Jump to content

Живот у иностранству

Оцени ову тему

Препоручена порука

400 евра месечно осигурање за ауто!? :.mislise.

Па за те паре у Америки ћу да изнајмим лимузину и шофера да ме вози...

Ja sam plaćao 150 dolara za tojotu kamri (otprilike u rangu pasata) + stan u Teksasu. Posle par godina pada cena, ako vide da si savestan vozac (ne pravis saobracajke, nisi kaznjavan i slicno).

Подели на овим сајтовима

Pa da ti kažem nešto, ima mnogo radno sposobnog, obrazovanog stanovništva kojem ne gine socijala, jer je 15 godina na birou to presudilo. 

Јесте. Управо. Ја сам прва пљувала по бироу, и нисам хтјела да се школујем јер ми је парола била '' нећу да учим, да бих чамила на бироу''.. АЛИ, онда сам чула многе момке и дјевојке, како кажу неће овај посао, неће онај посао ( нпр, комуналац, конобарица, куварица, бурегџија, чистачица) јер то је ''срамота'', онда, многе људе чујем,, кажу дали су отказ ту и ту, ма како они нађу 5 послова, а неко ниједан, онда... многима се не ради, па зезну ствар ( ео први мој отац, оде на разговор за посао, и напије се, и тако пар пута) . Колико људи ЗАИСТА тражи посао, колико њих цијели дан виси на форумима и страницама за послове умјесто на фејсу, колико њих иде цијели дан од фирме до фирме и покуца на врата и каже '' Извин'те ја тражим пос'о''...

Подели на овим сајтовима

Pa takve je sevap pokrasti ....

Ма супер, само сам га у`ватио после како продаје моје ствари. Сад робија у некој прдекани, надам се да има згодног цимера... :)

I sobarica? Trebali su i TV da ti dignu ....

Ма ТВ су могли слободно, није био мој... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ja sam plaćao 150 dolara za tojotu kamri (otprilike u rangu pasata) + stan u Teksasu. Posle par godina pada cena, ako vide da si savestan vozac (ne pravis saobracajke, nisi kaznjavan i slicno).

Па одприлике толико за два аута (SUV + седан) и два возача. Без већих прекршаја, ту и тамо у`вате ме да сам прекорачио брзину...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја сам прва пљувала по бироу, и нисам хтјела да се школујем јер ми је парола била '' нећу да учим, да бих чамила на бироу''

Kakav crni biro? Nisam bio ni dana na birou. Prvu firmu sam ortacki otvorio sa 20 godina, imao posle jos 3 pokusaja, tu imam oko 5 godina staza ...  Nikada mi nije palo na pamet da "cekam" posao. Onaj ortak sa kojim sam otvorio prvu firmu danas radi i pored toga pokusava i privatno da nesto zaradi, ja u 50 godina radim i pored toga vikendom pravim olovke sa namerom da ih prodajemn i planiram i ovde u italiji da registrujem firmu uz posao ...

Biro? 15 godina na birou? Pa takvome ne bih dao ni licnu kartu ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kakav crni biro? Nisam bio ni dana na birou. Prtvu firmu sam ortacki otvorio sa 20 godina, imao posle jos 3 pokusajha, tu imam oko 5 godina staza ...  Nikmada mi nije palo na pamet da "cekam" posao. Onaj ortak sa kojim sam otvorio prvu firmu danas radiu i pored toga pokusava i privatno da nesto zaradi, ja u 50 godina radim i pored toga vikendom pravim oliovke sa namerom da ih prodajemn i plabniram i ovde u italiji dsa registrujem firmu uz posao ...

Biro? 15 godina na birou? Pa takvome ne bih dao ni licnu kartu ...

Ђе ти живиш

Подели на овим сајтовима

:))  :)):):))   :))

Cuti ... meni bio pre neki dan vodoinstalater kuci, menjao mi slavinu na sudoperi ... i rec po rec, pita me on za komsinicu, nova, doselila se pre nekoliko meseci .. Ja sreo zenu par puta na stepenistu , a zive njih dve u istom stanu. Mislio da su Ruskinje ali nisu obadve, samo jedna jeste ...Kaze mi vodoinstalater da je ruskinja "ragazza" ( devojka ) ovoj drugoj, domacoj ...

Znaci prva komsinica mi je LGTB ili LGBT ,  kako se vec pise ...

Имам и ја комшинице лезбејке. Тога је све више и овде, нажалост. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Moram jos da hvalim bivseg ortaka ... Ovim upravo pocinje da se bavi i kao svaki pocetak je tezak ali je uspeo posle nikoliko nedelja da izvrsi prve uspesne komade. Verovatno je i prvi koji se ovim bavi u Srbiji .

Подели на овим сајтовима

По мени су германи најизопаченији народ на свијету.

Gresis i ti jako. Nemci su medju najnormalnijim narodima a iz mog iskustva su pored toga i patrijahalnije vaspitani i od nas Srba.

Подели на овим сајтовима

Gde bre? U Srbiji?

У Новом Саду. Вероватно је и у осталим градовима у Србији слична ситуација.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

У Новом Саду. Вероватно је и у осталим градовима у Србији слична ситуација.

Nije.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...