Margareta Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Најстрашнији пример који сам чула је да је плата у Мони на Дорћолу 15000 динара, и то девојци почетнику са вишом школом. То није ни 150 евра, нема ни за хлеб и паштету а о кирији да не говорим. При чему постоји таква психичка тортура од стране шефице која их стално кажњава. Plata DOKTORA veterinarske medicine je 25-30 hiljada dinara. 6 godina fakulteta. I nećete naći nigde zaposlenje za veće pare u struci. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Plata DOKTORA veterinarske medicine je 25-30 hiljada dinara. 6 godina fakulteta. I nećete naći nigde zaposlenje za veće pare u struci. А шта ти треба за отварање сопствене праксе? Нека лиценца, претходно искуство? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Овде тек не падају паре са неба. Наравно постоје они који држе ноге на столу и лагодно живе. Али, маса људи не може себи да приушти ауто. Најстрашнији пример који сам чула је да је плата у Мони на Дорћолу 15000 динара, и то девојци почетнику са вишом школом. То није ни 150 евра, нема ни за хлеб и паштету а о кирији да не говорим. При чему постоји таква психичка тортура од стране шефице која их стално кажњава. Сви су на престрашени. Па ти сад види где је боље. На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 A jesu li propisali i robiju za poslodavce? Мале плате нису кривица послодаваца. Ако неко треба да иде на робију због малих плата то су политичари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам. Braso moj, solidarniji su ljudi na zapadu od Srba hiljadu puta i pre ce ti pomoci nego u Srbiji... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 А шта ти треба за отварање сопствене праксе? Нека лиценца, претходно искуство? Licenca ti svakako treba. Pre toga mora da se radi 7-8 godina kod nekog drugog, da se usereš od posla, pa da te klijenti zapamte, onda skupiš dovoljno para da otvoriš privatnu praksu, pa odvučeš sve mušterije sebi. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 A jesu li propisali i robiju za poslodavce? Јок, али то би било супер решење. Не би више имали ни мало рада на црно, и имали би још више сиромашних. Одлична политика. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Plata DOKTORA veterinarske medicine je 25-30 hiljada dinara. 6 godina fakulteta. I nećete naći nigde zaposlenje za veće pare u struci. Ма шта причаш? Плата поштара је око 30-35 хиљада... Отац моје куме је др у БГ, и ради можда 60-80% има 1300 е. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ма шта причаш? Плата поштара је око 30-35 хиљада... Отац моје куме је др у БГ, и ради можда 60-80% има 1300 е. ali ja nisam svaki dan sa poštarima, a sa veterinarima po ceo dan Лидија Миленковић, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Braso moj, solidarniji su ljudi na zapadu od Srba hiljadu puta i pre ce ti pomoci nego u Srbiji... Па овдје су Швајцарци скупљали помоћ за поплављене у БиХ, и Србији, а нису Срби... можда они нису нешто осјећајни, али јесу добри људи. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 ali ja nisam svaki dan sa poštarima, a sa veterinarima po ceo dan Када видим извјештај плате, вјероваћу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ма шта причаш? Плата поштара је око 30-35 хиљада... Отац моје куме је др у БГ, и ради можда 60-80% има 1300 е. У државним предузећима је велика плата пошта, државне банке и том слично. Моја мајка је била благајник и имала је 30 000.... мање од поштара... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Када видим извјештај плате, вјероваћу. Ja nemam platu Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ja nemam platu Кад послушају барона па пропишу минималну, онда ћеш одмах да добијеш плату 35 000 минималац Margareta је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука