Млађони Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 a gdje sam ja reko suprotno tome? usput ne umisljaj si svasta, vjerujem da ti je zanimljivo ali nemoj meni podmetati nikakve definicije ni filozofske teorije, ako ne mozes smisleno sa mnom razgovarati sta uopste se kacis za moje komentare, mozda da malo prospes od svoje gordosti Добро, ако нигде ниси рекао.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 ne mislim, ali ne mislim ni da nauka sebi moze davati za pravo da odgovara na ona pitanja na koja nije u stanju da odgovara, malo se pruza vise nego se moze pokriti А по чему то закључујеш? Није у складу са неким твојим виђењем ствари? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 I ne odgovara zato i postoji noma i zato se ne bavi metafizikom, samo fizikom... bavi se svim i svacim, cak i politikom kad treba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petar Lozanic Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Отац Серафим Роуз је разобличио ово сатанско, душепогубно научење. Паметном доста. http://istokpravoslavni.org/rs/?p=606 Натан and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Екуменизам је заједничко име за псевдохришћанства, за псевдоцркве Западне Европе. У њему су срцем својим сви европски хуманизми, са папизмом на челу. Α сва та псевдохришћанства, све те псевдоцркве нису друго већ јерес до јереси. Њима је заједничко еванђелско име: свејерес. Ава Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 bavi se svim i svacim, cak i politikom kad treba не бави се наука, баве се поједини научници..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 А по чему то закључујеш? Није у складу са неким твојим виђењем ствари? zakljucujem po promasajima u nauci, zakljucujem po neslozi u nauci, manipulacijama kojima se sluze da dodju do jos novca za istrazivanja, na pamet mi padaju i razne zloupotrebe zbog visih ciljeva, ja nisam ni naucnik ni filozof da bi imao svoja licna vidjenja i horizonte, ali nisam ni ovca koja guta sto joj se servira... inace ti kao teolog profesionalac sigurno znas za najvecu naucnu prevaru svih vremena, kad je onaj englez podmetnuo svinjsku vilicu sa lobanjom nekog primata kako bi dodao nedostajucu kariku evolucije covjeka, ta prevara je bila citav vijek validno naucno otkrice jel tako, nemoj me vredjati sa mojim vidjenjiam stvari, shvatio sam ti poentu tvog komentara,ali nije postena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 не бави се наука, баве се поједини научници..... niej sija nego vrat, tvoja omiljena izreka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Као што рекох...ако будеш истински тражио одговор на питање да ли постоји Бог, добићеш одговор, овако...нема смисла проглашавати нешто, што ти је очигледно апсолутна непознаница на личносном нивоу, за "субјективно" и за "плод егоизма". Не знам одакле ти идеја да теби неко нешто "намеће", да ти "држим предавања" , да ти "трпиш мене" и ко сте то ви којима ја "своју истину сабијам у грло"? Немам потребу ни "да те се оканем" јер са тобом нисам ни водио разговор, нити сам желео искрено говорећи, већ си се ти убацио у туђ разговор који је био све само није био наметање, па је био ред да ти одговорим, а одговорио сам ти на начин који је крајње пристојан и који показује једну једноставну чињеницу које нисам само ја свестан него и многи, многи други људи...ко не тражи Бога тај Га и не налази и не познаје Га, те је, сходно томе, његова "зналачка позиција" тотално бесмислена ако покуша причати о нечему што му је де факто искуствена и гносеолошко-духовна непознаница. То је све. Ja ti rekoh da nisam mislio na tebe licno nego sam to upotrebio kao metaforu. Kada dajete savete sta i kako treba postupati sa gejevima (mislim na vase visoke svestenike) tako se itekako nabijate ostalima niz grkljan...a o veronauci i da ne pricamo. Otkud ikome pravo da svoju subjektivnu istinu ikome predaje u obrazovnoj instituciji? I, ajde, ne morate da dokazujete dal bog postoji, al barem dokazite da ste bas vi u pravu sto se tice dogmatika i teologije... da znamo zasto treba da se uci pravosalvje a ne budizam, jer u ovom trenutku su svake razlike medju religijama ISKLJUCIVO deklarativne... "zato sto tako kazete", i kraj. Ti kazes Bog Musliman kaze Alah Budista kaze Buda I sta sad? Svi ste se u startu ogradili da "vasa verzija ne moze i ne treba da se "dokazuje"" i super, kako sad mi da znamo koga od vas da pustimo u skole? O tim stvarima pricam... sami hriscani su odavno zaboravili taj licnosni odnos o kome danas mnogo pricate ali on ocigledno postoji samo u teoriji... u praksi je taj odnos prilicno javan i drustven. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 niej sija nego vrat, tvoja omiljena izreka Нису то шија и врат, већ д**е и око... помешао си ствари..... Мислим, који си ти генијалац.. неки научници од пар милиона научника су написали књигу где користе аргументе из науке да се баве питањем Бога и ти си то изједначио са .... "наука се бави Богом" ... Неки од научника и возе бицикле, то не значи да се наука бави вожњом бицикле... Логички си неисправан у својим ставовима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 nemoj se bojati, strah umije da osakati ljude, nego posto opet sudis, Ja opet sudim? Već si zaboravio? Pa ti si počeo ovde opet da lupetaš iste gluposti o meni... (link1, link2) jel mores malo da se bacis na neku argumentaciju, posto je tuzno nekog osudjivati bez ijednog argumenta Argumente sam već izneo... na temi iz koje si izvukao citat... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Argumente sam već izneo... na temi iz koje si izvukao citat pa izvukao sam citat iz kojeg moze da se vidi kolika je dubina tvog poznavanja genetike i teorije evolucije,ti si imao argumernt mutacije svemir mjenjaju drugog argumenta imao nisi, samo meni to niej dovoljno, zato sto se tako ne moze opisati mnogo cega, zbog toga i postoje razne grane u okviru teorije evolucije i razni sukobi, medjutim tebi je dovoljno da znas da postoje neke mutacije i one imaju potencijal da od amebe dovedu do bozanstva npr. svaka ti cast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Билбијо, врати се, све ти је опроштено... Млађони, GeniusAtWork, bora and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Ja opet sudim? Već si zaboravio? Pa ti si počeo ovde opet da lupetaš iste gluposti o meni pa sudis da , a ustvari kreni prvo od sebe, eto ja sam ti ukazao na mane, pa razmisli o njima... inace poznat si na forumu kako sudis o nekom bez iejdnog argumenta, tako ti nikakav problem nije reci nekom da ne zna nista, da nema predstavu sta je recimo TE, cak ides toliko nisko da trazis dokaz da se ista procitalo iz TE, to ej tvoja argumentacija, druge ti nemas.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Еволуционисти = глумци у науци. Добро плаћени глумци. Да није лако изнети, а нарочито доказати своје идеје које нису у складу са зацртаним „научним истинама“, потврђује и случај америчког физичара старије генерације Хола Лујса, који је 2010. године поднео оставку на чланство у Америчком друштву физичара, јер је био незадовољан моралом својих колега. Укратко, реч је о превари повезаној са политиком глобалног загревања, где се мноштво научника поводи за новцем, а не за непристрасним научним истраживањима. У својој писменој оставци Лујс каже: „То (глобално загревање) је највећа и најуспешнија псеудонаучна превара коју сам видео у свом животу као физичар“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 Да није лако изнети, а нарочито доказати своје идеје које нису у складу са зацртаним „научним истинама“, потврђује и случај америчког физичара старије генерације Хола Лујса, који је 2010. године поднео оставку на чланство у Америчком друштву физичара, јер је био незадовољан моралом својих колега. Укратко, реч је о превари повезаној са политиком глобалног загревања, где се мноштво научника поводи за новцем, а не за непристрасним научним истраживањима. У својој писменој оставци Лујс каже: „То (глобално загревање) је највећа и најуспешнија псеудонаучна превара коју сам видео у свом животу као физичар“. http://meteoplaneta.rs/beogradska-skola-meteorologije/ Стефановићу, ти ли си? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука