Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ајде да чујем већ једанпут то твоје мишљење. teško da ćeš ga i sad čuti jer ga nikad ni do sad nisi čuo koja god tema da je bila u pitanju ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Pokazivati srpske zrtve je mrznja, zar nije? To ce dovesti samo do tenzije u odnosima naroda. Ako ocemo napredovati moramo zaboraviti na NDH vec jednom i ici dalje putem evropskih integracija, putem novog bratstva i jedinstva. Звучи познато, али то пије воду још само код Срба... О, кукавно Српство угашено...Да не буде забуне, ја Хрвате не мрзим, шта више врло их поштујем, али то ти је као у "крају"- брате, ако немаш статус, самопоштовање и снагу, нико те неће поштовати; често и они који имају мање снаге,али који имају став и самопоштовање се изборе за своје циљеве и свој статус... nana and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @Mironosice mene zanima tvoje mišljenje o ovoj temi,ja te slušam,ako možeš da se izjasniš kad si već u temi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 teško da ćeš ga i sad čuti jer ga nikad ni do sad nisi čuo koja god tema da je bila u pitanju ! Па ево сад сам спреман да чујем. Идеш за мном већ на многим темама па си ми скренула пажњу. Ајде де реци сад. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 ni jedan zločin ne treba zaboraviti osuditi zločin kao takav zločincu oprostiti Истина о злочинима који су хрвати починили над српском децом.. [/quote] i ne samo hrvati i drugi su činili zločin nad srpskom decom Željko ti toliko mrziš komuniste da to nije normalno za nekog ko se izjašnjava kao hrišćanin ja vas više ne bi zadržavala није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Željko ti toliko mrziš komuniste da to nije normalno za nekog ko se izjašnjava kao hrišćanin ja vas više ne bi zadržavala На основу чега закључујеш да ја мрзим комунисте? И уопште на основу чега имаш толико предрасуда о мени? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 На основу чега закључујеш да ја мрзим комунисте? jel treba da citiram sad sve tvoje postove ? nemoj Željko molim te ..... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 jel treba da citiram sad sve tvoje postove ? nemoj Željko molim te ..... Треба! Наведи ми моје постове у којима ја изражавам мржњу према комунистима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Треба! Наведи ми моје постове у којима ја изражавам мржњу према комунистима. nije problem samo mi daj malo vremena da nađem temu pošto mi pretraga izbacuje : Sorry, we couldn't find that! [#10340]Не можемо да одредимо коју тему сте желели да прегледате. Вероватно је тема уклоњена, спојена или никад није ни постојала. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Полако имам ја каде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 <br />Da su Srbi ono sto im je Sveti Sava namenio da budu, ni jedna Srpska zrtva ne bi pala u zaborav, ni jedna masovna grobnica ne bi bila zabetonirana,minirana ili cekala 50 godina da bude otvorena,,vec bi zivele u molitvenom secanju cestitih dusa i ne bi docekale tragicnu sudbinu da im bolesni Šešelj bude "advokat" i na njohovoj zrtvi pronalazi opravdanje za svoje bolesne ideje. Nazalos, medju vama na sajtu, koji ste " nacionalno svesni" prepoznajem taj duh šešeljizma, zato vam i pisem sve sto pisem. <br /><br /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 zato vam i pisem sve sto pisem. Пишеш ти са позиције власти, што не би требао да чиниш. Ако учествујеш у дискусији, немој да опомињеш људе да "поведу рачуна" после твоје провокације. Пробај да будеш човек па да дискутујеш аргументима а не претњама. То се тако не ради. Ако тема није примерена и сматраш да је отворена због провокације, обриши је, ништа лакше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Нисам нешто уверен у Шешељеву црквеност. Велика је ствар распознавати духове. Али генерално ово није проблем који је измислио Шешељ. То је једна опште народна мука, политичари је само користе у своје интересе као и Косово и све друго. Истина је ми данас смо слабо или нимало народ Св.Саве. И то и јесте наш проблем. Па је због тога и дошао комунизам а комунисти су били ти који су бетонирали стратишта и стављали петокраке звезде изнад хришћанских мученичких моштију. horatio and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 zato vam i pisem sve sto pisem. Пишеш ти са позиције власти, што не би требао да чиниш. Ако учествујеш у дискусији, немој да опомињеш људе да "поведу рачуна" после твоје провокације. Пробај да будеш човек па да дискутујеш аргументима а не претњама. То се тако не ради. Ако тема није примерена и сматраш да је отворена због провокације, обриши је, ништа лакше. Ti sto sam napisao da neko pripazi nije receno u tom smislu, kako si ga ti rastumacio Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Истина је ми данас смо слабо или нимало народ Св.Саве. И то и јесте наш проблем. Па је због тога и дошао комунизам а комунисти су били ти који су бетонирали стратишта и стављали петокраке звезде изнад хришћанских мученичких моштију. Што опет нема везе са страдањем Срба од стране усташа. Комунисти бетонирали стратишта, које су усташе направили. -Владимир-, Баба and nana је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука