GeniusAtWork Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Net je uvek pun raznih bljuvotina. Samo se sada to više primećuje zbog situacije i zato što puno ljudi pomno prati šta se dešava. Пг је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Znate šta, i bljuvotine moraju da postoje. N kraju, nisu to samo bljuvotine, već kritike. A ne da se skidaju tekstovi koji su upereni protiv Aleksandra Vučića i njegove neverovatne organizacione sposobnosti. Inače, autocenzura počinje da vlada svuda znate na šta mislim :namig-namig: Naša država se pokazala kao prilično nesposobna da sopstvene građane zaštiti od prirodnih nepogoda, a nakon toga, i kao nesposobna da organizuje pametno zbrinjavanje osoba pogođenih poplavama. Ali, nema veze. Zato je narod svojim angažmanom dokazao da mu država, ustvari, i ne treba... Juanito, Срђан Шијакињић, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Горе од поплаве ми је мука од кобајаги "извештаја са лица места грађана" тачније подметнутих текстова страних плаћеника који нас пљују и покушавају да обезвреде оно најбоље у нама. Наши грађани су хероји сви до једног добри људи који су комшијама безрезервно и несебично помагали. Доста више са ширењем лажи о нама по фб и новинама. Зли координатори, јавашлук по прихватним центрима и остала СР"#А која измишљају дежурни фабриканти жалопојки у праведном гневу су појава којој треба стати на пут! Лажне изјаве, блогови са истим увређено-апатичним тоном који згађено упире прстом у неморал наших људи, "истинити" извештаји са лица места...имамо ли ми очи и уши? Сви су текстови као из истог пера, што вероватно и јесте случај. Зна се да су читави тимови били плачени некад да пишу "писма читалаца" Ова пошаст је то исто и још горе. Не дозволимо више да нас пљују под лажним именима и фб профилима, да нам дижу тензију, подривају међусобно поверење и поверење у нас као државу. Мало су се заиграли са поплавом...већина људи је заправо била на лицу места и видела доброту и хуманост нашег народа. Свака част за тему! На ФБ профилу поставим следећу поруку: Добијем десетак лајкова и два шера и гомилу приватних порука малтене са претњама. Неки ми шаљу линкове тих којекаквих сајтова и блогова, други неке чудне фото највероватније монтаже, трећи се куну да су чули од кума, бабе, оца, друга из војске , девојке а да су ови рођеним очима видели хиљаде мртвих малте не на сваких 15 метар по човек како плута ( то једино ако је пала атомска ) итд. Наравно искључим се са фејса и не одговорим скоро никоме ништа. Ал добро, најзад сам укапирао колики IQ имају појединци на ФБ. Rašo, Милан Ракић, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Иначе и ја мислим да је хајка покренута од одређених кругова а после препуштена интернет масама. То је класично ложење. Само чему? Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ah, dobro da nemam fejsbuka... Na saslušanje zbog Fejsbuka Beogradska policija privela je tri osobe, a danas će na informativni razgovor, kako saznaje „Blic“, biti pozvano još 20. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Можда да би се прикрили нечији пропусти ... јер такви наслови заокупирају народ глупостима ... šta propusti!!? mala je to reč, mnogo mala. više se niko ne seća da smo nekada imali i civilnu odbranu, a i njene su mogućnosti bile veća od ovog "za međunarodne jedninice donatorskog društva" koje sada zovemo vojskom.... niko se neseća kako nam je to nestalo ... onda su tada došli oni što služe pobednicima koji nas eto sada pomažu ... u ova teška vremena i ta solidarnost tek uteha ... gorak je ukus kao pobeda na olimpijadi za hendikepirane ... još gore šta nam je ostalo danas ... samo strah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Pored prirodnih katastrofa koje je Srbiju zadesila,Vlada Republike Srbije nije prestala da radi na ekonomskim reformama koje će našu državu izvući iz teške ekonomske situacije. Srbija napokon odgovornog premijera koji će građanima obnoviti kuće i sanirati štetu. Svaki građanin koji je ostao bez krova na glavom imati svoju kuću, a šteta će biti sanirane. