Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Па овдје су Швајцарци скупљали помоћ за поплављене у БиХ, и Србији, а нису Срби... можда они нису нешто осјећајни, али јесу добри људи. Ma ta nasa "osecajnost" je cisto proseravanje ... Kada treba zasukati rukave ili zavuci ruku u dzep nikoga nema ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам. A kod nas ludnice nisu pune samo jer imaju kineske brave na vratima. Sto ima za rezultat da likovi poput tebe svako malo "produhovljeno" piskaraju po netu. Милан Ракић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 u izvanzemaljstvu su neke stvari bolje al mnoge stvari su i gore, sve kad se sabere i oduzme vrti se oko istoga, stoga ko je u svom zavicaju, nije mu rasuta porodica na tri kontinenta nekako mislim da je bolje da nikuda i ne mrda, nije vredno mrdanja i stete koju cinis bliznjima sto posto Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 u izvanzemaljstvu su neke stvari bolje al mnoge stvari su i gore, sve kad se sabere i oduzme vrti se oko istoga, stoga ko je u svom zavicaju, nije mu rasuta porodica na tri kontinenta nekako mislim da je bolje da nikuda i ne mrda, nije vredno mrdanja i stete koju cinis bliznjima sto posto Добродошао назад брате мили нема те ко сто евра у србина kordun, Милан Ракић, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 u izvanzemaljstvu su neke stvari bolje al mnoge stvari su i gore, sve kad se sabere i oduzme vrti se oko istoga, stoga ko je u svom zavicaju, nije mu rasuta porodica na tri kontinenta nekako mislim da je bolje da nikuda i ne mrda, nije vredno mrdanja i stete koju cinis bliznjima sto posto kordun је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Šteta što nisam rođen negde oko 2200 godine, pa da sam se rodio na Marsu. Kažu da tamo ima žena sa tri sise, ja gledao na filmu, e sad dal je istina... Juanito, Милан Ракић and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Кад послушају барона па пропишу минималну, онда ћеш одмах да добијеш плату 35 000 минималац Koliko bude-bice---Ovako nema nista, koliko sam razumeo? A plate male? Znaci ne garantuju zaposlenje koliko vidim jer puno ljudi ne radi u srbiji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Кад послушају барона па пропишу минималну, онда ћеш одмах да добијеш плату 35 000 минималац Ма нек пропишу одма 5000 евра минималац па да се живи ко у Монаку... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Зашто паметни образовани млади људи напуштају земљу све заједно са породицама, и онда се као брину за стање у ех-отаџбини и саветују нам шта да радимо?! Зар не би било боље да је тих стотину хиљада осатло у земљи и учунили је бољом? Ја лично мислим да су они сви сисе ,жаргонски речено... :bleh: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ма нек пропишу одма 5000 евра минималац па да се живи ко у Монаку... ma jok, najbolje gratis da se radi, tada bi svi bili zaposleni ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Где си Кордуне кућо. 8086.gif kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ја лично мислим да су они сви сисе ,жаргонски речено... :bleh: Теби само то на уму... Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Теби само то на уму... Их бре,већ си заборавио бгд речник, душо продана... :bleh: Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Зашто паметни образовани млади људи напуштају земљу све заједно са породицама, и онда се као брину за стање у ех-отаџбини и саветују нам шта да радимо?! Зар не би било боље да је тих стотину хиљада осатло у земљи и учунили је бољом? Ја лично мислим да су они сви сисе ,жаргонски речено... :bleh: Ко ти је бољи, Слипкнот или Гоблини? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Jel zna neko nekoga ko se zaposlio u germaniji preko one plave karte u IT struci? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука