Jump to content

Ширите добре вибрације

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ништа.Само разочарења и доказ колико су неки људи представљајући себе великим, у ствари мали и јадни.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Кафа (посна мока са неком посном чоколадом) на Дедињу у кофи дриму са мојом Дејом из Словеније.... и разговор који крепи душу :drugarstvo:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

lijepo mi se dogodilo to sto pokusavam da stupim u komunikaciji sa Ruskinjama :D ne zna se koja je od koje ljepsa jedno vrijeme sam puno ludio za Srbijankama a sad ce mi doci glave Ruskinje :D joj Rusijo kako nisi bliza :/

Подели на овим сајтовима

lijepo mi se dogodilo to sto pokusavam da stupim u komunikaciji sa Ruskinjama :D ne zna se koja je od koje ljepsa jedno vrijeme sam puno ludio za Srbijankama a sad ce mi doci glave Ruskinje :D joj Rusijo kako nisi bliza :/

Опасне су ти оне ;) чувај се земљаче!

каже ти твој ЦГ/Рус

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

А, видим Драле није пријавио ЖРУ блиц сусрет! У журби нисмо се сликали. Драле, мој старији брат. :D :D :good2: 1306_womens 1306_womens

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

блиц сусрет!
:blush:sorry

Дан ми је почео са Драганом Милошевић, нашим добром ГАгом...донела ми је срећу....ауто је престао да ми загрцњава од како смо се видели на блиц ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

pre pola sata postala sam tetka jednog decaka teskog citavih 4750 gr..... :uraaaaaa::navijanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

pre pola sata postala sam tetka jednog decaka teskog citavih 4750 gr..... :uraaaaaa::navijanje:

па нек је са срећом тетка нек је жив и здрав 0513_music  :trubac:

• Волим 1

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

па нек је са срећом тетка нек је жив и здрав 0513_music:trubac:
hvala ti Boki.... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нека је живо и здраво дете ! :slavaaa:  :0442_feel:  0513_music  0503_music  0513_music  0512_music

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Данас сам се сасвим неочекивано обрео у Раваници пред кивотом светог цара Лазара... Такође у манастиру Сисојевац... Нисам био "ношен облацима" како неки могу помислити ;) , био сам ношен моторним возилом, али опет... :slavaaa:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Е ово русофилство чак и ја подржавам! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...