Jump to content

Живот у иностранству

Оцени ову тему

Препоручена порука

ЛГБТ имаш на сваком кораку.

Ovde kod mene nema toga da je ocigledno i masovno. Daleko od toga. Pojedinaca svakako ima, to niko ne spori.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Имам и ја комшинице лезбејке.

A, jesu li lepe?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Gejova i gejovki je bilo otkad je sveta i veka i ima ih i danas, otprilike konstantan udeo u populaciji. Samo što negde moraju da se kriju, pa izgleda da ih nema, a negde drugde izgleda da ih ima mnogo, jer se pojavljuju u javnosti. Slobodno se družite s njima, ne ujedaju. I ne izazivaju poplave.

Подели на овим сајтовима

Ovde kod mene nema toga da je ocigledno i masovno. Daleko od toga. Pojedinaca svakako ima, to niko ne spori.

Није ни овде масовно, за сада. Али све више улази у моду...

A, jesu li lepe?

Физички? То је релативно. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Кад смо већ код ЛГБТ, шта мислите, да ли је то урођено ( као нека врста болести) или је дошло до поремећаја под утицајима околине или је то једноставно ИН? 

Подели на овим сајтовима

Кад смо већ код ЛГБТ, шта мислите, да ли је то урођено ( као нека врста болести) или је дошло до поремећаја под утицајима околине или је то једноставно ИН? 

Од свега по мало. Рекао бих да је најмање ових што су се родили такви.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Углавном је урођено, мада се у неким случајевима сумња да је живот у иностранству имао утицаја на активацију одређених потиснутих нагона. Фројдистичко објашњење је да је одлазак од куће подсвесно еквивалентан одвајању од мајке.

Подели на овим сајтовима

Ја нигдје нисам рекла да ја грдим земљу у којој живим, наравно, боље ми је  у Берну, него у Бијељини, само кажем да ни овјде '' не падају паре са неба'', како многи људи мисле да је овдје све фантастично. Овдје мора да се ради много, брзим темпом, а не да се дигну ноге на астал, пије виски, и да имаш све што ти треба, без да прстом мрднеш.. поента је, да није све тако дивно, као што изгледа.

Овде тек не падају паре са неба.

Наравно постоје они који држе ноге на столу и лагодно живе.

Али, маса људи не може себи да приушти ауто.

Најстрашнији пример који сам чула је да је плата у Мони на Дорћолу 15000 динара, и то девојци почетнику са вишом школом. То није ни 150 евра, нема ни за хлеб и паштету а о кирији да не говорим. При чему постоји таква психичка тортура од стране шефице која их стално кажњава.

Сви су на престрашени. Па ти сад види где је боље. 

Подели на овим сајтовима

Најстрашнији пример који сам чула је да је плата у Мони на Дорћолу 15000 динара, и то девојци почетнику са вишом школом. То није ни 150 евра, нема ни за хлеб и паштету а о кирији да не говорим. При чему постоји таква психичка тортура од стране шефице која их стално кажњава.

Сви су на престрашени. Па ти сад види где је боље. 

Zato sto nema drzave da propise minimalnu platu i krivicnu odgovornost za one koji to krse a sto postoji na zapadu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zato sto nema drzave da propise minimalnu platu i krivicnu odgovornost za one koji to krse a sto postoji na zapadu.

Прописана је минимална плата, само што овде људи добровољно раде на црно. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...