Jump to content

Monahinja se obesila u manastiru gde počiva patrijarh Pavle?

Оцени ову тему

Препоручена порука

rep-patrijarh_620x0.jpg

Ovo je nova vest na Novostima,u pola 12.

U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, samoubistvo je izvršila monahinja Milena Ilić.

U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, samoubistvo je izvršila monahinja Milena Ilić (52), javlja Telegraf.rs!

elo monahinje je pronađeno u prostorijama manastira Rakovica, gde je sahranjen patrijarh Pavle.

Najverovatnije je reč o samoubistvu vešanjem.

Nakon istrage biće utvrđen razlog samoubistva monahinje.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:489731-Monahinja-se-obesila-u-prostorijama-gde-poceiva-patrijarh-Pavle

Измењено од obi-wan
Приликом преношења било чега са неког другог места на мрежи, обавезни смо да оставимо линк. Хвала!
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kako to da se monahinja zove Milena ?

To mi zvuči čudno ? Zar ne ?

Jeate cudno ali najveci broj monaha i monahinja zadrzi svoje mirsko ime u zvanicnim dokumentima. No videcemo o cemu je rec!

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Па зар се и Новости баве таквим стварима :(

"samoubistvo je izvršila monahinja Milena Ilić (52), javlja Telegraf.rs!" - а онда copy/paste

Мени рекао здрав човек који ради у самом манастиру да је вест лажна, ако он лаже мене, ја лажем вас.

Иначе,Телеграф.рс и Курир ко браћа рођена.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Није ствар да ли се новости баве тиме .... битно је само ко је први лансирао вест...јер све остале новине и портали аутоматски захваљујући прогрмаским кодовима и алгоритмима аутоматски пренесу информације са портала са којих парсирају вести ...

Подели на овим сајтовима

У манастиру је све нормално, нормално се ради и тече дан и нема званичне информације о овоме. 

Да вас подсетим на бомбастичне наслове типа "покраден мртав Патријарх Павле" и сличне ударе на овај манастир. 

Велика светиња, сахрањен Патријарх Павле, мошти Светог Нектарија Егинског, Светог Николаја Охридског и Жичког....не би ме чудили ни велики злонамерни напади.

Подели на овим сајтовима

:0222_shocked:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ово је објављено на Крстарици....са иницијалима и годинама старости...

U manastiru Rakovica, u Ulici patrijarha Dimitrija u Beogradu, monahinja M. I. (52) pronađena je obešena, saznaju beogradski mediji.

Njeno telo pronađeno je u prostorijama manastira Rakovica, gde je sahranjen patrijarh Pavle, navodi ''Blic''.

Kako navodi beogradski list, najverovatnije se radi o samoubistvu vešanjem. Razlog smrti monahinje biće utvrđen posle istrage.

http://vesti.krstarica.com/hronika/monahinja-pronadjena-obesena-u-manastiru-rakovica/

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мислим да ни једна медијска кућа до сада није пренела овакав тип информације, а да није тачна. Могу они вест да "обоје", али углавном ту има макар зрно истине.

Подели на овим сајтовима

Kako "Blic" saznaje, Ilićeva je poreklom iz Bosne, a u manastiru je boravila više od deset godina. Po zanimanju je bila medicinska sestra, pa se i u manastiru starala o zdravlju monahinja.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/462169/Monahinja-se-obesila-u-manastiru-Rakovica

:( Бог да јој душу прости.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...