Банатски деран Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Ништа.Само разочарења и доказ колико су неки људи представљајући себе великим, у ствари мали и јадни. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Muz me zagrlio Никола Поповић, arizan, Драшко and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Август 20, 2014 Пријави Подели Написано Август 20, 2014 Пронашла сам мог вероучитеља из средње школе и то баш овде на жру и неизмерно сам срећна због тога! nana, Јелина, JESSY and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Кафа (посна мока са неком посном чоколадом) на Дедињу у кофи дриму са мојом Дејом из Словеније.... и разговор који крепи душу Danijela, Плутон, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 lijepo mi se dogodilo to sto pokusavam da stupim u komunikaciji sa Ruskinjama ne zna se koja je od koje ljepsa jedno vrijeme sam puno ludio za Srbijankama a sad ce mi doci glave Ruskinje joj Rusijo kako nisi bliza :/ Grizzly Adams, Рада. and arizan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 lijepo mi se dogodilo to sto pokusavam da stupim u komunikaciji sa Ruskinjama ne zna se koja je od koje ljepsa jedno vrijeme sam puno ludio za Srbijankama a sad ce mi doci glave Ruskinje joj Rusijo kako nisi bliza :/ Опасне су ти оне чувај се земљаче! каже ти твој ЦГ/Рус feeble, arizan and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 cuvacu se.moj se predak u 14 vijeku doselio iz danasnje Republike Srpske u mjesto Ceklice. krv mi je srpska kako god okrenes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 А, видим Драле није пријавио ЖРУ блиц сусрет! У журби нисмо се сликали. Драле, мој старији брат. :D :good2: 1306_womens Grizzly Adams, Данче*, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 блиц сусрет! sorryДан ми је почео са Драганом Милошевић, нашим добром ГАгом...донела ми је срећу....ауто је престао да ми загрцњава од како смо се видели на блиц Данче*, Саша од Москве, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 pre pola sata postala sam tetka jednog decaka teskog citavih 4750 gr..... Zero, ivanaika, LISA and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 pre pola sata postala sam tetka jednog decaka teskog citavih 4750 gr..... па нек је са срећом тетка нек је жив и здрав JESSY је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 па нек је са срећом тетка нек је жив и здрав hvala ti Boki.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 pre pola sata postala sam tetka jednog decaka teskog citavih 4750 gr..... Нека је живо и здраво дете ! :0442_feel: Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Данас сам се сасвим неочекивано обрео у Раваници пред кивотом светог цара Лазара... Такође у манастиру Сисојевац... Нисам био "ношен облацима" како неки могу помислити , био сам ношен моторним возилом, али опет... Лидија Миленковић, Драшко, JESSY and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 lijepo mi se dogodilo to sto pokusavam da stupim u komunikaciji sa Ruskinjama ne zna se koja je od koje ljepsa jedno vrijeme sam puno ludio za Srbijankama a sad ce mi doci glave Ruskinje joj Rusijo kako nisi bliza :/ Е ово русофилство чак и ја подржавам! LISA, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука