Jump to content

Јасеновац, зло које се не сме заборавити

Препоручена порука

Докле год заборављамо наше Мученике, злотвори ће нас подсјећати на њих новим мучењима.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Никада да се не заборави и увек да се приповеда о ужасима усташких злочинаца.

Бог да им душе прости и нека је вечан и нестарив спомен свим жртвама Јасеновца.

+++

• Волим 1

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Само што Тито не фура "келтске мотиве" на униформи

Tito je verovao u onu internacionalnu " Prošlost svu zbrišimo za svagda.... " , a drug Tudji je bio vise staromodan, nekako sve je gledao kroz crveno-bele rupicaste naocare koje mnooooogo propustaju U zrake.... siroma.

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

Ево ово ме баш подсјети на прошлогодишњу изајву Роберта Алена Цимермана , у народу познатијег као Боб Дилен да "Јевреј може да намирише нацисту , црнац расистичког бјелца , Србин Хрвата ..." на шта су Хрвати дигли велику халабуку , чак су га и скинули са топ-листе на сплитском радију (и то њеног самог врха , морам истаћи) . Новине , и то оне "културне" биле су пуне текстова како је он матори , сенилни старац , који је заборавио како су му они били добри док је код њих гостовао у два наврата и бла-бла-бла ... 

Хоћу рећи , драго ми је да неко и то види , да неко зна , па бар Јевреји и Роми , ако већ други окрећу глупе главе у оном смјеру одакле их манипулатори дозивају . 

• Волим 1

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Надам се да ће нешто прочитати на овој теми, они који се братиме са Хрватима...

И не само са Хрватима,јер они сами никада то не би могли направити!

Подели на овим сајтовима

Мени се плаче од муке

Немо' им квариш весеље, не сећају се ничега шта има везе са даном прошлим.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...