Тања1 Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Питање је требало утврдити пре канонизације 2003, која је обављена у Храму Светог Саве. Све после је брука и срамота. Јер било је времена, од 1956. 47 година. Стварно чудан неки народ. После много година сретну се Мујо и Хасо... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Које изворе сви имате да је један светац био масон? Ма дај. Племенита, ја сам се зачудио као дјечарац кад сам у Ненезићевој књизи прочитао да је Николај био масон. Зато тражим од других да дају нешто конкретно. Изворе. Ви не треба да се палите ако неко тражи доказе. Ствар треба осветлити, а не гурнути под тепих. Онда она постаје токсична. Млађони and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Племенита, ја сам се зачудио као дјечарац кад сам у Ненезићевој књизи прочитао да је Николај био масон. Зато тражим од других да дају нешто конкретно. Изворе. Ви не треба да се палите ако неко тражи доказе. Ствар треба осветлити, а не гурнути под тепих. Онда она постаје токсична. Ко сте ви да испитујете? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Kao sto vec na pocetku napisah,one svete mozti najvise pokazuju da se nije radilo o coveku koji je "psrosvetljen" kroz svetlo palog luconose i kroz kojekakve organizacije,tipa "Iluminati"-(prosvetljeni).Ne znam kome trebaju veci dokazi od ovih. Имам ја једно питање за тебе, јел теби све истина што дође из устију неког правослвног човека на позцији? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Племенита, ја сам се зачудио као дјечарац кад сам у Ненезићевој књизи прочитао да је Николај био масон. Зато тражим од других да дају нешто конкретно. Изворе. Ви не треба да се палите ако неко тражи доказе. Ствар треба осветлити, а не гурнути под тепих. Онда она постаје токсична.Али ако неко, попут масона, има манир да фалсификује и да свакога ко је мртав и не моше да се брани трпа у своје редове, онда је терет доказивања на њима.Такође, терет доказивања је увек и искључиво на оном ко тврдњу износи, што су масони. Сем неких прича и тврдњи, никакав нам доказ за то до сад није пружен. На крају, имајући у виду све што је Владика писао о масонерији, његов однос према Александровој масонерији и слично, терет доказивања апсолутно не постоји на било којој страни сем на масонској. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Nekako za sve zive ljude se tvrdi da su bili clanovi loza medju ostalom Dositej Obrovicem i Karadjordje a kad hoces istoriske dokumente nigde nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Nekako za sve zive ljude se tvrdi da su bili clanovi loza medju ostalom Dositej Obrovicem i Karadjordje a kad hoces istoriske dokumente nigde nista. A zasto je uopste bitno ko je clan loze? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 A zasto je uopste bitno ko je clan loze? Zasto sto to masoni sami tvrde. Naprimer tih imena uvek nadjes na listu poznatih srpskih masona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Zasto sto to masoni sami tvrde. Zsto je bitno sta oni tvrde? Tvrdi se i svasta o njima, sve je tu nedokazana spekulacija... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Verujem da je vladika bio čocek od poverenja i blizak bezbednosnim službama a da je bio mason to ne verujem. Melhisedek88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Zsto je bitno sta oni tvrde? Tvrdi se i svasta o njima, sve je tu nedokazana spekulacija... Pa i ne volim te teorije zavere. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 На крају, имајући у виду све што је Владика писао о масонерији, његов однос према Александровој масонерији и слично, терет доказивања апсолутно не постоји на било којој страни сем на масонској. Пријатељу, па ја о томе и говорим. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Племенити пријатељи, овде се не ради о нашој вери или невери. Нико то не тражи од нас. Траже се документа. Ако их масони имају, а могу се верификовати, онда је све ок. и можемо размишљати о проблему како неко ко је православан може бити и масон. Ако немају, узалуд сва прича. З. Ненезић је изнео тврдњу како је Николај био масон, сада желимо да видимо документ на основу кога се то тврди. Да одсечемо главу бику! Дакле, докази, а не мени се свиђа ово или оно.... Јефимија Крунић and Nina 777 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 А да се отвори подфорум ”Дијалог са масонима” и да се позове тај Безвезић или ко други да разјасни ствар? Nina 777, Плутон, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 7, 2014 Пријави Подели Написано Јул 7, 2014 Племенита, ја сам се зачудио као дјечарац кад сам у Ненезићевој књизи прочитао да је Николај био масон. Зато тражим од других да дају нешто конкретно. Изворе. Ви не треба да се палите ако неко тражи доказе. Ствар треба осветлити, а не гурнути под тепих. Онда она постаје токсична. Plašim se da sv. Nikolaj "može svašta da istrpi"... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука