Piksi94 Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 (измењено) Ovo je nova vest na Novostima,u pola 12. U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, samoubistvo je izvršila monahinja Milena Ilić. U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, samoubistvo je izvršila monahinja Milena Ilić (52), javlja Telegraf.rs! elo monahinje je pronađeno u prostorijama manastira Rakovica, gde je sahranjen patrijarh Pavle.Najverovatnije je reč o samoubistvu vešanjem.Nakon istrage biće utvrđen razlog samoubistva monahinje. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:489731-Monahinja-se-obesila-u-prostorijama-gde-poceiva-patrijarh-Pavle Измењено Мај 2, 2014 од obi-wan Приликом преношења било чега са неког другог места на мрежи, обавезни смо да оставимо линк. Хвала! ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Kako to da se monahinja zove Milena ? To mi zvuči čudno ? Zar ne ? kirios1 and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Kako to da se monahinja zove Milena ? To mi zvuči čudno ? Zar ne ? Jeste.Ali uskoro cemo saznati o cemu je rec. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Kako to da se monahinja zove Milena ? To mi zvuči čudno ? Zar ne ? Jeate cudno ali najveci broj monaha i monahinja zadrzi svoje mirsko ime u zvanicnim dokumentima. No videcemo o cemu je rec! kirios1 је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Ништа од написаног није истина. Манастир планира да тужи Новости. Пг, Жедни, feeble and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Па зар се и Новости баве таквим стварима ines, Данче* and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Па зар се и Новости баве таквим стварима "samoubistvo je izvršila monahinja Milena Ilić (52), javlja Telegraf.rs!" - а онда copy/paste Мени рекао здрав човек који ради у самом манастиру да је вест лажна, ако он лаже мене, ја лажем вас. Иначе,Телеграф.рс и Курир ко браћа рођена. Agaton Vuzman, Данче*, Иван Ивковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Није ствар да ли се новости баве тиме .... битно је само ко је први лансирао вест...јер све остале новине и портали аутоматски захваљујући прогрмаским кодовима и алгоритмима аутоматски пренесу информације са портала са којих парсирају вести ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 У манастиру је све нормално, нормално се ради и тече дан и нема званичне информације о овоме. Да вас подсетим на бомбастичне наслове типа "покраден мртав Патријарх Павле" и сличне ударе на овај манастир. Велика светиња, сахрањен Патријарх Павле, мошти Светог Нектарија Егинског, Светог Николаја Охридског и Жичког....не би ме чудили ни велики злонамерни напади. Таша, Иван Ивковић, RYLAH and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 ово је објављено на Крстарици....са иницијалима и годинама старости... U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, monahinja M. I. (52) pronađena je obešena, saznaju beogradski mediji. Njeno telo pronađeno je u prostorijama manastira Rakovica, gde je sahranjen patrijarh Pavle, navodi ''Blic''. Kako navodi beogradski list, najverovatnije se radi o samoubistvu vešanjem. Razlog smrti monahinje biće utvrđen posle istrage. http://vesti.krstarica.com/hronika/monahinja-pronadjena-obesena-u-manastiru-rakovica/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 "Блиц" је лансирао вест. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Мислим да ни једна медијска кућа до сада није пренела овакав тип информације, а да није тачна. Могу они вест да "обоје", али углавном ту има макар зрно истине. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Kako "Blic" saznaje, Ilićeva je poreklom iz Bosne, a u manastiru je boravila više od deset godina. Po zanimanju je bila medicinska sestra, pa se i u manastiru starala o zdravlju monahinja. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/462169/Monahinja-se-obesila-u-manastiru-Rakovica Бог да јој душу прости. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Kako to da se monahinja zove Milena ? To mi zvuči čudno ? Zar ne ? Она је искушеница. Данче* and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука