Jump to content

Живот у иностранству

Оцени ову тему

Препоручена порука

Најстрашнији пример који сам чула је да је плата у Мони на Дорћолу 15000 динара, и то девојци почетнику са вишом школом. То није ни 150 евра, нема ни за хлеб и паштету а о кирији да не говорим. При чему постоји таква психичка тортура од стране шефице која их стално кажњава.

Plata DOKTORA veterinarske medicine je 25-30 hiljada dinara.

6 godina fakulteta. I nećete naći nigde zaposlenje za veće pare u struci.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Овде тек не падају паре са неба.

Наравно постоје они који држе ноге на столу и лагодно живе.

Али, маса људи не може себи да приушти ауто.

Најстрашнији пример који сам чула је да је плата у Мони на Дорћолу 15000 динара, и то девојци почетнику са вишом школом. То није ни 150 евра, нема ни за хлеб и паштету а о кирији да не говорим. При чему постоји таква психичка тортура од стране шефице која их стално кажњава.

Сви су на престрашени. Па ти сад види где је боље. 

На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам.

Подели на овим сајтовима

На западу нема људи (људскости) све живи мртваци, зомбији, о каквим аутима је онда овдје прича. Луднице и психијатрије су пуне, сами душевни болесници. Каква аута бре...какав материјализам.

:)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Braso moj, solidarniji su ljudi na zapadu od Srba hiljadu puta i pre ce ti pomoci nego u Srbiji...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

А шта ти треба за отварање сопствене праксе? Нека лиценца, претходно искуство?

Licenca ti svakako treba. Pre toga mora da se radi 7-8 godina kod nekog drugog, da se usereš od posla, pa da te klijenti zapamte, onda skupiš dovoljno para da otvoriš privatnu praksu, pa odvučeš sve mušterije sebi.

Подели на овим сајтовима

A jesu li propisali i robiju za poslodavce?

Јок, али то би било супер решење. Не би више имали ни мало рада на црно, и имали би још више сиромашних. Одлична политика.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Plata DOKTORA veterinarske medicine je 25-30 hiljada dinara.

6 godina fakulteta. I nećete naći nigde zaposlenje za veće pare u struci.

Ма шта причаш? Плата поштара је око 30-35 хиљада... Отац моје куме је др у БГ, и ради можда 60-80% има 1300 е. 

Подели на овим сајтовима

Ма шта причаш? Плата поштара је око 30-35 хиљада... Отац моје куме је др у БГ, и ради можда 60-80% има 1300 е. 

ali ja nisam svaki dan sa poštarima, a sa veterinarima po ceo dan ;)

Подели на овим сајтовима

Braso moj, solidarniji su ljudi na zapadu od Srba hiljadu puta i pre ce ti pomoci nego u Srbiji...

Па овдје су Швајцарци скупљали помоћ за поплављене у БиХ, и Србији, а нису Срби... можда они нису нешто осјећајни, али јесу добри људи.

Подели на овим сајтовима

У државним предузећима је велика плата пошта, државне банке и том слично.

Моја мајка је била благајник и имала је 30 000.... мање од поштара... 

Подели на овим сајтовима

Ja nemam platu :D

Кад послушају барона па пропишу минималну, онда ћеш одмах да добијеш плату 35 000 минималац :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...