Ацо Конатар Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Мислим да су масони превише намонтирана организациј. Вјероватно да постоји мноштво група које се називају масони и да су у потпуности неповезане. Сви они ко бива истраживачи масона су уствари амерички или можда енглески маштатори који зарађују $ тако што продају своје књиге и филмове. Невјерујем да је неки светитељ припадао некој групи политичара, то је смијешно Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Да ли сам ја напредовао на форуму откад сам масон само зато што сам масон? Плутон and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Да ли сам ја напредовао на форуму откад сам масон само зато што сам масон? A masno jedete a ne zovete,dokle bre mi da učestvujemo na forumu samo sa jabukama zbog jednog ili dva like više,farisejčine jedne! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Organizacija Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 А зашто неко ко је првославан не може бити масон? Може ли ми неко са сигурношћу рећи шта то масони антиправославно раде? Зна ли ико уопште са сигурношћу шта масони уопште раде и које је њихово учење? ја бих рекао д то нико овде не зна, све су смо нагађња. једно је сигурно, уколико је +Николај био посвећени и активно масон, у масонском учењу и редовима вероватно нема ништа противправославно јер +Николај то себи не би дозволио. Уколико има - + Николај није био масон. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Мислим да је то одавно извикана прича са масонима... како да не, они су толико опасни, зли, држе цео свет у рукама, а ми редовно можемо да пратимо све што они раде, имамо инсајдерске информације и знамо њихове будуће планове... дај, прича за дечицу одавно. RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 А зашто неко ко је првославан не може бити масон? Може ли ми неко са сигурношћу рећи шта то масони антиправославно раде? Зна ли ико уопште са сигурношћу шта масони уопште раде и које је њихово учење? ја бих рекао д то нико овде не зна, све су смо нагађња. једно је сигурно, уколико је +Николај био посвећени и активно масон, у масонском учењу и редовима вероватно нема ништа противправославно јер +Николај то себи не би дозволио. Уколико има - + Николај није био масон. На вишим нивоима су религија, и то веома болесна религија, ако је судећи по бројним причама бивших високо рангираних асона и скроз је неспојиво са православљем. Volim_Sina_Bozjeg and Натан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 На вишим нивоима су религија, и то веома болесна религија, ако је судећи по бројним причама бивших високо рангираних асона и скроз је неспојиво са православљем. Masonerija očišćava,pere i ispira (uništava)Pravoslavlje u čoveku, novi članovi masonerije koji su pravoslavci su poslastica za čuvanje i očuvavanje kulta tame (kao primer snage vrhovnih majstora) u kojoj se navodno samo "kristalna" svetlost vidi i koja je čuvana za "nas". Takoreći tama je iskušenje i okružuje istinsku svetlost koju zaslužuju samo odabrani čuvari čovečanstva. Sad možemo zamisliti širok spektar tehnika kojima se majstori bave i neverovatnu "filosofiju" koja naprosto privlači političare kao da je seksualni magnetski nagon. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 На вишим нивоима су религија, и то веома болесна религија, ако је судећи по бројним причама бивших високо рангираних асона и скроз је неспојиво са православљем. управо, ако је судећи по причама. А ја (лично) углавном не судим по причама. немам појма ни ко су масони, ни шта раде, нти имам начина да то проверим. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 управо, ако је судећи по причама. А ја (лично) углавном не судим по причама. немам појма ни ко су масони, ни шта раде, нти имам начина да то проверим. Није прича неких лудака, него бивших високо рангираних масона, који су углавном постали хришћани. Сви причају у длаку исту причу. Е сад, или је посреди завера да се оклеветају масони, или стварно ту нечега има. Не можемо да проверимо, јер они своје активности држе у строгој тајности, можемо да поверујемо или не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Није прича неких лудака, него бивших високо рангираних масона, који су углавном постали хришћани. Сви причају у длаку исту причу. Е сад, или је посреди завера да се оклеветају масони, или стварно ту нечега има. Не можемо да проверимо, јер они своје активности држе у строгој тајности, можемо да поверујемо или не. Или је то само још један реклама коју масони спроводе. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 високо рангираних асона "Асони" су вероватно негде на средини лествице... Како се приближавамо врху, онда су "Сони" и на концу су "Они" RYLAH, Ђуро Станивук and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Или је то само још један реклама коју масони спроводе. Ни то уопште није искључено, само се онда ради о масовној завери. Али јесу склони мистификацији свог реда. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Мислим да је то одавно извикана прича са масонима... како да не, они су толико опасни, зли, држе цео свет у рукама, а ми редовно можемо да пратимо све што они раде, имамо инсајдерске информације и знамо њихове будуће планове... дај, прича за дечицу одавно. Kazu da je naveca preva Satane ,kad je ubedio ljude da ne postoji,a najveca prevara masona kad su ubedili povrsne poznavaoce njihovg drustva da nisu satanisti i da su bezobasni. Vladika nikolaj nema veze sa masonima,oni samo pokusavaju da popularizuju svoj pokret prisvajanjem slavnih licnosti.Kakve oni dokaze nude da je vladika bio mason? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2014 Није прича неких лудака, него бивших високо рангираних масона, који су углавном постали хришћани. Сви причају у длаку исту причу. Е сад, или је посреди завера да се оклеветају масони, или стварно ту нечега има. Не можемо да проверимо, јер они своје активности држе у строгој тајности, можемо да поверујемо или не. Какве везе има? Ево ја сам бивши астролог. Док сам се ложио на њу ејџ ложио см се и на астрологију, знам већину оних најпознатијих астролога данас. И данас када слушам поједине бивше астрологе који причају о астрологији, мени њихове приче о томе како им "демони шапућу" више личе на шизофренију него на било шта друго. Мислим, ти можеш да им верујеш, наравно твоје право. Ја сам лично према свим тим причама много скептичан. Генерално не верујем људима а посебно у таквим темама. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука