Рада. Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Priznajem da se često izlogujem da pogledam neki profil i to zato da im ne ostanem na listi "ko mi gledO profil" Лидија Миленковић, Плутон, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Priznajem da se često izlogujem da pogledam neki profil i to zato da im ne ostanem na listi "ko mi gledO profil" Chrome - десни клик, Open link in incognito window Firefox - десни клик, Open Link in New Private Window Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Chrome - десни клик, Open link in incognito window Firefox - десни клик, Open Link in New Private Window :good2: Dešava mi se da pročitam divan blog na forumu (ili se neko učini poznat ) i onda kliknem na profil osobe koja je to pisala da vidim ima li joooš pisanja i onda ta osoba klikne na moj profil. I onda posle dva dana ne znam ko je to što mi gleda profil i kliknem na taj profil i setim se ko je i onda ta osoba ponovo klikne na moj profil i tako bezbroj puta Osećam se kao stalker Viikica, pahulja, bgpj and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 treba voleti sve ljude Nina 777 and Viikica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rafa Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Priznajem da treba da učim a nikako mi se ne da.... E da i priznajem da u takvim trenutcima volim da slušam Balaševićeve pjesme (posebno onu "ne volem"). Рада. and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Htela bih da priznam ono mace. Kako je maleno i mrsavo,vidi se da danima nista nije jelo.... ...nekako je cupavo,mora da mu je hladno,kad deluje tako najezeno. Pogledalo me je pravo u oci ,primetila sam da mu je jedno oko zamuceno ,mozda je palo,a mozda ga je neko drugo mace povredilo,a mozda ,ko zna sta je sa njim i gde li je sad . Mace. Gde li je sad ? I mjauce li... ...? Kakav je to mjauk bio,forumasi moji,a ja,ja sam grozna,htela sam da ga mazim ,a ono je bilo gladno.Trebalo je da mu dam mleko i da se sakrijem u misju rupu. Uplasilo se i nestalo.Sutra cu mu ostaviti malo mleka,ali se bojim da nece doci. Kako sam tako grozna,uplasila sam mace.Pobeze,evo i sad vidim kako nestaje iza ugla... A htela sam da ga usvojim.Da ga okupam i nahranim i da cujem jedo srecno >Mjau. O,Boze,cujes li me?Vrati mi moje mace,necu mu nista,neka samo jede,da ne bude vise tako gladno,a i zima ce..postaraj se da mu bude toplo,meko i da pronadje svoj dom. Arsenija. Rafa, Лидија Миленковић, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 priznajem da ne volim da priznajem, ne volim da pricam o svojim manama javno, tesko mi je cak i na svetoj tajni ispovesti...mnogo bi mi zivot laksi bio da ih uopste nemam, tesko mi pada cinjenica da imam mane i slabosti, a imam ih Дијана., Натан, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rafa Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 priznajem da ne volim da priznajem, ne volim da pricam o svojim manama javno, tesko mi je cak i na svetoj tajni ispovesti...mnogo bi mi zivot laksi bio da ih uopste nemam, tesko mi pada cinjenica da imam mane i slabosti, a imam ih Svi ih imamo, samo ovde pisemo one "svjetske" mane i slabosti, a one vece (ili velike) ostavljamo za pod epitrahilj (mislim da tako i treba da bude). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10712733_819899614727438_8744017069057148069_n.png?oh=3bf3a84699498dbcc220ac2edc6fd50d&oe=54BBD176 Драшко, Иван Ивковић, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Najviše volim kada uđem u zgradu i dođem do lifta, a on me već na prizemlju čeka. ...ispovesti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Признајем да понекад одем код Срђана Ранђеловића на фб профил (иако тамо нисмо пријатељи) само да бих видела има ли неку нову слику pahulja, Драшко and keka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10712733_819899614727438_8744017069057148069_n.png?oh=3bf3a84699498dbcc220ac2edc6fd50d&oe=54BBD176 Јеси ли ти можда код мене у комшилуку? keka је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ...priznajem da me svi nervirate. Kaludjerovic Sreten, Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ...имам танки живци, кварљиво срце....нестрпљив сам и данас ми не беше неки дан....али и беше ....свашта мож да ми прође кроз главу ..пре три дана ми је било дивно, чудо беше право, лепо ..надам се само да не упропастих Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 ...признајем, да никад ништа не признајем. Adelaida, ivanaika and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука