МилошБГ Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Bog da mu dusu prosti. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2015 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Вјечан помен. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Бог нека му души опрости... Човек Жоја and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Bog da mu dusu prosti. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Bog da ga prosti i useli u Carstvo nebesko. Данче*, Човек Жоја, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 KUĆA ZA PTICE Već sedmi dan je kišiloKo sa mnom da je čitav svijet zaboravljen,Al' ti si se nasmiješioI nebo se nasmiješilo u isti tren.I život svoj si listao,I zvijezde su svjetlucale u život moj,A onda si me ljubioKo ptice što su kucale na prozoru tvom. Ja slavim večerasDan ljubavi tvoje,U kući za ptice,U kući za dvoje.Ja slavim večerasDan ljubavi tvoje,U kući za ptice,U kući za dvoje... I dok ti pričam o namaTi gledaš me i smiješiš se jer sada znaš,I makar dani prolazeJoš uvijek ptice dolaze na prozor naš. Ja slavim večerasDan ljubavi tvoje,U kući za ptice,U kući za dvoje.Ja slavim večerasDan ljubavi tvoje,U kući za ptice,U kući za dvoje... Ja slavim večerasDan ljubavi tvoje,U kući za ptice,U kući za dvoje.Ja slavim večerasDan ljubavi tvoje,U kući za ptice,U kući za dvoje... (Arsen Dedić, 1938-2015) Данче*, Човек Жоја and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Бог да му душу прости. Човек Жоја and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 вечан помен.... Човек Жоја, Драшко, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 Počivaj u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=k_BIpwd7EKY&sns=fb ..у вечност...почивај у миру! Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 20, 2015 Пријави Подели Написано Август 20, 2015 Dokumentarac o Arsenu Dediću u bioskopu Fontana 20.08.2015 20:00 U znak sećanja na Arsena Dedića, u novobeogradskom bioskopu „Fontana“, od danas do nedelje prikazivaće se dokumentarac Mladena Matičevića „Moj zanat“. „Moj zanat“ je intimistički portret velikog Arsena Dedića koji prati njegov životni put od detinjstva u rodnom Šibeniku do trenutka snimanja filma. Foto: Beta Film je premijerno u Srbiji prikazan na prošlogodišnjem „Beldocs“ festivalu. Dokumentarac o najznačajnijem kantautoru sa ovih prostora snimljen je u crno-beloj tehnici. „Pokušali smo da napravimo sliku koja bi po svojoj eleganciji mogla da podseća na onu elegantnost koju ima muzika Arsena Dedića“, obrazložio je Matičević. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2015 Уснула у Господу монахиња Михаила 4. Септембар 2015 - 11:22 Дана 2. септембра 2015. године, на дан Светог пророка Самуила, уснула је у Господу монахиња Михаила (Глигорић) у 85. години живота у манастиру Тавни. Сутрадан по упокојењу, свету заупокојену Литургију и опијело служио је Епископ г. Костантин уз саслуживање архимандрита Јефрема (Савина), протосинђела Петра (Перића), јеромонаха Игњатија (Илића) и протојереја-ставрофора Цвике Мојића и Љубе Ђокића. Након опијела, земни остаци монахиње Михаиле сахрањени су на манастирском гробљу гдје ће почивати до Васкрсења мртвих. Извор: Епархија зворничко-тузланска Епархијске вести PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сведок Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Упокојила се Игуманија Пећка Февронија PredragVId, nana and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 Preminula čuvena TV voditeljka Dunja Lango Jedna od zapaženijih voditeljki, spikerki i novinarki televizijskog prostora nakadašnje Jugoslavije Dunja Figenvald Puletić umrla je u 74. godini. Dunja (Lango) Figenvald Puletić rođena je 27. novembra 1941. godine u Zagrebu. Završila je gimnaziju, upisala studije u Zagrebu i od 1960. godine do juna 1967. godine radila na Radio TV Zagreb. Godine 1967. preselila se u Beograd i zaposlila se u Radio TV Beograd. Diplomirala je na Filološkom fakuletu u Beogradu, na odseku za engleski jezik i književnost. Na RTS-u je radila do juna 1999. godine, kada je otišla u penziju. Poslata je na prinudni odmor od januara 1992. godine do decembra 1995. godine, po odluci tadašnjeg generalnog direktora RTS-a Milorada Vučelića, piše na njenom zvaničnom sajtu. Kada je, po završetku bombardovanja 1999. godine, ponovo stavljena na listu za prinudni odmor, na sopstveni zahtev otišla je u penziju. Kurir Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука