Jump to content

Живот у иностранству

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па овдје су Швајцарци скупљали помоћ за поплављене у БиХ, и Србији, а нису Срби... можда они нису нешто осјећајни, али јесу добри људи.

Ma ta nasa "osecajnost" je cisto proseravanje ... Kada treba zasukati rukave ili zavuci ruku u dzep nikoga nema ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам.

A kod nas ludnice nisu pune samo jer imaju kineske brave na vratima. Sto ima za rezultat da likovi poput tebe svako malo "produhovljeno" piskaraju po netu.

Подели на овим сајтовима

u izvanzemaljstvu su neke stvari bolje al mnoge stvari su i gore, sve kad se sabere i oduzme vrti se oko istoga, stoga ko je u svom zavicaju,  nije mu rasuta porodica na tri kontinenta nekako mislim da je bolje da nikuda i ne mrda, nije vredno mrdanja i stete koju cinis bliznjima sto posto

Подели на овим сајтовима

u izvanzemaljstvu su neke stvari bolje al mnoge stvari su i gore, sve kad se sabere i oduzme vrti se oko istoga, stoga ko je u svom zavicaju,  nije mu rasuta porodica na tri kontinenta nekako mislim da je bolje da nikuda i ne mrda, nije vredno mrdanja i stete koju cinis bliznjima sto posto

Добродошао назад брате мили нема те ко сто евра у србина :))) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

:smajolik78:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Кад послушају барона па пропишу минималну, онда ћеш одмах да добијеш плату 35 000 минималац :)))

Koliko bude-bice---Ovako nema nista, koliko sam razumeo? A plate male? Znaci ne garantuju zaposlenje koliko vidim jer puno ljudi ne radi u srbiji.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Кад послушају барона па пропишу минималну, онда ћеш одмах да добијеш плату 35 000 минималац :)))

Ма нек пропишу одма 5000 евра минималац па да се живи ко у Монаку... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Зашто паметни образовани млади људи напуштају земљу све заједно са породицама, и онда се као брину за стање у ех-отаџбини и саветују нам шта да радимо?!

Зар не би било боље да је тих стотину хиљада осатло у земљи и учунили је бољом?

Ја лично мислим да су они сви сисе ,жаргонски речено... :bleh:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Теби само то на уму... :)

Их бре,већ си заборавио бгд речник, душо продана... :bleh:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Зашто паметни образовани млади људи напуштају земљу све заједно са породицама, и онда се као брину за стање у ех-отаџбини и саветују нам шта да радимо?!

Зар не би било боље да је тих стотину хиљада осатло у земљи и учунили је бољом?

Ја лично мислим да су они сви сисе ,жаргонски речено... :bleh:

Ко ти је бољи, Слипкнот или Гоблини?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...