Margareta Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Социјална помоћ у србији 7 и кусур хиљада динара. Нека прочитају мало Срби по иностранству Dečiji dodatak isto tako. Pitanje je da li ćeš ih dobiti, a vrlo je verovatno da nećeš. Dokumenta koja su ti potrebna za sve to se otprilike kilogramima mere, nema smisla više stranicama. I koštaju kao da su od zlata. verum est in beer and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Pa kako bre ... uopste se ne uklapas u profil balkankoh gastera? Placas osiguranje 400 evra mesecno, ne primas socijalu a vidim i vencali ste se nedavno umesto da se razvedete da bi primali socijalno? Jeste li vi Srbi uopste? Ух, овако. Мој муж и ја немамо ауто посебно, већ има његов отац, па га и ми користимо. И шта мислиш под овим '' ne primas socijalu a vidim i vencali ste se nedavno umesto da se razvedete da bi primali socijalno? И јесмо Срби Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Dečiji dodatak isto tako. Pitanje je da li ćeš ih dobiti, a vrlo je verovatno da nećeš. Dokumenta koja su ti potrebna za sve to se otprilike kilogramima mere, nema smisla više stranicama. I koštaju kao da su od zlata. Океј све то.. али шта је са радно способним становништвом на социјали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Па ја мислим, да је однос евро франак... 1e= 1.22chf, отприлике .. Па рецимо, око 500 франака мјесечно ( без бензина, а у то су укљученее таксе, осигурања, глупости), наравно, варирају цијене од аута до аута, ми имамо шкоду, па није баш толико скупо, као за већа аута, а бензин је хм... 1,74 цхф 400 евра месечно осигурање за ауто!? :.mislise. Па за те паре у Америки ћу да изнајмим лимузину и шофера да ме вози... Juanito, Плутон and Баба је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 400 евра месечно осигурање за ауто!? :.mislise. Па за те паре у Америки ћу да изнајмим лимузину и шофера да ме вози... Samo sto mogu i da te opljackaju na svakom cosku a u Svici teze malo .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ух, овако. Мој муж и ја немамо ауто посебно, већ има његов отац, па га и ми користимо. И шта мислиш под овим '' ne primas socijalu a vidim i vencali ste se nedavno umesto da se razvedete da bi primali socijalno? И јесмо Срби Nista na tvoj racun vec na racun onih koji navode kako se "balkanci" razvode da bi primali nekakav dodatak ili sta slicno. Teba sam malo ispitivao jer iako znam odgovorew zeleo sam da ih ostali procitaju, da mogu da zakljuce koliki su troskovi na zapadu i da 2000 evra nisu isto u Beogradu i Baselu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Samo sto mogu i da te opljackaju na svakom cosku a u Svici teze malo .. Ма где бре да ме опљачкају, у моје село људи не закључавају ни куће ни кола... Опљачкали су ме у "безбедној" Европи. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Ма где бре да ме опљачкају, у моје село људи не закључавају ни куће ни кола... Опљачкали су ме у "безбедној" Европи. E, da si plato stan 1000 evrica ne bi te pokrali .... Kokliko para, toliko muzike ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Не знам, откад су почели да признавају истополне бракове и да уче децу у школама да је то ок све мање ме привлачи Западна Европа. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Океј све то.. али шта је са радно способним становништвом на социјали? Pa da ti kažem nešto, ima mnogo radno sposobnog, obrazovanog stanovništva kojem ne gine socijala, jer je 15 godina na birou to presudilo. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Не знам, откад су почели да признавају истополне бракове и да уче децу у школама да је то ок све мање ме привлачи Западна Европа. ) Cuti ... meni bio pre neki dan vodoinstalater kuci, menjao mi slavinu na sudoperi ... i rec po rec, pita me on za komsinicu, nova, doselila se pre nekoliko meseci .. Ja sreo zenu par puta na stepenistu , a zive njih dve u istom stanu. Mislio da su Ruskinje ali nisu obadve, samo jedna jeste ...Kaze mi vodoinstalater da je ruskinja "ragazza" ( devojka ) ovoj drugoj, domacoj ... Znaci prva komsinica mi je LGTB ili LGBT , kako se vec pise ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 E, da si plato stan 1000 evrica ne bi te pokrali .... Kokliko para, toliko muzike ... Платио сам преко 2000, са све електронским кључевима, собарицама итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 На духовном пољу су западни Европљани тешки сиромаси и биједници. Највећи биједници у свијету. Поготово германи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Платио сам преко 2000, са све електронским кључевима, собарицама итд. Pa takve je sevap pokrasti .... I sobarica? Trebali su i TV da ti dignu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 На духовном пољу су западни Европљани тешки сиромаси и биједници. Највећи биједници у свијету. Поготово германи. Ne diraj mi nemce, oni su jos najbolji u Evropi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука