Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Имаш прекид па три тачке , што значи да је између било још текста који је избачен . Тј. део реченице недостаје, па према томе не може да се говори о контексту реченице . Друго, нисам толико добар са граматиком енглеског језика али колико сам схватио придеви почињу великим словом ако су изведени из именице која се пише великим словом . Именица традиционално, конзервативно се не пише великим словом , именица Православна Црква се пише великим словом . Pa ne znam, zasto bi se sa price o politici prebacio na pricu o religiji. Malo je sad ovde problematichno objasniti na sta je on tacno mislio, da li je mislio na pravoslavnu veru, ili na to sto rusi koristi pravoslavnu veru za sprovodjenje svojih cistih politickih ciljeva. ја само никад нисам чуо да је неки енглески говорник употребио реч ортодокс уместо конзервативизам, толталитаризам итсл. могуће да ја не познајем довољно добро енглески. Ni ja brate Srdjo, ali ovde se ocigledno govori o sukobu politika ne sukobu religija. Sad sto imamo problem da neki politizuju religiji, pa kada odgovaras na sukob politike, mozda se umesa i prica o religiji to je druga prica. Generalno mozemo da primetimo da svi pro istichno politicari vole da ubace u svoj sistem religiju i da je umesaju. Dakle moguce da je pricao o pravoslavlju ali ne u smislu pravoslavne vere, i pravoslavne crkve vec u smislu ujedivnjavanja naroda koriscenjem pravoslavne vere. Slichno kao sto kod nas pokushavaju da se skupljaju poeni politizacijom pravoslavlja. Dakle na sta je tacno mislio ja ne znam, ali ocigledno nije pricao o samoj religiji kao opasnoj - kako to ovde hoce da predstave. Problem je mnogo veliki sto se to desava i ovde u Srbiji, prave se lazne dileme i samoostvarjuca prorocanstva. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Па и ти увек певаш једну те исту мелодију. Шта је сад ту толико различитио у том смислу између тебе и њега. Jel mu trebas ti da ga branis, mislim da je to uvreda za njegov supreme ego. Budi realan, pogledaj mu postove, bukvalno svaki ili svaki drugi je na isti kalup kad se sa nekime ne slaze, to je Pravoslavni Srbin je to dobro primetio i u prethodnim postovima opisao, nemoguce je ne primetiti takav nacin obracanja prema ljudima... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Sta se ti bunis time vise cisterni piva za tebe. Moja loza u tome obiluje ti dobijes piva za ceo zivot mozemo slusati Astral Projections, melodija koju oboje razumemo/osecamo, piti pivo i tri crna macka. Brate mili kako da se ne bunim, pa to ne prija nikome, pa cak ni tebi. To su fore iz maximalno srednje skole, infantilno je to, kolko god da nabudzis sa uber konstrukcijama, lat. recima i strucnim terminima, besmisleno je, jer sustina ostaje, a to su najobicnije uvrede. Sam se upletes i onda uvek ali uvek tvrdis kako lazu, klevecu i nabedjuju (valjda da bi mogao jos jace da vredjas), eno i malopre si isto to uradio, uvek je isti sablon... to je neka vrsta sadomazhenja A odlicno znas da sa takvim stilom neces postici ono zbog cega i pises tako dugacke postove tj. objasnjenja. Sav trud ti upropasti pogani jezik. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Jel mu trebas ti da ga branis, mislim da je to uvreda za njegov supreme ego. Не браним га, само теби одговарам. Budi realan, pogledaj mu postove, bukvalno svaki ili svaki drugi je na isti kalup kad se sa nekime ne slaze, to je Pravoslavni Srbin je to dobro primetio i u prethodnim postovima opisao, nemoguce je ne primetiti takav nacin obracanja prema ljudima... Слажем се, али и ти увек реагујеш на исти начин. Прво изнесеш натприродна или конспиролошка објашњења пристекла углавном из твоје интуиције, виђења или осећаја и онда се евентуално позовеш на неки филм да то све поткрепиш. Кад се неко не сложи, ти кажеш да не можеш да објашњаваш нешто што је потпуно јасно и тај који се не слаже је сам крив што не разуме. Justin Waters and bora је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Не браним га, само теби одговарам. Слажем се, али и ти увек реагујеш на исти начин. Прво изнесеш натприродна или конспиролошка објашњења пристекла углавном из твоје интуиције, виђења или осећаја и онда се евентуално позовеш на неки филм да то све поткрепиш. Кад се неко не сложи, ти кажеш да не можеш да објашњаваш нешто што је потпуно јасно и тај који се не слаже је сам крив што не разуме. Pa neke stvari ne mogu da objasnim, ako ti nije dovoljno to sto kazem, sta ja sad tu mogu, neke stvari se ne mogu potkrepiti niti objasniti da svako moze da razume, ako oces veruj ako neces ne moras. A to da uvek reagujem na isti nacin, to je samo sto se tice malog broja specificnih tema, a ne svaki drugi post. Uostalom ne radi se o tome uopste, to je sad vec mesanje kruske sa otrovnom jabukom... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Чекајте, чекајте...и шта је, на крају, Билт мислио када је рекао то што је рекао?? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Brate mili kako da se ne bunim, pa to ne prija nikome, pa cak ni tebi. To su fore iz maximalno srednje skole, infantilno je to, kolko god da nabudzis sa uber konstrukcijama, lat. recima i strucnim terminima, besmisleno je, jer sustina ostaje, a to su najobicnije uvrede. Sam se upletes i onda uvek ali uvek tvrdis kako lazu, klevecu i nabedjuju (valjda da bi mogao jos jace da vredjas), eno i malopre si isto to uradio, uvek je isti sablon... to je neka vrsta sadomazhenja A odlicno znas da sa takvim stilom neces postici ono zbog cega i pises tako dugacke postove tj. objasnjenja. Sav trud ti upropasti pogani jezik. Vidi, ja sve svoje, 99%, grube reci nabudzene-konstrukcije potkrepim argumentima. Onih koji se ticu forme misljenja to jeste logike i sadrzaj misljenja to jest cinjenica. Ako je nest od toga pogresno ili neistinito svako je slobodan da podvuce i kaze izvni molim ovo nije logicno odnosno cinjenice nisu takve a ovaj izvor to potvrdjuje. Tako se diskutuje. Ali takvu kritiku ja jos NIKAD ali N.I.K.A.D.A na ovom forumu nisam dobio. Uvek je bilo ili neko skretanje sa teme koje je bilo u pristojnoj formi ili je bilo neko krajnje bezobrano laganje i podmetanja tipa "ti prezires svakog ko nije kao ti", "ti imas predrasude pa uopste ne mislis nego pises napamet", "svako ko nesto ne zna za tebe je manje vredan" itd. A od toga smo videli sto sta i na ovoj temi. Ne ocekujem od nikoga da mi se iznivanjava zasto bi ovo je mesto za polemiku a ne za mazenje ega. Ali ocekujem da diskutuje normalno drzeci se logike i cinjenica a ostalo su tehnikalije. Vrhunac ironije je sto je ovaj tvoj post kao u ogledalu pisan. Sve sto si navodni prepoznao kod mene nalazi se u ovom postu. Satro smesne forice o srednjoskolskom nivou, svaka moja kritika logike i istinitosti podataka u tudjim postovima sa tvoje strane je prepoznata kao nabudzene lat i strucne reci, a suistina je navodno samo skupina uvreda. Lepo ali smehozalosno posto je upravo ovaj tvoj post takav. Gomila praznih tvrdnji i nicim potkrepljenog kritizerstva. Koa sto se od tebe i dalo ocekivati nakon tolikih tvojih forumskih promasaj. Sto se tice uspeha to moze svako da proceni. U novembru 2009. na ovo sajtu su svi bili kracionisti i pristalice raznih zaverologija kao i ti. Danas je masa tadasnjih clanova promenila misljenenje za 180 stepeni, medju ostalom zahvaljujuci i mojim postovima koji nemaju nista osim "uvreda". Pa ti vidi. Милан Ракић and bora је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Sto se tice uspeha to moze svako da proceni. U novembru 2009. na ovo sajtu su svi bili kracionisti i pristalice raznih zaverologija kao i ti. Danas je masa tadasnjih clanova promenila misljenenje za 180 stepeni, medju ostalom zahvaljujuci i mojim postovima koji nemaju nista osim "uvreda". Pa ti vidi. Баш би ти успео да није било оних силних пара које су уложене у тебе... Милан Ракић, Justin Waters, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Чекајте, чекајте...и шта је, на крају, Билт мислио када је рекао то што је рекао?? Rekao je da Rusija gradi konzervativno retrogradno drustvo. A sta je zaista mislio me nesto i ne interesuje. Svakako taj tviter ne sluzi nicem pametnom nego pukom truckanju vremna. Ne treba tamo ocekivati da ce neko pisati nego smislene i ozbiljne tekstove pa samim time i recenice. Justin Waters and bora је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Баш би ти успео да није било оних силних пара које су уложене у тебе... A sad kao pare a? A veliki heksagramski ritual Koka Kole u prahu? Pola sata mesah Kolu ubrednim stapom u obrednom kotlu, bio si tamo znas. Pa imalo je i to nekog uitacaja na sve. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МиодрагМ Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Наравно, стара прича ,,Путин КГБ", ,,комунисти", итд. Само не знам како вам више не досади да понављате ту причу? Иначе, ево шта о Путину и његовој власти мисли Патријарх Кирил: Руски патријарх назвао Путинову еру ”чудом Божијим” А пре ћу да верујем Руском Патријарху него вама идолопклоницима запада. Куд помену руског Патријарха, поготово ово Његово мишљење о Путину,?! Ови форумски прозападни слинавци се жестоко нервирају на те речи, чим поменеш неког Православног Патријарха или кад неки Православни Епископа изговори неку истину, еврослинавце ко да прстом у око убадаш! Јер они обожавају Обаму, Олбрајтову и Солану и свом снагом бране политичара Карла Билта, једног изузетно вештог лажова и још вештијег муфљуза који, иначе, чим зине нешто крупно слаже... Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Ови форумски прозападни слинавци се жестоко нервирају на те речи, чим поменеш неког Православног Патријарха или кад неки Православни Епископа изговори неку истину, еврослинавце ко да прстом у око убадаш! Ovo je jedna iskrena i postena kritika, nas prozapadnih slinavca od nekoga ko nam pise sa dalekog istoka. Iz Kande. To je jedna zemlja toliko isticno, istocnije od japana cak! ) Svaka cast u borbi protiv trulog zapada sopstvenim prirmerom! Justin Waters, cloudking and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Vidi, ja sve svoje, 99%, grube reci nabudzene-konstrukcije potkrepim argumentima. Onih koji se ticu forme misljenja to jeste logike i sadrzaj misljenja to jest cinjenica. Ako je nest od toga pogresno ili neistinito svako je slobodan da podvuce i kaze izvni molim ovo nije logicno odnosno cinjenice nisu takve a ovaj izvor to potvrdjuje. Tako se diskutuje. Ali takvu kritiku ja jos NIKAD ali N.I.K.A.D.A na ovom forumu nisam dobio. Uvek je bilo ili neko skretanje sa teme koje je bilo u pristojnoj formi ili je bilo neko krajnje bezobrano laganje i podmetanja tipa "ti prezires svakog ko nije kao ti", "ti imas predrasude pa uopste ne mislis nego pises napamet", "svako ko nesto ne zna za tebe je manje vredan" itd. A od toga smo videli sto sta i na ovoj temi. Ne ocekujem od nikoga da mi se iznivanjava zasto bi ovo je mesto za polemiku a ne za mazenje ega. Ali ocekujem da diskutuje normalno drzeci se logike i cinjenica a ostalo su tehnikalije. Vrhunac ironije je sto je ovaj tvoj post kao u ogledalu pisan. Sve sto si navodni prepoznao kod mene nalazi se u ovom postu. Satro smesne forice o srednjoskolskom nivou, svaka moja kritika logike i istinitosti podataka u tudjim postovima sa tvoje strane je prepoznata kao nabudzene lat i strucne reci, a suistina je navodno samo skupina uvreda. Lepo ali smehozalosno posto je upravo ovaj tvoj post takav. Gomila praznih tvrdnji i nicim potkrepljenog kritizerstva. Koa sto se od tebe i dalo ocekivati nakon tolikih tvojih forumskih promasaj. Sto se tice uspeha to moze svako da proceni. U novembru 2009. na ovo sajtu su svi bili kracionisti i pristalice raznih zaverologija kao i ti. Danas je masa tadasnjih clanova promenila misljenenje za 180 stepeni, medju ostalom zahvaljujuci i mojim postovima koji nemaju nista osim "uvreda". Pa ti vidi. Znas sta, uzivo ne bi smeo nikome da pisnes nista, u tome je tvoj problem jer lazes samog sebe. A tih 180 stepeni ce se u sustini opet okrenuti. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Куд помену руског Патријарха, поготово ово Његово мишљење о Путину,?! Ови форумски прозападни слинавци се жестоко нервирају на те речи, чим поменеш неког Православног Патријарха или кад неки Православни Епископа изговори неку истину, еврослинавце ко да прстом у око убадаш! Јер они обожавају Обаму, Олбрајтову и Солану и свом снагом бране политичара Карла Билта, једног изузетно вештог лажова и још вештијег муфљуза који, иначе, чим зине нешто крупно слаже... Najsmesniji ste mi vi internet Putleroljupci koji se javljate iz nekih mrskih prozapadnih Kanada, Kalifornija, Australija i tako nekih demonskih zemalja. Sto se ne preselite kod Putlera? Ili mozda vi obozavate Elizabetu II i Harpera? bora, Млађони and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 10, 2014 Пријави Подели Написано Мај 10, 2014 Znas sta, uzivo ne bi smeo nikome da pisnes nista, u tome je tvoj problem jer lazes samog sebe. A tih 180 stepeni ce se u sustini opet okrenuti. Ti to pod pretpostavkom da ja uzivom zelim da "pisnem" nekome nesto?! Pa ja vrlo pazljivo biram sa kime se druzim i razgovaram. Mene razni trolovi i ostali pogubljeni likovi koji tu pisu UOPSTE ne zanimaju a kamoli da se ja sa njima licno nesto razgovaram. Pa da je samo do takvih ja uopste ne bi bio ni na jednom forumu. Milion puta sam ojbasnio ali dzaba. Pisem zato da mnogi neutralni citaoci ne bi bili zavedeni njihovim budalastinama. A za same te likove i njihove ludorije me bas zabole. Mozda hoce. Ali ako ce biti po tvojoj vidovitosti i prozorljivosti tesko da ce od toga ista da bude. bora and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука