Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Да ли ти можеш да добијеш плату а да не радиш? Не можеш. До душе, постоје којекуда такве ствари као што су плаћена одсуства, плаћени годишњи одмори, тринаесте плате, отпремнине, да не улазимо у то. Али можеш да изабереш шта ћеш да радиш за ту плату. Можеш да радиш за некога или да себи будеш шеф. Имаш огроман избор пред собом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Бог је свемогућ , али Он је по своме премудром промилу после греха Адама и Еве , одредио да човек треба да заслужи (заради) царство небеско. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 razume se, ni ovde nema smislenog odgovora. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Mislim da poimanje Božije "nemoći" dolazi iz iskrivljenog shvatanja Njegove promisli... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Бог је свемогућ , али Он је по своме премудром промилу после греха Адама и Еве , одредио да човек треба да заслужи (заради) царство небеско. Silly old me, шта ми би да очекујем да после твог питања чујем нешто креативније од тог стандардног зарђалог ”објашњења”. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 То да ли је нешто смешно или није то је релативан појам , за мене није, напротив . Две хиљаде година хришћанство је било засновано на вери да је Господ Свемоћан и то је уз љубав и милосрђе сама срж наше вере . Сада се и то доводи у питање . Ја нисам за то да се у нашој вери ништа не мења , али не смемо да дирамо у основ наше вере . Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Бог је свемогућ , али Он је по своме премудром промилу после греха Адама и Еве , одредио да човек треба да заслужи (заради) царство небеско. Чиме може човек да заради царство ? Или још боље , чиме је блудни син зарадио да га отац прими у дом ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Да воли Господа и друге људе , да буде умерен у свему осим у љубави и да направи што мање греха какоби му Господ могао да опрости на страшном суду. Н И Н Е and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Сада се и то доводи у питање . Ја нисам за то да се у нашој вери ништа не мења , али не смемо да дирамо у основ наше вере . Ма шта да ти кажем, све бараба до барабе. Уместо да ћуте и да следе шта им је речено, којекакви гордељивци само нешто питају и чачкају. Задње време дошло. А ја сам већ рекао да нема разлога да на моје постове одговарате са: ”Види арамбаша, оће да мењају основе наше вере!” Ничију веру не мењам, нити то могу, само износим што ми је на уму и у срцу. Ја сам неки тамо крајње небитни лик што пискара нешто на форуму и то је све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Да воли Господа и друге људе , да буде умерен у свему осим у љубави и да направи што мање греха какоби му Господ могао да опрости на страшном суду. Не, нема зарађивања . Чиме је блудни син могао да заради место у дому свог оца да није била жеља оца да га прими ? Ничим . Само треба схватити да је овај свет страна земља где смо свињари . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 А ја сам већ рекао да нема разлога да на моје постове одговарате са: ”Види арамбаша, оће да мењају основе наше вере!” Ничију веру не мењам, нити то могу, само износим што ми је на уму и у срцу. Ја сам неки тамо крајње небитни лик што пискара нешто на форуму и то је све. što onda ne omogućiš i drugima to isto Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 što onda ne omogućiš i drugima to isto ? Нисам приметио да сам ухаковао Бићков налог и некоме брисао постове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Grčevito napadati Boga koji je nama koji verujemo Otac, izaziva pravu pravcatu grćevitu "Božju nemoć" u samom napadaču sa vatrenom željom širenja tog "stanja" i na druge. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 ? Нисам приметио да сам ухаковао Бићков налог и некоме брисао постове. pa kaži onda na koga misliš, ovako se stiče utisak da misliš na sve Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 pa kaži onda na koga misliš, ovako se stiče utisak da misliš na sve Не контам стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука