Jump to content

Признајем да...

Оцени ову тему

Препоручена порука

о Боже, шта она не зна?!

Реч суснежица ти је најједноставнији и најпрактичнији алко-тест! Што већу количину алкохола попијеш теже је изговараш. Врхунац је кад не можеш да је изговориш уопште.

Има још једна реч, а то је - саучесништво, међутим ја је не признајем као методу, сувише је екстремна за моје стандарде (ISO-фидер-стандард 574478).

Сад лепо признај у теми ''Признајем да...'' колико ти је драго што сам те ово научио.

Ja lepo rekoh u produzetku da je vecera super ispala(srecom i degustatori nisu radili na suvo),to je bio moj standard ISO-Lapis-njamnjam-standard .Stoga hvala na dusekorisnoj pouci o Prosveceni(prodezinfikovani) Fiderislave Iskusni ,ali drzacu se svojih proverenih metoda ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Прем да све чешће идем у цркву призајем да то треба још чешће да радим.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

ponekad naiđe period kada ne mogu da se odvojim od net-a. Buljim u net zbog prirode posla 8 sati, a onda čim dođem kući-nastavim ponovo.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Признајем да сам јуче код пријатељице попила четири лозе и једва устала на своје ноге... (ваљало се рођендан јој је био). :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Sebi sam priznao sta sve ne valja kod mene, a javno priznajem da nemam volje ni plana da to krenem ispravljati :)

Uf, takođe...  joooj

• Волим 1

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Tj. nisam lud. Ne bi me oprala ni Sava ni Dunav.  Just_Cuz_19

meni si rekao i nisam te osudio... :)))

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Tj. nisam lud. Ne bi me oprala ni Sava ni Dunav.  Just_Cuz_19

Pa ne moras sve aman nismo ni mi bas dipl.ispovednici,nego onako nesto probrano,kolko da zadrzi ljude jos malo u ove sitne sate...

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Priznajem da sam izbrisala profil na fejsbuku da se samolečim od interenet zavisnosti proveravanja svakih 5minuta i hipnotisanog buljenja u news feed kao tele u šarena vrata i čekanja da neko nešto objavi. Došla sam na ovaj forum u želji da se uozbiljim, da ne gubim vreme na prazne vesti i gluposti, da nešto pametno pročitam i naučim. I šta ja radim ovde ? Ista zavisnost kao na fejsu :( Kačim fotkice, gifove....čitam statuse i tra la la teme a sve one teme zbog kojih sam ovde došla zaobilazim kao kiša oko Kragujevca. Šta sam uradila večeras ? Uključila kompj. nešto da uradim i vidim ovde sam automatski ulogovana na forum :0222_shocked: za to što je trebalo da uradim primetiću u 3h ujutru da nemam vremena.

Priznajem da imam ozbiljan problem u vezi sa zavisnošću od interneta  tj. od jednog jedinog sajta za koji se uhvatim kao pijanac plota joooj

Želim da rešim taj problem ali ne ide...

Подели на овим сајтовима

Priznajem da sam izbrisala profil na fejsbuku da se samolečim od interenet zavisnosti proveravanja svakih 5minuta i hipnotisanog buljenja u news feed kao tele u šarena vrata i čekanja da neko nešto objavi. Došla sam na ovaj forum u želji da se uozbiljim, da ne gubim vreme na prazne vesti i gluposti, da nešto pametno pročitam i naučim. I šta ja radim ovde ? Ista zavisnost kao na fejsu :( Kačim fotkice, gifove....čitam statuse i tra la la teme a sve one teme zbog kojih sam ovde došla zaobilazim kao kiša oko Kragujevca. Šta sam uradila večeras ? Uključila kompj. nešto da uradim i vidim ovde sam automatski ulogovana na forum :0222_shocked: za to što je trebalo da uradim primetiću u 3h ujutru da nemam vremena.

Priznajem da imam ozbiljan problem u vezi sa zavisnošću od interneta  tj. od jednog jedinog sajta za koji se uhvatim kao pijanac plota joooj

Želim da rešim taj problem ali ne ide...

Moram da kažem da saosećam i (mislim) razumem donekle... Evo, ja da priznam i da sam zavisnik od igrica, te gledam da ubacim bilo šta što bi mi bilo, takoreći, na nazidanje, mada ne ide baš najbolje. Trčkaram u krug oko svoje ose, umesto da trčkaram oko Hrista i ka Njemu sa braćom i sestrama u Gospodu.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...