JESSY Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Иза сваке згодне жене стоји мушкарац који јој блене у позадину. ovo se zove spamovanje teme.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 "Иза сваког успешног мушкарца стоји добро организована криминална група." Неко са Вукајлије Gordana ., -Владимир-, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Слажете ли се са овим? Наравно да не, један сам од оних који се залажу за (здраву) равноправност, попут овог цитата нпр. : Ovo je neka feiministicka kovanica, da bi se navodno umanjio znacaj i sposbonosti muskarca i uvelicao uticaj i znacaj zene. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Isto tako mislim koliko moze da mu pomogne tako moze i da ga upropasti, sve je stvar licnosti njega i nje. Ma kako god bilo nek je ziva i zdrava. Nek je sretnje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Сваки успех је тимски рад, а најприроднији тим је породица. Одатле долази и ова, неспретно срочена, изрека. Gordana . and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ja bih bio precizniji, pored svako uspješnog muškarca stoji (uspješna) žena Лидија Миленковић, Ayla and keka је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ово је чист мушки шовинизам. Наглашава споредну улогу жене. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Закључак: тврдња може да се тумачи буквално било како - као естремно мушко-шовинистичка, екстремно феминистичка и све између. Свако види оно што хоће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ja bih bio precizniji, pored svako uspješnog muškarca stoji (uspješna) žena Slažem se...i naslovu teme nedostaje uspješna (žena) Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 4, 2014 Пријави Подели Написано Мај 4, 2014 Закључак: тврдња може да се тумачи буквално било како - као естремно мушко-шовинистичка, екстремно феминистичка и све између. Свако види оно што хоће. Ja vidim zmaja. LISA and Juanito је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Da je taj muskarac toliko velik,zena bi stajala uz njega a ne iza,tako rece Balasevic Млађони је реаговао/ла на ово 1 Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2014 Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Захваљујући мојој жени која стоји иза мене ја сам постао милионер... Пре ње сам био билионер... Juanito је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 A iza svake uspesne zene stoji moja baba i pita je: "Sto si usedelica?!" Suncokret54, Млађони, Караконџула and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ..."Заклањаш ми сунце, иди испред менеееее".... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука