Jump to content

Вести о упокојењу...

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

Покој му души . Био је велики глумац.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Мој комшија из блока 45, велики глумац и човек, дружио се са обичним људима из краја,увек дружељубив и духовит ...

Покој му души

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Неџад Беширевић (19) са Острошца код Цазина, који се годинама борио са тумором лимфних жлијезда, синоћ је изгубио ту битку, саопштила је његова породица.

877370-nedzad.jpg

Нека му је лака земља: Неџад Баширевић

"Синоћ у 23:45 наш борац, наш херој, се преселио на бољи свет, где нема ињекција, терапија, боли и патње, Нека је рахмет његовој души, да му Аллах драги подари најбоље место у џеннету", објављено је на Фејсбук групи "Помоћ за Неџада Беширевића".

Неџад је дане и године проводио у болничкој постељи, борио се са Ходгкиновим лимфомом, а била је организована и акција помоћи за његово лечење широм БиХ.

Прича о овом храбром момку доспела је у медије широм Балкана овог лета када је Неџад на свом Фејсбук профилу објавио своју тужну причу "Ја сам онај мали што има рак".

Ево његовог писма:

"Ја сам тај, 'онај мали' што има рак, ма знаш, онај што се за њега паре скупљају да преживи. Да, то сам ја. Ја сам та касица за добровољни прилог у вашим банкама, жиро рачун, хуманитарни концерт и хуманитарни број... То је мој број, то је мој живот и моја стварност. Да, то сам ја.

Ал ја сам и тај што је детињство провео по болничким ходницима, рођендане 'славио' у болничкој соби, светско фудбалско првенство пратио из болничког кревета (прекидале ме медицинске сестре да ми измере температуру)... И ја сам још онај што је испио живот из својих најмилијих као што га ова 'моја' болест испија из мене.

Волео бих ја да није тако, волео бих да никад нисте чули за мене и да ме познају само фамилија, пријатељи и комшије, или да сте чули за мене али по нечему лепом! Да сам, Бог дао, 'онај мали' што је напустио школу јер га 'није ишла', а не због болести, ма да сам све само не 'онај што има рак'.

Жао ми је сто сам вам на терету, што вас сви моле у моје име да ми помогнете, што вас и ја молим у своје име да помогнете, није мени због мене... Мени је да моји не остану без мене, не могу им то никако направити! Видео сам кад су моји 'пријатељи по постељи' отишли, видео сам која је туга иза њих остала и то моја мама не би поднела, како да јој то урадим?! Ко би од вас то својој мајци урадио!

Зато сам одлучио да успем, и кад то све прође завршићу и факултет, па да се и моја мати може 'по кафама' хвалити са мном, а не само да прича о рецептима који лече рак, и имаћу своју породицу и своју децу и причаћу им, све ћу им рећи...

Како им је отац једном давно био болестан, како се 'извукао'... Људи су му помогли! Сви су били ту за њега и никад, баш никад им то није заборавио..."

Извор

ПС: Ако постоји тема са Неџадовим писмом нека неко од администратора споји теме

Подели на овим сајтовима

Дечко је ислмаски верник, али надам се да ће господ да га усели у царство небеско. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Туга... 

... Усели их у места светла, у места свежине, у места одмора, одакле одбеже свака мука, жалост и уздисање, где гледање лице Твога Господе весели све од века свете Твоје ...

Подели на овим сајтовима

Господе, сви смо ми чеда твоја. Молим те, помилуј и ову напаћену душицу што ти се предаде, и подари утехе и снаге онима којима бол сада срце кида због ње.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...