JESSY Написано Август 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2018 @Lady Godiva Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 @JESSY, хвала. Знам да сам лепа, али ми је опет драго када ме похвале. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2018 On 6. 8. 2018. at 20:21, Lady Godiva рече Знам да сам лепа, али ми је опет драго када ме похвале Expand ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 Pobednik! Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 On 16. 4. 2020. at 19:07, Дуња рече Pobednik! Expand Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 7, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 @виноградар Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 7, 2020 Пријави Подели Написано Мај 7, 2020 Хвала. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 9, 2020 Пријави Подели Написано Мај 9, 2020 Do sada smo izabrali 307 avatara! Cestitke pobednicima i vise srece svima ostalima! Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 @Božena Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 Hvala, pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 On 23. 7. 2020. at 15:07, Božena рече Hvala, pozdrav Expand Nema na cemu Divna kosuljica! ? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 24, 2020 Пријави Подели Написано Јул 24, 2020 On 23. 7. 2020. at 15:03, Лапис Лазули рече @Božena Expand Midsommar Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 25, 2020 Пријави Подели Написано Јул 25, 2020 On 24. 7. 2020. at 19:39, drvce рече Midsommar Expand A-ha, da sam postavila neko strano ime ili sliku javne ličnosti, bilo bi sve u redu, neprimetno. Ali vezena košulja i srpsko ime - postaje sumnjivo. Je li sa vama sve u redu? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 25, 2020 Пријави Подели Написано Јул 25, 2020 On 25. 7. 2020. at 7:29, Božena рече A-ha, da sam postavila neko strano ime ili sliku javne ličnosti, bilo bi sve u redu, neprimetno. Ali vezena košulja i srpsko ime - postaje sumnjivo. Je li sa vama sve u redu? Expand Evo, srbska latinica je prosla neprimetno. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Јул 25, 2020 Пријави Подели Написано Јул 25, 2020 Koristiš etimološki pravopis i izabrao si motiv ukrajinskog veza? Vama stvarno nije dobro.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука