Панарет Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Признајем да сам болесно нестрпљива особа Млађони and Рада. је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Признајем да сам хтео само на минут да затворим очи, мало да их одморим, а не да одспавам 3 сата. Млађони, Sanja Т., Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Priznajem da nemam karakter. Никола Поповић and Andjelka Milenkovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Priznajem da sam najbolja u krevetu.. mogu da spavam satima Dexi, bgpj, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Priznajem da ne znam gde se nalaze mosti Svetog Arsenija Sremca . Kao i to da prvi put cujem za pomenuta 2 manastira. Manastir Zdrebaonik: > mosti Svetog Arsenija Sremca Manastir Kosijerevo: > deo mostiju Svetog Arsenija Sremca Da li neko od prisutnih forumasa zna tacno i matematicki precizno gde se nalazi koji deo ? Bila bih vam veoma zahvalna na odgovoru. znam ja.Manastir zdrebaonik je daleko od mene otprilike jedno 6km. Gordana . and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 znam ja.Manastir zdrebaonik je daleko od mene otprilike jedno 6km. Odlicno ! Ti mozes da odes tamo i da se pomolis za sestru Draganu. Priznajem da ...da..mmm...da ... da je ovo kraj i da ja ,ovaj ja .... moram da,moram da,ovaj,..Stvarno zurim,Tetki da odnesem lek. Znate moja Tetka,ona je ,ovaj,ona zivi u Rusiji,a ja moram da ucim ovaj,taj...mmm...nemacki... ... Niko mene ne pita tu,sta ja hocu.Sedi Arsenija i uci ono sto ti se kaze i ne rasparavljaj se... P.s.A sada priznajem da cu kupiti jednu lepu svesku sa cveticima ,za nemacki ,naravno.... Dexi and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Признајем да ми је јуче било дивно на литургији на којој нисам хтео да останем Признајем да верујем да су мени (измељу осталих) биле упућене многе речи....и био сам срећан јуче и верујем и надам се Никола Поповић, Andjelka Milenkovic, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 znam ja.Manastir zdrebaonik je daleko od mene otprilike jedno 6km. Признајем да сам була летос у манастиру Ждребаоник http://www.eparhijakrusevacka.com/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D1%83-%D0%A6%D1%80%D0%BD%D1%83-%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%83.html Kaludjerovic Sreten, Andjelka Milenkovic, Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Признајем да сам була летос у манастиру Ждребаоник Priznajem => i ja cu ici. Osecam da bi trebalo,a mene nije tesko nagovoriti. P.s. Vreme je za oprostaj... :hastalavista: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Priznajem da mrzim da peglam kosulje . Рада., Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 признајем да немам благе везе како ће ми изгледати ова недеља и у ком правцу ће ме то дефинисати, бар на кратко. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 priznajem da sam nekad tvrdoglav u nekim stvarima al priznajem posle nekoliko dana omecim ki sundjer Andjelka Milenkovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Priznajem da nemam pojma zasto sam pod kontrolom administarcije,i da me niko nije o tome obavestio.Priznajem da me ovo neargumentovano ignorisanje od strane administracije poprilicno nervira.Sto sam bolji,oni bezobrazniji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Odlicno ! Ti mozes da odes tamo i da se pomolis za sestru Draganu. ok tako sam danas uradio Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Признајем да ме понекад обузима маловерје кроз страхове и стрепње за моје најближе. Верујем, Господе, помози моме неверју ! crosseo Пг, nana, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука