Jump to content

Šta je najvažnija stvar u životu ?

Препоручена порука

љубав....због тога и јесмо овде....да научимо да волимо....

''...човек је човек, јер воли....а Бог је Бог, зато што има љубави и зато је дао слободу човеку да би могао носити у себи највећи дар, дар љубави...само је љубав снага која све издржи и којој не треба ништа јер је она награда оном ко је носи у себи....'' о.М.Голијан

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • 2 weeks later...

Šta je najvažnija stvar u životu ?

Biti zahvalan...
Доброта.
љубав....због тога и јесмо овде....да научимо да волимо....
ЗДРАВЉЕ!

:.mislise.  :.mislise.

ципеле :D  

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

ципеле :D
really.....? :1312_womens:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@JESSY,

...па добро, ја чизме више преферирам...али у суштини, да.... :D :1312_womens:   

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Сећам се да сам као клинац (3.-4. основне) добио неки споменар да се упишем (или како се већ зове то)... Тамо је било између осталих и једно питање које памтим и дан данас. "Шта ти је најважније у животу?" Мој одговор је био живот. Не знам да ли сам несвесно то написао али данас када се сетим тога увек ме асоцира на Даваоца живота, сам Извор живота, све остало дође некако или се из те љубави према том Најважнијем роди.

Подели на овим сајтовима

Mnogo mi je glupa tema. O M G ! 

:blush:  :blush:  :blush:

Da vas pitam nesto , ali iskreno da mi odgovorite ... Sta mislite ,zasto ljudi imaju nocne more ? 

Pricestih se juce na Cveti .A sinoc sanjam neke strahote ,da vam ne pricam sve detalje...  

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...