Jump to content

Danse Macabre (dark & gothic music)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Derek Fiechter - Old Music Box

This spooky picture is by Foto-Rabe.
https://pixabay.com/en/fear-building-...
Nice thumbnail is done by Gaby14link.
http://gaby14link.deviantart.com/art/...

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Ovo su spotovi u black death metal fazonu.Muzika je prilicno nezna,tekstovi takodje...Ja ne znam gde da strpam mnoge zanimljive grupe ,u koji kos???Treba da se pozabavim da ubacim neke bendove ,mada ,ne znam gde je granica izmedju metal bendova i pravaca.Mnogi su satanisticki,to sam izbacila,vikinski metal,sweet,black,death,noise...Biram ko baba po jagodama...Inace volim jak ritam,dobar tekst,jak muski vokal,pa jos ako koristi 2 bas bubnja,distorzije za gitare...Mada brljam  po ovom sajtu,ima dobrih stvari...

Подели на овим сајтовима

Ovo su spotovi u black death metal fazonu.Muzika je prilicno nezna,tekstovi takodje...Ja ne znam gde da strpam mnoge zanimljive grupe ,u koji kos???Treba da se pozabavim da ubacim neke bendove ,mada ,ne znam gde je granica izmedju metal bendova i pravaca.Mnogi su satanisticki,to sam izbacila,vikinski metal,sweet,black,death,noise...Biram ko baba po jagodama...Inace volim jak ritam,dobar tekst,jak muski vokal,pa jos ako koristi 2 bas bubnja,distorzije za gitare...Mada brljam  po ovom sajtu,ima dobrih stvari...

Ovde mozes naci mnostvo tema u koje mozes da postavljas koje god pesem ti padnu na pamet bez obzira na zanr. Jeste da tu kako vidis ima mnogo podela po zanrovima i stilovima nije sve tako strogo. :) Imas onu temu "sta ja trenutno slusam" i/ili "pesma koju bih podelio/la sa nekim clanom" tu sigurno mozes da postavljas sta god pozelis.

Kad vec kazes da volis tvrd zvuk da i ovde izreklamiram novi album "Izgubljenog Paradajza" :D

Подели на овим сајтовима

@@ST.IVANA, ако је у питању метал општа тема се зове "Сепултурисање", мада их има још. Прегледај списак постојећих тема изненадићеш се шта све има... :)

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • Креирај ново...