Ђуро Станивук Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Генерално...и масони и исусовци и сва та тајна друштва преоптерећују свет дезинформацијама, не би ли се учинили што већи и снажнији...наравно да постоје и једни и други и трећи али нису ни приближно јаки колико тврде или наводе на помисао... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар К. Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 aleksandar.k.ru, on 22 Sept 2014 - 23:28, каже: Свако ко је читао о светом Владици Николају Велимировићу и који је читао његова дела не видим како може уопште помислити да је био масон. Имате сабрана дела за 50 евра па можете почети Одакле ми 50 евра? Хммм ради па заради??? Вера нам треба да би се могли надати, нада да би могли живети, а љубав да би могли као културан народ живети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Генерално...и масони и исусовци и сва та тајна друштва преоптерећују свет дезинформацијама, не би ли се учинили што већи и снажнији...наравно да постоје и једни и други и трећи али нису ни приближно јаки колико тврде или наводе на помисао... Тако и ја мислим. Да су више неки социјални клубови него неки "управљачи света" ... теоретичари завере им још дају на значају... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sava R Написано Јануар 24, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2018 Kako neko moze da kaze za Sv Vladiku Nikolaja da je bio neko ko zeli unistiti svet da je bio neko ko promovise zlo sram da bude onog ko tako pise i misli i pitam se kako ima hrabrosti za takvo sirenje neistine... sv vladiko slava ti i milost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука