Jump to content

Живот у иностранству

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако могу ја нешто да кажем,као осведочени гасто-мрзац... :D

Драгана,свака част на новом аватару... :aplauz:

b3247f898f66d3ec016218d11799b89f.jpg

http://cantrells.tumblr.com/post/74148321382/and-theres-different-types-of-guitar-players

Подели на овим сајтовима

Ако могу ја нешто да кажем,као осведочени гасто-мрзац... :D

Ал` мрштиш се само на мушке гастосе, женски ти не сметају уопште... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Reci cu ti ja jednu stvar, u Tirolu se retko ko vencava upravo zbog te pomoci koje "samohrane" majke dobijaju .. Dece na sve strane a brakova nigde i to bas ovdasnji ...

To je mozda masovno medju balkancima jer se jos nisu dosetili da se uopste i ne vencavaju ...

tirol nije švedska, ladno al standard ;)

Подели на овим сајтовима

или ће да донесу потврду да су неспособни за рад, па да примају инвалидидет, или ако не прихвате један од 3 понуђена посла

Obrati paznju na ovo boldovano. Ponudjeni poslovi :D

Znam i ja da nece moci, ali se ljudi tako obezbede, od te ,,socijale'' obezbede nešto trajnije i dugoročnije, pa posle za koji god novac da rade, ne daju pola plate na kiriju.

BTW, lično poznajem ljude kojima su naši nadležni organi odbijali da daju potvrde da su nesposobni za rad, iako su ljudi bili polumrtvi, mesec dana pred smrt i sa prilično niskim koeficijentom inteligencije, koji prelazi u mentalnu zaostalost.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Obrati paznju na ovo boldovano. Ponudjeni poslovi :D

Znam i ja da nece moci, ali se ljudi tako obezbede, od te ,,socijale'' obezbede nešto trajnije i dugoročnije, pa posle za koji god novac da rade, ne daju pola plate na kiriju.

BTW, lično poznajem ljude kojima su naši nadležni organi odbijali da daju potvrde da su nesposobni za rad, iako su ljudi bili polumrtvi, mesec dana pred smrt i sa prilično niskim koeficijentom inteligencije, koji prelazi u mentalnu zaostalost.

Вјерујем, али у Швици није тако

Подели на овим сајтовима

Koji je odnos franka i evra i koliko placate osiguranje za kola? I eventualne takse za kola?

Па ја мислим, да је однос евро франак... 1e= 1.22chf, отприлике .. Па рецимо, око 500 франака мјесечно (без бензина, а у то су укљученее таксе, осигурања, глупости), наравно, варирају цијене од аута до аута, ми имамо шкоду, па није баш толико скупо, као за већа аута, а бензин је хм... 1,74 цхф

Подели на овим сајтовима

Нисам ја на социјали. :) али што се тиче социјале, они плаћају стан, храну и рачуне... 

Pa kako bre ... uopste se ne uklapas u profil balkankoh gastera? Placas osiguranje 400 evra mesecno, ne primas socijalu a vidim i vencali ste se nedavno umesto da se razvedete da bi primali socijalno?

Jeste li vi Srbi uopste?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...