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću u Srbiji su ušle velike donacije iz celog sveta. Vlada radi na povratku građana u svoje domove kao i na ekonomskom prosparitetu i razvoju. Svaki dinar prikupljen u humanitarne svrhe će biti uložen u sanaciju infrastrukture. (Hemera, 23. maj 2014 19:35) Od ovakvih komentara boli mozak... GeniusAtWork, Grizzly Adams, Милан Ракић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ovaj je najjači! Pored prirodnih katastrofa koje je Srbiju zadesila,Vlada Republike Srbije nije prestala da radi na ekonomskim reformama koje će našu državu izvući iz teške ekonomske situacije. Srbija napokon odgovornog premijera koji će građanima obnovitikuće i sanirati štetu. Svaki građanin koji je ostao bez krova na glavom imati svoju kuću, a šteta će biti sanirane. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću u Srbiji su ušle velike donacije iz celog sveta. Vlada radi na povratku građana u svoje domove kao i na ekonomskom prosparitetu i razvoju. Svaki dinar prikupljen u humanitarne svrhe će biti uložen u sanaciju infrastrukture.(Hemera, 23. maj 2014 19:35) Zaslužio je promociju u botovskoj hijerarhiji i povećanje plate i broja koka-koli feeble, Manolis, Милан Ракић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ovaj je najjači! Zaslužio je promociju u botovskoj hijerarhiji i povećanje plate i broja koka-koli Такви не пију кока-колу... Она је `резервисана` само за илуминате GeniusAtWork and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Ви како оћете ал ја сам се просто заљубио у Вучића. Подмећу му клипове са свих страна. Него овај регионализам ми ништа није јасан, од куд право председнику једне општине веће од права премијера или председника државе. Како то да ванредно стање и евакуација или заштита насеља зависи од његових одлука и да без обзира какво наређење стигне од врха државе прешједник општине има већи приоритет у одлучивању ? verum est in beer, Срђан Шијакињић, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Upravo odgledah pa rekoh da podelim sa vama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 23, 2014 Пријави Подели Написано Мај 23, 2014 Чек мало, ајмо испочетка. У Шабцу и у Обреновцу ко су власти пре потопа? Ако је СНС онда уа СНС и Вучић. Бат хеби га нису. У Обреновцу је Г17+ у Шабцу ДС. И сад иде прича о диктатури и аутоцензури. Ма иди... Једно је јасно, сви политичари и политички активисти на овој несрећи ватају поене. Сви смо видели Вучића како изиграва строгоћу и јасно је да је то делом и добра глума. Међутим што само то осуђујемо? Шта ћемо са овим другим политичарима и политикантима и њиховим активистима. Патриотска опозиција је заједно са жутом опозицијом била у првим редовима у ширењу лажних информација нетом. НСПМ је објавио, званично објавио да је неколико стотина мртвих у Обреновцу. По Фјесу су патриоти урлали да се скрива истина о броју мртвих, а о твитер мизантропима да не причам. Твитер је легло мизантропије код нас. А на твиту преовлађују жути. Јесте од СНС ботова боли мозак, то је тачно. А од ових других мозак стаје. Толико безумности у овом моменту. Ноле Ђоковић одвоји неку кинту за помоћ, одвојио је колико је одвојио, оно што је важније што је урадио јесте апел светским медијима који су после тога реаговали па је та врста помоћи 100 пута значајнија него његови новци. Да сам власт ставио бих га за министра. Јер његов је утицај куд и камо значајнији од утицаја већине наших министара. Ал шипак, уместо тога Нолета пљују по фејсу што је тако мало пара дао за помоћ пострадалима. Па сине узми ти рекет па играј тенис па заради паре па онда одвоји колико ти срцу драго уместо што критикујеш. Мислим да је то поента ове теме, а не сад о СНС ботовима. Ако ништа друго ма колико су ступидни ови СНС ботови макар не шире панику у ванердној ситуацији. И још једном "да сам ја овде нека власт" похапсио бих све те што су лупали глупости и ширили панику, затим удри по џепу, јер реално то Србина највише боли. Дакле Вучићу ако те има и читаш ово што пишем, хапси , тужи , удри по џепу! Crveni Baron and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Zato je narod svojim angažmanom dokazao da mu država, ustvari, i ne treba... Данка либертаријанка. Deki992, Срђан Шијакињић, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Meni van svega toga, politike i političkih spletki i zavera, nije jasno na šta je spalo današnje novinarstvo? Pritom ovo što ću napisati igra veliku ulogu u tom širenju neistina i dezinformacija. Pitam se, da li je moguće da sebe naziva novinarom neko kome je glavni ili jedan od glavnih izvora informacija Tviter ili Fejsbuk?! Samo u ovo zadnje, nesrećno vreme se izdešavalo toliko toga što je meni bilo frustrirajuće. Iz ovih poplava je izašlo dosta "sitnijih" stvari ali bitnih za celu situaciju. Ove krupnije stvari, političke pozadine i to ne pratim niti me preterano interesuje. Evo recimo, sitnica a postade važna beše objava Kurira kako je organizacija "Srbi za Srbe", koja mislim postoji duže od 10 godina, zapravo prevarantska organizacija i da su njihovi računi za uplatu lažni, tačnije, da se predstavljaju kao Crveni krst Srbije i uzimaju narodu novac. Cela ta frka nastala je baš na Tviteru gde je neko pustio buvu sa takvom pričom i to se onda proširilo i po Tviteru i po Fejsu. Ali ajde to, ali da neko ko sebe naziva novinarom to odmah "upije" i objavi plakat organizacije "Srbi za Srbe" sa naslovom da je u pitanju prevara, bez ikakvog truda da to ispita i proveri pouzdano, ne mogu da razumem. A da ironija bude veća, na samom plakatu nigde ne piše da je u pitanju Crveni krst ali je zato u tekstu Kurira jasno bilo naglašeno da pokušavaju da prevare narod jer se predstavljaju kao Crveni krst. Kada su kasnije to videli ljudi iz organizacije i kada su se javili Kuriru tek onda je Kurir ispravio grešku uz izvinjenje. A sad zamislite koliku su štetu napravili prvom objavom i koliko je ljudi tada prestalo da uplaćuje novac na račun organizacije misleći da je prevara. Isto tako, nedavno je neko pustio informaciju preko društvenih mreža i o ovim leševima, broju umrlih... sve rekla-kazala ali se opet "novinari" utrkuju ko će pre to da iskopira na svoj sajt, sa što bombastičnijim naslovom i objavi kao udarnu vest. Preko lažnog naloga Kristijana Ronalda na Tviteru objavljuju kako je on uplatio 6-7 miliona evra pomoći Srbiji, a sada se čak i zna koji je nalog lažan jer kraj većine naloga poznatih ličnosti stoji onaj status "Verified account" da bi se znalo da je pravi. Da ne pričamo o onim lažnim slikama poplava, to neka budu one najmanje sitnice, gde su ljudi skidali gomile slika sa interneta i predstavljali te slike kao slike iz poplavljenih delova Srbije. Ni to mi nije jasno, zbog čega želja za senzacijom na konto muke drugih ljudi? Ne znam šta se desilo sa tim nekada plemenitim zanimanjem, novinarstvom. Da li je potonulo svuda u svetu ili samo ovde kod nas jer je potonulo sve ostalo.. Ali mi je stvarno užasno za videti ko sve sebe može da naziva novinarom i da ima posao i bude plaćen za to, plaćen za često razne gluposti i dezinformacije koje napiše ili prekopira pa objavi.. Vaske, GeniusAtWork, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Upravo odgledah pa rekoh da podelim sa vama Велике несреће пробуде у људима оно најбоље и оно најгоре (зависи ко шта има у себи). Као што рече новинарка "сви смо помало криви", много малих и наизглед ситних грехова може бити погубније од једног големог греха. Произвођачи квази-вијести су очигледан доказ да су најтеже болести које не боле. Наш народ је велик и племенит, нарочито у муци и невољи, свако ће бити награђен по заслузи. Виртуелним помагачима следоваће и виртуелна награда, ако још при томе лажу, биће и гратис. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука