sad umesto da odem da radim nesto, ja blejim na forumu. 7896634

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Priznajem da sam lenja i da trebam da sredjujem kucu, a ne volim to da radim. I onda sve kao, aj kasnije cu, aj neka sutra, aj drugi put...eto sad umesto da odem da radim nesto, ja blejim na forumu. 7896634

0703_readаууу, цццц

:)))

шалим се Аделаидо

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

... Da bih bas voleo da imam onu veru kao kada sam bio dete. :)

Sa ove tacke gledista, mislim da mi se to nikada vise nece desiti.

Никад не реци никад. Јуче Марија Килибарда причала како је рекла да никад неће да води јутарњи програм, па сад води :)

Мислим није неко пређење ал ајде :D

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Никад не реци никад. Јуче Марија Килибарда причала како је рекла да никад неће да води јутарњи програм, па сад води :)

Мислим није неко пређење ал ајде :D

Hahahahahaha aaaaa koja motivacija, hvala ti brate :) :) :D
Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Priznajem da se prepoznajem u Miroslavovoj ocjeni:

"и који су од смиреноумља удаљени светлосним годинама, а претендују да поучавају..."

kao i Muramasinom ironičnom 'prepodobni'

Подели на овим сајтовима

@@Дијана., јака ствар. Па такве ствари ваљда знамо и без њих. Ипак хвала што нас подсећају. Ево, ја ти се придружујем. Лагао бих када бих рекао да то све не важи (и) за мене.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Znamo, ali ne svjesno, korisno je vidjeti sebe u ogledalu, naročito onom koje je usmjereno da lovi negativni odraz  

Korisno je to osvijestiti

Подели на овим сајтовима

Da, u nesvjesnom ostaje dobar dio Sjenke (Jung) koga potiskujemo zarad 'prepodobnosti'. Meni lično neki principi Jungove psihologije pomažu cijelog života da budem uravnoteženija i razumnija, da spoznam bolje sebe i osvijestim što više. Ako smijem da primijetim, ne smijemo skroz odsjeći prepodobnost i prepuštati se svjesno koječemu jer ćemo nesvjesno ionako to činiti... Brate Miroslave nisam toliko smirena samo sam uravnoteženija u tom smislu i u prirodi mi je više zmijska mudrost koja radi u svrhu postizanja bezazlenosti.. To je dar, tj. datost, nešto što mi je dato i za šta ja nemam zaslugu, nego se od mene očekuje. Komunikacija je čudo, jer sve se može reći ako se samo nađe dobar način. Ponekad je i eksplozija opravdana tj.'pravedni gnjev', naravno ako je stvarno opravdan i njegova poleđina nije mržnja. Divno je naše hrišćanstvo i divno je kako nas Duh čini mudrim, razumnim i divnim... :0442_feel:  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...