Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Муж ми је данас доста помогао у кући,што није тако честа појава,чак ми је и мараму за Цркву испеглао и баш је обрадовао трудну жену Син је све бољи у школи. Што се мене тиче-доста bgpj, Данче*, Sanja Т. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Bravo za muza Макрина, Jefimija88 and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Браво Jefimija88 је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 Испратио сам још једну генерацију матураната. Успео сам да на време прикупим сва потребна документа и предам захтев за упис деце у јаслице. Славио други рођендан моје ћерке. Nena Sneza, ВИЛМА, katja and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isak Njutn Написано Мај 18, 2012 Пријави Подели Написано Мај 18, 2012 E pa nek je ziva i zdrava.Da da Bog da nam Srbija bude prepuna dece. Драшко, kirios1, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija88 Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Ја сам дипломирала. Велика срећа у моме животу, које још нисам свјесна, јер сам се напатила, исплакала и живце покидала док сам завршила факултет. Слава Богу, па је готово. ines, Јадранка-Дервента, malina :) and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 О свака част! Па то мора да се залије! katja, Jefimija88 and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jefimija88 Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 О свака част! Па то мора да се залије! Хвала Вам. Заливало се, данима amen Sasa2000, katja and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 стартовало је познанство са два изузетна лика овде на форуму, које полако почиње од овог виртуелног света да се преноси у реалност...... хвала Богу за све! ines, Silence , Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 упознао сам једну девојку... ретко да ми се шта лепо дешава у животу, али ово стварно ме дирнуло у срце... на фб чекам само да видим јел онлине, јер, изгледа да сам се навикао на њу... али кад је нема, будем тужан mcvija, Jefimija88, Лидија Миленковић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 стартовало је познанство са два изузетна лика овде на форуму, које полако почиње од овог виртуелног света да се преноси у реалност...... хвала Богу за све! упознао сам једну девојку... ретко да ми се шта лепо дешава у животу, али ово стварно ме дирнуло у срце... на фб чекам само да видим јел онлине, јер, изгледа да сам се навикао на њу... али кад је нема, будем тужан t1221 Хммммммм,......је л` су ова два случаја повезана 0409_feel ines and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 стартовало је познанство са два изузетна лика овде на форуму, које полако почиње од овог виртуелног света да се преноси у реалност...... хвала Богу за све! јој, баш сам радознала...ко би то могао бити...иначе, веома се радујем... Jefimija88, Sasa2000 and ines је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 Ја сам дипломирала. Велика срећа у моме животу, које још нисам свјесна, јер сам се напатила, исплакала и живце покидала док сам завршила факултет. Слава Богу, па је готово. Честитам од свег srcee t4431 0442_feel 0442_feel 0442_feel Sasa2000, Драгана Милошевић and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 јој, баш сам радознала...ко би то могао бити...иначе, веома се радујем... од срца хвала, има сјајних личности овде на ЖРУ ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 22, 2012 Пријави Подели Написано Јул 22, 2012 од срца хвала, има сјајних личности овде на ЖРУ Богу хвала... ines and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука